allahım bu kendini bilmez insanlar mantar gibler yaaaaaaaaa sürekli çoğalıyorlar
aysemm ne temiz kalplisin bir tanem sen yaaa..keske cevremdede sizin gibi arkadaslarim olsa...Rabbim o guzel gonlune gore versin bi tanem.....insallah Rabbim hepimize nasip etsin canim yaaa
hemde nasil..istemedigin ot dibinde bitermis misali..benim hep dibimdeler..hep hemdeeeee....
ben cikiyim dostlar...optum sizi cok cok...insallah yarin bu kederimiz gider...gune iyi ve guzel vede umutla baslariz kader dostlarim....iyi aksamlar hepinize...
ben cikiyim dostlar...optum sizi cok cok...insallah yarin bu kederimiz gider...gune iyi ve guzel vede umutla baslariz kader dostlarim....iyi aksamlar hepinize...
yok anacım diyorum ya hep bu adam bu işi beceremezse istanbula gidicem diye..
aman ayşem kusura bakma aklım karma karışık yaaaffffffff
canım inşş gerek kalamaz istbla falannnn inşş bebiş hemencecik gelirrrrrrrrr
kızlar ben çıkıyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrr
Allah kabul etsin canım sağolnurcancım ben aslı arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah ona ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım testi ilk defa duyuyorum hiçbir yorumum yok ama rabbimden umutg kesilmezKızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü
canım pembe arkadaşımıza okunacak ondan sonra bana okıcaz inşallahkızlar nurcan girmeyecek herhalde. meryem suresini kim takip edecek. aslı arkadaşımızdan sonra ona okuyalım diyorum ben ne dersiniz.....
canım benim doğum belli değil gataya gittim ama doktor hem benimle dalga geçti hemde perşembe ara öğren sonucunu dedi Allah razı olsun herzaman seninle kendi doktoruna yşnlendirdi bizi ilk görrüşmemizi yaptık pazartesi günü gayet iyiydi en azında bizi dinledi ben özeldeki doktorumdanda memnun değildim artık gatave özeldekş muayenelerşme son vericem her. seninlenin doktorunda doğum yapmaya kararverdik eşimde bende iki ayrı yerden farklı şeyler duymaktan sürekli baştan savılmaktan usandık artık bu doktora teslim ettik kendimizin Allahımın izni onun vesilesi ile inşallah kızımı sağ sağlim almak nasip olur sen nasılsın canım eşin gitti sanırım rabbim kavuştursunkizlar selam nasilsiniz? varmi bir degisiklik? nurcanin dogum tarihi bellimi?
ayse sen basladinmi yeni tedaviye?
ve kizlar sizde varmi degisiklik?
sevgiler herkese
başka topicmiyinemi yakalndımmmmmmmmne zamann başka topiğe gitsem hemen yakalanıyorumm
inşş başka bir sebebivardır
hoşgeldin canım topiğimizemerhaba..hoşbulduk..topiğiniz çok güzelmiş..okudum geçmişi biraz....valla bu kızlar gezenti...kaşla göz arasında kaçmışlar gelmişler....ben de peşlerine takılıp gelirim artık...
yaaaaa...gezin gezin siz.......
ay gülüm neden böle yapıyosun ya nelerinin oluyor çocuğu vardır seninde bir tedavin bi istanbula gel bakim estlerini getir bi burdakiler ne dicek bakalımeh napalım bir dahakine artık :))
yaa bahçeci için ben iyi şeyler duymadım hiç asu da gitmiş görüşmüş içine sinmemiş, çok ticarethane gibi diyor..
benim aklımda memorial, alman ve amerikan hasteneleri var bakalım kısmet..
ama bu gidişle benim sonum kıbrıs olacak gibi
senin için daha yakın ama bir mucize bana yıldızlar kadar uzak.. yaşım çok değil ama alarmlar çalıyor benim için.. bilmiyorum belki de hiç olmayacak..
yaaaaaaaaaa noluyor sizlere umudumsun ayşe yeter Allah aşkına kızlar gelim gömim sizleri siz zaten ölmüüşünüz farkında değilsiniz nedir bu ya kızdırmayın benikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende güzel haberler duymak isityorummmmmmmmmmmmm ne olur allahım çıkış yolu gösters bizlreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar yaaaaaaaaaaaa ben hiç iyi değilim yineeeeeeee her şeye ağlıyorum içim sıkılıyorrrrrrrrr kendimi dünyanın bir yerinde unutulmuş gibi hisediyorum yapayalnızzzz kimsesizzzzzzzzzz
bunlar bir tarafa da bu gün gece yine kabuslaral uyandım eşim ölmüştüüü bend ebaşındaydımmmmmmmmmm delielr gibi çığlık çığlığa ağlıyordummmmmm eşimin kolu üzerimdeymiş uyurken o korkuyla ellni öyle birsıkmışımki eşimde uyandıııı ben napıcam böyle yaaaaaaaaaaaa dr gitmek istemiyorum şimdi bir sürü antidepresan verirr daah önce kulandığımda hiç hoş şeyler olmamıştı
Allahın izni ile inşallahsabır annem sabır.. hem ne demek o yalnız değilsinki biz varız.. kuran oku canım iyi gelir.
ha gayret kızlar toparlanalım bakın nurcanın bebişi geliyor çok şükür güzel şeyler yakında..
canım arabisanda bencede tek kalırsın yerinde ailenin yakınında olman daha iyi veeee ayşenin dediği gibi senin daha çok genç yaşın hiç olmıcak diye üzülme belki bukadar düşünmesen kendi bile olur yanievet haklisin en guzeli bulunfugun cevreden uzaklasmak..esimde bana arabistana gidelim deyip duruyor//o uzun yillar orada calisti..ama ben orda daha kotu olurum..o yuzden sicak bakmiyorum..su an arap ulkeleri karisik..ve arabistana gdiersem bebek dosyasi tedavi dosyasi kapanmis olur benim icin..oyy valla bilmiyorum....su icimizin sikintilari uzaklassa kucagimzi bebk ile dolsa...2 ay sonra bir kuzenimim dogumu var..ondan once evlendim diye ortaligi biribirine katmisti..benden yasi buyuktur .hazmedememisti..simdi dogumu var..bi gorsen kasilmalar; bana laf sokmalar...valla saglicakla alsin kucagina..kucucuk sebi icin ters dusunecek halim yok..ama Rabbim buyuk benimde insallah kucagim dolar...bunu baskalarini boyle sinir etmek; hamileligimi kullanmak icind egil; sadece anne olmak icin istiyorum....
sağol canım inşallahbu aralar toparlanmami saglayacak en guzel haber bu olacaks anirim...nurcanimizin bebisinin sag salim gelmesi..ilac gibi gelecek hepimize...
iyiki nurcanın bebişi gelecek ona seviniyorum
umut canımmm yaaaaaaa başak ülkede daha zor olur
Evet canım facedeki bendim nurcanın arkadaş listesinden isim üzerine seni buldum kabul etmişsin sağolasın iyi sayılırım sadece yoğunluk var yakında gelecem sık sık eskisi gibibenim aklımda neden girmiyor 2 gündür diye hiç değilse geceleri giriyordu diye aman iyi olda önemli olan o bana faceden arkadaşlık göndermişin kim bu diye düşünüyorum sonra aklıma geldi 14 martta doğum günün olduğunu ordan çözdüm...nasılsın görüşmeyeli
Allah kabul etsin canım
ha ha kız unuturmuyuz deli ben adet olduğun için üstelemek istemedim sürekli dua için milleti sıkıştırıyorum dedim şimdi bişi yazsam kadın dua için yazıyo diye düşümediy bişi demedim
:)))))))))))))))))))))
bu arada hilalinki bitti alı arkadaşımıza geçtik aslıdan devam edersin bu arada belin nasıl oldu canım iş yapmasaydın bide
iyigeceler kızlar :80:
Bendeki yoğunluk devam ediyor pcyi açamıyorum bile bazen yorgunluktan
sizler nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
evet canım facedeki bendim nurcanın arkadaş listesinden isim üzerine seni buldum kabul etmişsin sağolasın iyi sayılırım sadece yoğunluk var yakında gelecem sık sık eskisi gibi
ahh canım benim yeri gelecek sıkıştıracan tab,i çok uğraşıyorsun hamis hamis hakkını helal et canım ben aslının meryem suresini birazdan okuyacam sen okundu yazabilirsin rabim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah
allaha şükür belim iyi annemde tadilat var elimden geldiğince yardım ediyorum yalnız kadın tek başına yapamaz,sen nasılsın heyet işi tamammı doğum tarihin belli oldumu?
canım pembeye okuyoruz aslınınki bitti sen pembeye oku canım duayı heyet işi olmadı yine terslikler oldu bende artık gatayada kendi özeldoktorumada gitmicem yni bir hastane ve doktora başladık orda doğum yapıcam takip altında olucam sürekli
BU ARADA BELİN NASIL OLDU ZORLAMA ÇOK KENDİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?