bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

aysemm ne temiz kalplisin bir tanem sen yaaa..keske cevremdede sizin gibi arkadaslarim olsa...Rabbim o guzel gonlune gore versin bi tanem.....insallah Rabbim hepimize nasip etsin canim yaaa

dertler insanları ne kadar da yaklaştırıyor hep diyorum ya uzaktayız ama kalplerimiz bir..

ben cikiyim dostlar...optum sizi cok cok...insallah yarin bu kederimiz gider...gune iyi ve guzel vede umutla baslariz kader dostlarim....iyi aksamlar hepinize...

yok anacım diyorum ya hep bu adam bu işi beceremezse istanbula gidicem diye..

aman ayşem kusura bakma aklım karma karışık yaaaffffffff
canım inşş gerek kalamaz istbla falannnn inşş bebiş hemencecik gelirrrrrrrrr

kızlar ben çıkıyorummm iyi gecelerrrrrrrrrrrr

aman ayşem kusura bakma aklım karma karışık yaaaffffffff
canım inşş gerek kalamaz istbla falannnn inşş bebiş hemencecik gelirrrrrrrrr

ilk defa bu kadar umutsuzum be canım şimdiye kadar hep olacak kesin olacak ama zamanı belli değil dedim ama bu test beni mahvetti şimdi hiç olmazsa diyorum içimden ya hiç olmazsa ((

ne bu be herkes bi karamsar valla içim karardı bi silkelenin kendinize gelin bizimde yüzümüz gülecek ama ağlanmayada gerek yok... üzülmek bizi bebişlerimize yaklaştırmıyor ki sadece hayatı zindan ediyor

nurcancım ben aslı arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah ona ve hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Allah kabul etsin canım sağol
Kızlar şu yumurtalık rezervini gösteren AMH testinden yaptırdım sonucum çoook kötü çıktı, yıkıldım resmen üzgünüm hem de çok.. Galiba bana Kıbrıs yolları gözüktü
canım testi ilk defa duyuyorum hiçbir yorumum yok ama rabbimden umutg kesilmez
kızlar nurcan girmeyecek herhalde. meryem suresini kim takip edecek. aslı arkadaşımızdan sonra ona okuyalım diyorum ben ne dersiniz.....
canım pembe arkadaşımıza okunacak ondan sonra bana okıcaz inşallah
kizlar selam nasilsiniz? varmi bir degisiklik? nurcanin dogum tarihi bellimi?

ayse sen basladinmi yeni tedaviye?

ve kizlar sizde varmi degisiklik?

sevgiler herkese
canım benim doğum belli değil gataya gittim ama doktor hem benimle dalga geçti hemde perşembe ara öğren sonucunu dedi Allah razı olsun herzaman seninle kendi doktoruna yşnlendirdi bizi ilk görrüşmemizi yaptık pazartesi günü gayet iyiydi en azında bizi dinledi ben özeldeki doktorumdanda memnun değildim artık gatave özeldekş muayenelerşme son vericem her. seninlenin doktorunda doğum yapmaya kararverdik eşimde bende iki ayrı yerden farklı şeyler duymaktan sürekli baştan savılmaktan usandık artık bu doktora teslim ettik kendimizin Allahımın izni onun vesilesi ile inşallah kızımı sağ sağlim almak nasip olur sen nasılsın canım eşin gitti sanırım rabbim kavuştursun
yinemi yakalndımmmmmmmm ne zamann başka topiğe gitsem hemen yakalanıyorumm

inşş başka bir sebebi vardır
başka topicmi utanmaz gacı kalbisimi kırdın
asıl o gittiklerin başka topic hayatım
hoşgeldin canım topiğimize
ay gülüm neden böle yapıyosun ya nelerinin oluyor çocuğu vardır seninde bir tedavin bi istanbula gel bakim estlerini getir bi burdakiler ne dicek bakalım
senin için daha yakın ama bir mucize bana yıldızlar kadar uzak.. yaşım çok değil ama alarmlar çalıyor benim için.. bilmiyorum belki de hiç olmayacak..
((((((((((((((( biz kızımla sana çok duacıyız teyzesi rabbim kısmet ederse eyüp sultana gidicez hafta sonu orda sana bol bol dua edicez inşallah rabbimin izniyle gelick bebişin
yaaaaaaaaaa noluyor sizlere umudumsun ayşe yeter Allah aşkına kızlar gelim gömim sizleri siz zaten ölmüüşünüz farkında değilsiniz nedir bu ya kızdırmayın beni tamam kötü şeyler yaşadık halada yaşıyoruz ama bukadar yapmayın ne pisikoloğu daha neler yaşıcanız bu hayyatta durun bakalım pes etmek yok bukadar kolay bi silkelnenin bakim kendinize gelin sağlıklısınız eşlerşnşzde yanınızda ki yeter öncelikle sana bu lafım eşin gayet iyi canım kendi kendine bişiler kurup boş şeylerle kafanı bozma otur eşinle ilgilen saçma düşünceleride sil kafanda ve rabbime eşini sana bağışladığı için şükret hepiniz aynısını yapın rabbim sağlık verdiği için ve en azından bir yaşamınız olduğu için şükredin binlerce ülkede insanlar hayvanlardan bile kötü durumda yaşıyorlar yaşadığınız hayata şükredin şu depresyonlarınızdanda çıkın afrikafdaki kadınların bebekleri açlıktan kucaklarında can veriyo çok merak ediyorum hangisi pisikoloğa ihtiyaç duyuyodur hiç birinizin o saçma ilaçlara ihtiyacı yok ki ben ayşeye bile kızıyom gidiyor diye bide yeterve umudumsun hepten size kızarım umudumsun senin yaşın bikere çok genç senin hiç böle birşeyi dğşğnmemen gerek yetercim sende okadar şey atlatmışsın kafanı böle saçma birşeye neden takıyorsun anlamıyorum eşinin testleride temiz çıkıyo aksine sevinmen lazım
sabır annem sabır.. hem ne demek o yalnız değilsinki biz varız.. kuran oku canım iyi gelir.
ha gayret kızlar toparlanalım bakın nurcanın bebişi geliyor çok şükür güzel şeyler yakında..
Allahın izni ile inşallah
canım arabisanda bencede tek kalırsın yerinde ailenin yakınında olman daha iyi veeee ayşenin dediği gibi senin daha çok genç yaşın hiç olmıcak diye üzülme belki bukadar düşünmesen kendi bile olur yani
bu aralar toparlanmami saglayacak en guzel haber bu olacaks anirim...nurcanimizin bebisinin sag salim gelmesi..ilac gibi gelecek hepimize...
sağol canım inşallah
iyiki nurcanın bebişi gelecek ona seviniyorum
umut canımmm yaaaaaaa başak ülkede daha zor olur

sağol hayatım

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
pearlflover
son_ece
ayşe
ceylin
hilbay
mayflowers
asli_1981

Son düzenleme:
iyigeceler kızlar :80:
bendeki yoğunluk devam ediyor pcyi açamıyorum bile bazen yorgunluktan
sizler nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah

Evet canım facedeki bendim nurcanın arkadaş listesinden isim üzerine seni buldum kabul etmişsin sağolasın iyi sayılırım sadece yoğunluk var yakında gelecem sık sık eskisi gibi

ahh canım benim yeri gelecek sıkıştıracan tab,i çok uğraşıyorsun hamis hamis hakkını helal et canım ben aslının meryem suresini birazdan okuyacam sen okundu yazabilirsin rabim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah
allaha şükür belim iyi annemde tadilat var elimden geldiğince yardım ediyorum yalnız kadın tek başına yapamaz,sen nasılsın heyet işi tamammı doğum tarihin belli oldumu?

Bu arada canlarım beni sormuşsunuz annem geldi doğum öncesi temizlik yapıtoruz dip bucak camlar felan heran kaynanam gelirse sonra bıt bıt etmesin :)))))))) yarında pek giremem ama sona yine devam sizle güzel lak lak etmeye

canım pembeye okuyoruz aslınınki bitti sen pembeye oku canım duayı heyet işi olmadı yine terslikler oldu bende artık gatayada kendi özeldoktorumada gitmicem yni bir hastane ve doktora başladık orda doğum yapıcam takip altında olucam sürekli

BU ARADA BELİN NASIL OLDU ZORLAMA ÇOK KENDİNİ

Son düzenleme:

ben aslıya zannetmiştim tamam canım pembeye niyet ederim

heyet işi olmamış hayırlısı olsun canım peki şimdiki hangi hastane özelmi devletmi?
belim iyi bu aralar 1 hafta dinlenme iyi geldi şidide pek yormuyorum kendimi zaten yavaş yavaş yardım ediyorum ilgilenip sorduğun için ayrıca teşekkür ediyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…