bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canııımm çok sevindin belliki içine sinmiş bu yeni doktor ohh çok şükür hiç sorunsuz alacaksın kucağına inşallah.. tarih konuştunuz mu?

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
pearlflover
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981

canııımm çok sevindin belliki içine sinmiş bu yeni doktor ohh çok şükür hiç sorunsuz alacaksın kucağına inşallah.. tarih konuştunuz mu?

yok hayatım tarih konuşmadık ama konuşmasakta kendimi kötü hissetmedim çünkü doktor gerçekten yüzümüze baktı yani diğerleri gibi bi şikayetn varmı yat bebek sağlıklı git şu zaman gel yapmadı en önemlisi bizi dinledi bizimle konuştu ben diğer bebeğimi anlatınca bişii olmaz diyip bizi başından savmadı yani içim rahat etti önceden hastaneden çıkarçıkmaz acaba şöle olurmu böle olurmu diye düşünüyodum hep pazartesiden beri içim çok rahat sanki biri sırtımdaki yükü almış gibi inşallah sonuna kadar böle olur ve kızımı sağ sağlim alırım kucağıma :))))))))))
allah herz. seninleden razı olsun o yer bulmasa ben gidemicektim randevu vermemişlerdi :))))) allahım sağ sağlim yavrusunu kucağına nasip etsin

Vallahi benşim bile üstümden yük kalktı.. nasıl canım sıkılyordu o salaklar seninle ilgilenmedikçe, tutup kolundan bizim adama getiresim geliyordu seni.. hah şöyle düzgün düzgün ilgilensinler tabi yaaa..

inş cnm inş...
olsun kız nasılsa artık foto alıyosunuz eşinde gelemezse fotoya bakar hasret giderir...
cnm eğer olduysa cd kaydı her gittiğimde kaydettirmeyi istiorum bugün belli olucak bakalım...

cnm benim nedemek burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz...sana randevu ayarlamışım çokmu
Allah hepimizden razı olsun..
sende dualarımız için uğraşıyosun Allah sendende razı olsun...
güzel kızımızı sağ salim doğurtsun dr umuzda başka bişi istemiyoruz ondan...

heyyy bizim kızlar .. ikinizi bir topikte buldum .. nurcan-herzaman seninle
hehe hoşgeldin cnm bizim diğer topiğimiz işte burası....
bi ara kontrol panelinde bebiş için neler yaptık yazısının yanında son ileti yazan yerdede NEVRA yazsını görünce şok oldum..
topiğimize hoşgeldin fıstık...

hoşbuldummmmm
baktım ikinizde online gözüküyorsunuz . ama topikte bi ben varım ...
profilden baktım buldumm

neyse ben şimdlik kaçar ... bir iki işim var onları halledeyim .. görüşürüz .. sende doktordan gelince konuşuruz ..

Son düzenleme:

Pembe arkadaşımızın niyeti üzerine meryem süresini okudum en kısa zamanda kolaylıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun, Allah kabul etsin inşallah.

nurcanım atmışsın fırçanı bebğim diline sağlık çok doğru söylemişsin hemdeee ara sıra geliyorlar işte bizeeeeeeeeeee sen sopanı sala canım yoksa biz kenimize gelmeyiz

kızlar şöyle bir geçmişe baktım am ne okuduğumu unutum her kesler iyidir umarım

ay canim..bugun direskiyon dersi vardi...ya hoicadan cok memnun degilim..surekli uayrip dikkatimi dagitiyo..sunu yap bunu yap.sole yap gaza basma..uff hayirlisi bakalim

onları hepsi söylüyor değişik hocalarlada çalıştım hepside söylüyor ama kızarak söylüyosa başka benim bitane vardı adını duymaya tahammülüm bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…