oh oh iyi ol bebeğim tabiki hiç üzme kendini eninde sonunda olacak bi tedavisi mutlaka vardır gelicek bebişimiz ben çoooooooook inanıyorum rabbim senin güzel kalbinin yüzusuyu hürmetine vericek yaramazımızı
canım inşallah kızımızın bütün organları mevcut ve gelişmektedir rabbim herşeyi yolunda kılsın kızımızın sağlığını bozmasın inşallah merak etme sende inşallah hiçbişicik çıkmıcak herşey güzel çıkıcak :))))))))))
kocam telefonuna çekti bu gece nöbette arın gelince atarım buraya ay çok güzel yaaaaaaaaaaaa valla çok hoşuma gidiyo bakmak ilk defa böle fotom oldu oğlumun hiç yok ultrasonu zaten ay çok tatlı :)))))))
evet çok mutluyum valla he he :)))))))
(((((( kız ne cd si bana siyah fotoyu bile düzgün vermiyodu kıyı köşe biyerden çekiyodu oda bişi belli olmuyodu özelimdede şimdi aldığımda yüzü belli resmen elide ağızında hatta doktor kızımla dalga geçti he he kızım eli yüzündeydi hareket etsin diye öksürttü salladı benim kız inatya tık yok hızlıca öksürttü kızım elini yüzünden çekti ama resmen bütün elini ağızına sokunca doktor elini ham yaptı diyo çok güldüm resmen bütün elini ağızına soktu he he
pazartesi 2.5 ta yine gidicem inşallah eşim ogün nöbetçi tek gidicem kızım görmeye eşim kuduruyo kızını göremicek diye :)))))
evet vermiyodu özel 80 lira istiyodu bi fotoya
hadi kız inşallah cd olur hatıra kalır ablamada ayrıntılıda vermişlerdi cd çok güzel oluyo inşallah olur canım
canııımm çok sevindin belliki içine sinmiş bu yeni doktor ohh çok şükür hiç sorunsuz alacaksın kucağına inşallah.. tarih konuştunuz mu?
yok hayatım tarih konuşmadık ama konuşmasakta kendimi kötü hissetmedim çünkü doktor gerçekten yüzümüze baktı yani diğerleri gibi bi şikayetn varmı yat bebek sağlıklı git şu zaman gel yapmadı en önemlisi bizi dinledi bizimle konuştu ben diğer bebeğimi anlatınca bişii olmaz diyip bizi başından savmadı yani içim rahat etti önceden hastaneden çıkarçıkmaz acaba şöle olurmu böle olurmu diye düşünüyodum hep pazartesiden beri içim çok rahat sanki biri sırtımdaki yükü almış gibi inşallah sonuna kadar böle olur ve kızımı sağ sağlim alırım kucağıma :))))))))))
allah herz. seninleden razı olsun o yer bulmasa ben gidemicektim randevu vermemişlerdi :))))) allahım sağ sağlim yavrusunu kucağına nasip etsin
ay gene misafir geldi ben gidince girerim öptüm hepinizi herzaman gelir gelmez yaz bize kzızımızın iyi haberlerini
inş cnm inş...oh oh iyi ol bebeğim tabiki hiç üzme kendini eninde sonunda olacak bi tedavisi mutlaka vardır gelicek bebişimiz ben çoooooooook inanıyorum rabbim senin güzel kalbinin yüzusuyu hürmetine vericek yaramazımızı
canım inşallah kızımızın bütün organları mevcut ve gelişmektedir rabbim herşeyi yolunda kılsın kızımızın sağlığını bozmasın inşallah merak etme sende inşallah hiçbişicik çıkmıcak herşey güzel çıkıcak :))))))))))
kocam telefonuna çekti bu gece nöbette arın gelince atarım buraya ay çok güzel yaaaaaaaaaaaa valla çok hoşuma gidiyo bakmak ilk defa böle fotom oldu oğlumun hiç yok ultrasonu zaten ay çok tatlı :)))))))
evet çok mutluyum valla he he :)))))))
(((((( kız ne cd si bana siyah fotoyu bile düzgün vermiyodu kıyı köşe biyerden çekiyodu oda bişi belli olmuyodu özelimdede şimdi aldığımda yüzü belli resmen elide ağızında hatta doktor kızımla dalga geçti he he kızım eli yüzündeydi hareket etsin diye öksürttü salladı benim kız inatya tık yok hızlıca öksürttü kızım elini yüzünden çekti ama resmen bütün elini ağızına sokunca doktor elini ham yaptı diyo çok güldüm resmen bütün elini ağızına soktu he he
pazartesi 2.5 ta yine gidicem inşallah eşim ogün nöbetçi tek gidicem kızım görmeye eşim kuduruyo kızını göremicek diye :)))))
evet vermiyodu özel 80 lira istiyodu bi fotoya
hadi kız inşallah cd olur hatıra kalır ablamada ayrıntılıda vermişlerdi cd çok güzel oluyo inşallah olur canım
yok hayatım tarih konuşmadık ama konuşmasakta kendimi kötü hissetmedim çünkü doktor gerçekten yüzümüze baktı yani diğerleri gibi bi şikayetn varmı yat bebek sağlıklı git şu zaman gel yapmadı en önemlisi bizi dinledi bizimle konuştu ben diğer bebeğimi anlatınca bişii olmaz diyip bizi başından savmadı yani içim rahat etti önceden hastaneden çıkarçıkmaz acaba şöle olurmu böle olurmu diye düşünüyodum hep pazartesiden beri içim çok rahat sanki biri sırtımdaki yükü almış gibi inşallah sonuna kadar böle olur ve kızımı sağ sağlim alırım kucağıma :))))))))))
allah herz. seninleden razı olsun o yer bulmasa ben gidemicektim randevu vermemişlerdi :))))) allahım sağ sağlim yavrusunu kucağına nasip etsin
ay gene misafir geldi ben gidince girerim öptüm hepinizi herzaman gelir gelmez yaz bize kzızımızın iyi haberlerini
hehe hoşgeldin cnm bizim diğer topiğimiz işte burası....heyyy bizim kızlar .. ikinizi bir topikte buldum .. nurcan-herzaman seninle
hehe hoşgeldin cnm bizim diğer topiğimiz işte burası....
bi ara kontrol panelinde bebiş için neler yaptık yazısının yanında son ileti yazan yerdede NEVRA yazsını görünce şok oldum..
topiğimize hoşgeldin fıstık...
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
pearlflover
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981
Pembe arkadaşımızın niyeti üzerine meryem süresini okudum en kısa zamanda kolaylıkla yavrusunu kucağına almak nasip olsun, Allah kabul etsin inşallah.
selam kizlar..nasilsiniz?
selam.....
selam canım ben iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor kurs
ay canim..bugun direskiyon dersi vardi...ya hoicadan cok memnun degilim..surekli uayrip dikkatimi dagitiyo..sunu yap bunu yap.sole yap gaza basma..uff hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?