bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Allah kabul etsin ben seni okudu yazıyorum ozaman giremezsin belki bildirmeye
özele gidiyorum canım artık devletlere hiç güvenim kalmadı kendileri erken almamız gerek diyolardı şimdi benle kafa buluyo nezaman müsaitsin söle ozaman alak diyo doktor sanki ben zevk için kızımı erkenden aldırmak istiyorum ((((((( ,

olurmu kız hep aklımda am girmediğin için soramadım iyi olmana sevindim inşşallah bidaha yaşamazsın acısını gerçi bu bel ağrılarının sonu olmuyo ama rabbim şifa verisn

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
derin
yeter
pembe_86
nazemir
beren660
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
pearlflover
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
asli_1981

Sen bana aldırma canımın içi bana bi esiyolar öldüm sanıyorum bi esiyolar çoştum sanıyorum.. ama iyiyim çok şükür sandığımdan daha dirayetliymişim.. hele bir bakalım bu ilaçtan ne sonuç çıkacak, sonrası Allah kerim
Mevlam ne eylerse güzel eyler..

elbette biliyorum yazarken öyle bir niyetin yok.Rabb'im bizleri her zaman duyar.ama ben şöyle düşündüm burada yazılanları çok kişi okuyor bilen var bilmeyen var o açıdan dedim :)
Allah razı olsun senden ve hepinizden gerçekten bu topik çok başka burayı seviyorum başka bir yerede girmiyorum zaten.burdada meryem suresi listesi varya orayı takip için bakıyorum okuyorum yazdıklarınızı hepsini olmasada.
kızlar çok karamsar olmuşlar sende dahil yetercim.yapmayın ya Allah büyük verir elbet hayırlısını.
inşallah Allah'ın izniyle olacak hepimizin bebeği.ben buna inanıyorum.

doğumda kocaman çiçek yaptırdım pembe bebekli..3 tane oyuncak bebek aldım büyük kutulu altına işeyen falan..bebek şekerlerini sepetini oyuncaklarını özellikle giysi değişik değişik bolbol aldık kız olduğu için süslü püslü

+ hastane için gecelik pijama yelek terlik bebek için hastane çıkışı battaniye tulumlar takımlar çoraplar künyesi küpesi oyuncakları külodundan tırnak makasına fazla fazla aldık yavrum ya kaçsene sonra oldu zaten :2:

yavv ben kahvaltı etmeden yazdım size sky turku açın die hemen kaçtım kahvaltıya
anca kocişi gönderdim geldim pc başına..
ayşede basmış hemen kalayı..
bi topiklerime bakiyim evi temizliycm
ayrıca kızlar bugün çok önemli bi kontrolüm var ayrıntılı ultrason..5 6 gibi gidicem hastaneye dr um nöbetçiymiş...benim için dua edin..

dualarımız seninle hayırlısıyla güzel haberlerle gel

hayırlı olsun daa ben mi kaçırdım yoksa daha önceden geliyor muydun canım sen bu topiğe ??:44:
ben oyun oynuyodum kimsede yoktu topikde şimdide sen yoksun
kız öğlen arası oldu yemeğe gittim..
ayy hadi inşallah çok güzel çıkcak herşey.. yaa biriniz de bi resim koyun şuraya da görelim yaaa..

sanırım armine nikli arkadaş yanlış yere yazmış...
cnm benimkiler pek bişeye benzemiyo yani nurcanınkine göreo koysun
oda almış bu hafta ilk defa foto ve çok mutlu...

ay almış mı iyi bari.. kıza vermiyordu uyuz gatadakiler.. bizim kızlara yani bankadakilere doktorları yanınızda usb bellek getirin ona kaydederiz diyormuş, poz poz resimleri vardı hepsinin doğumdan önce..

ay almış mı iyi bari.. kıza vermiyordu uyuz gatadakiler.. bizim kızlara yani bankadakilere doktorları yanınızda usb bellek getirin ona kaydederiz diyormuş, poz poz resimleri vardı hepsinin doğumdan önce..

kız gatadakiler vermiyomuş bide özeldede muayene oluyo ya o özeldekilerde vermemiş ona hiç siyah beyazıda zorla isterse veriyolarmış...
ben 2 aydan beri her gittiğimde 2 3 alıyorum bisürü oldu benden çok...
ayrıca şimdi dr ultrasonla bebeği incelerken cd kaydı diye bişi var o makina bozuktu hastanede yoğun ısrarlarım üzerine eşime yaptırttırdım ve bakalım bugün deneyecez cd kaydı olucakmı...

Senin eşin hangi hastanee çalışıyor??

oh oh iyi ol bebeğim tabiki hiç üzme kendini eninde sonunda olacak bi tedavisi mutlaka vardır gelicek bebişimiz ben çoooooooook inanıyorum rabbim senin güzel kalbinin yüzusuyu hürmetine vericek yaramazımızı

canım inşallah kızımızın bütün organları mevcut ve gelişmektedir rabbim herşeyi yolunda kılsın kızımızın sağlığını bozmasın inşallah merak etme sende inşallah hiçbişicik çıkmıcak herşey güzel çıkıcak :))))))))))
kocam telefonuna çekti bu gece nöbette arın gelince atarım buraya ay çok güzel yaaaaaaaaaaaa valla çok hoşuma gidiyo bakmak ilk defa böle fotom oldu oğlumun hiç yok ultrasonu zaten ay çok tatlı :)))))))
evet çok mutluyum valla he he :)))))))
(((((( kız ne cd si bana siyah fotoyu bile düzgün vermiyodu kıyı köşe biyerden çekiyodu oda bişi belli olmuyodu özelimdede şimdi aldığımda yüzü belli resmen elide ağızında hatta doktor kızımla dalga geçti he he kızım eli yüzündeydi hareket etsin diye öksürttü salladı benim kız inatya tık yok hızlıca öksürttü kızım elini yüzünden çekti ama resmen bütün elini ağızına sokunca doktor elini ham yaptı diyo çok güldüm resmen bütün elini ağızına soktu he he
pazartesi 2.5 ta yine gidicem inşallah eşim ogün nöbetçi tek gidicem kızım görmeye eşim kuduruyo kızını göremicek diye :)))))
evet vermiyodu özel 80 lira istiyodu bi fotoya
hadi kız inşallah cd olur hatıra kalır ablamada ayrıntılıda vermişlerdi cd çok güzel oluyo inşallah olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…