Allah kabul etsin ben seni okudu yazıyorum ozaman giremezsin belki bildirmeyeben aslıya zannetmiştim tamam canım pembeye niyet ederim
heyet işi olmamış hayırlısı olsun canım peki şimdiki hangi hastane özelmi devletmi?
belim iyi bu aralar 1 hafta dinlenme iyi geldi şidide pek yormuyorum kendimi zaten yavaş yavaş yardım ediyorum ilgilenip sorduğun için ayrıca teşekkür ediyorum canım benim
canım testi ilk defa duyuyorum hiçbir yorumum yok ama rabbimden umutg kesilmez
ay gülüm neden böle yapıyosun ya nelerinin oluyor çocuğu vardır seninde bir tedavin bi istanbula gel bakim estlerini getir bi burdakiler ne dicek bakalım
((((((((((((((( biz kızımla sana çok duacıyız teyzesi rabbim kısmet ederse eyüp sultana gidicez hafta sonu orda sana bol bol dua edicez inşallah rabbimin izniyle gelick bebişin
yaaaaaaaaaa noluyor sizlere umudumsun ayşe yeter Allah aşkına kızlar gelim gömim sizleri siz zaten ölmüüşünüz farkında değilsiniz nedir bu ya kızdırmayın benitamam kötü şeyler yaşadık halada yaşıyoruz ama bukadar yapmayın ne pisikoloğu daha neler yaşıcanız bu hayyatta durun bakalım pes etmek yok bukadar kolay bi silkelnenin bakim kendinize gelin sağlıklısınız eşlerşnşzde yanınızda ki yeter öncelikle sana bu lafım eşin gayet iyi canım kendi kendine bişiler kurup boş şeylerle kafanı bozma otur eşinle ilgilen saçma düşünceleride sil kafanda ve rabbime eşini sana bağışladığı için şükret hepiniz aynısını yapın rabbim sağlık verdiği için ve en azından bir yaşamınız olduğu için şükredin binlerce ülkede insanlar hayvanlardan bile kötü durumda yaşıyorlar yaşadığınız hayata şükredin şu depresyonlarınızdanda çıkın afrikafdaki kadınların bebekleri açlıktan kucaklarında can veriyo çok merak ediyorum hangisi pisikoloğa ihtiyaç duyuyodur hiç birinizin o saçma ilaçlara ihtiyacı yok ki ben ayşeye bile kızıyom gidiyor diye bide yeterve umudumsun hepten size kızarım umudumsun senin yaşın bikere çok genç senin hiç böle birşeyi dğşğnmemen gerek yetercim sende okadar şey atlatmışsın kafanı böle saçma birşeye neden takıyorsun anlamıyorum eşinin testleride temiz çıkıyo aksine sevinmen lazım
canım en bunları yazarken rabbimin bizleri duymadığını yada vs düşncelerim yok sadece kısaca anlatm aaçısından kulanıyorummm ama eğerki karşıdan söylediğin gibi görünüyor ve düşündrüyorsa tabiki dikat ederimmm ayrıcaaaa gayet tatlı bir dille kibar bir şekilde uyarmışsın neden kızayım ki teşekür ederimmm uyarın için
Hişşşt öyle okuyup okuyup kaçmak yokYazın bakayım..
bu lafı üstüme alındım :)
:))) ben o herzaman seninle ve nazemire demiştim ama olsun sen de yaz tabi.. tek başıma sıkılıyorum bütün gün topikte
yavv ben kahvaltı etmeden yazdım size sky turku açın die hemen kaçtım kahvaltıya
anca kocişi gönderdim geldim pc başına..
ayşede basmış hemen kalayı..
bi topiklerime bakiyim evi temizliycm
ayrıca kızlar bugün çok önemli bi kontrolüm var ayrıntılı ultrason..5 6 gibi gidicem hastaneye dr um nöbetçiymiş...benim için dua edin..
doğumda kocaman çiçek yaptırdım pembe bebekli..3 tane oyuncak bebek aldım büyük kutulu altına işeyen falan..bebek şekerlerini sepetini oyuncaklarını özellikle giysi değişik değişik bolbol aldık kız olduğu için süslü püslü
hayırlı olsun daa ben mi kaçırdım yoksa daha önceden geliyor muydun canım sen bu topiğe ??:44:+ hastane için gecelik pijama yelek terlik bebek için hastane çıkışı battaniye tulumlar takımlar çoraplar künyesi küpesi oyuncakları külodundan tırnak makasına fazla fazla aldık yavrum ya kaçsene sonra oldu zaten :2:
kız öğlen arası oldu yemeğe gittim..ben oyun oynuyodum kimsede yoktu topikde şimdide sen yoksun
ayy hadi inşallah çok güzel çıkcak herşey.. yaa biriniz de bi resim koyun şuraya da görelim yaaa..yavv ben kahvaltı etmeden yazdım size sky turku açın die hemen kaçtım kahvaltıya
ayrıca kızlar bugün çok önemli bi kontrolüm var ayrıntılı ultrason..5 6 gibi gidicem hastaneye dr um nöbetçiymiş...benim için dua edin..
hayırlı olsun daa ben mi kaçırdım yoksa daha önceden geliyor muydun canım sen bu topiğe ??:44:
kız öğlen arası oldu yemeğe gittim..
ayy hadi inşallah çok güzel çıkcak herşey.. yaa biriniz de bi resim koyun şuraya da görelim yaaa..
sanırım armine nikli arkadaş yanlış yere yazmış...
cnm benimkiler pek bişeye benzemiyo yani nurcanınkine göreo koysun
oda almış bu hafta ilk defa foto ve çok mutlu...
ay almış mı iyi bari.. kıza vermiyordu uyuz gatadakiler.. bizim kızlara yani bankadakilere doktorları yanınızda usb bellek getirin ona kaydederiz diyormuş, poz poz resimleri vardı hepsinin doğumdan önce..
kız gatadakiler vermiyomuş bide özeldede muayene oluyo ya o özeldekilerde vermemiş ona hiç siyah beyazıda zorla isterse veriyolarmış...
ben 2 aydan beri her gittiğimde 2 3 alıyorum bisürü oldu benden çok...
ayrıca şimdi dr ultrasonla bebeği incelerken cd kaydı diye bişi var o makina bozuktu hastanede yoğun ısrarlarım üzerine eşime yaptırttırdım ve bakalım bugün deneyecez cd kaydı olucakmı...
oh oh iyi ol bebeğim tabiki hiç üzme kendini eninde sonunda olacak bi tedavisi mutlaka vardır gelicek bebişimiz ben çoooooooook inanıyorum rabbim senin güzel kalbinin yüzusuyu hürmetine vericek yaramazımızıSen bana aldırma canımın içi bana bi esiyolar öldüm sanıyorum bi esiyolar çoştum sanıyorum.. ama iyiyim çok şükür sandığımdan daha dirayetliymişim.. hele bir bakalım bu ilaçtan ne sonuç çıkacak, sonrası Allah kerim
Mevlam ne eylerse güzel eyler..
canım inşallah kızımızın bütün organları mevcut ve gelişmektedir rabbim herşeyi yolunda kılsın kızımızın sağlığını bozmasın inşallah merak etme sende inşallah hiçbişicik çıkmıcak herşey güzel çıkıcak :))))))))))yavv ben kahvaltı etmeden yazdım size sky turku açın die hemen kaçtım kahvaltıya
kocam telefonuna çekti bu gece nöbette arın gelince atarım buraya ay çok güzel yaaaaaaaaaaaa valla çok hoşuma gidiyo bakmak ilk defa böle fotom oldu oğlumun hiç yok ultrasonu zaten ay çok tatlı :)))))))hayırlı olsun daa ben mi kaçırdım yoksa daha önceden geliyor muydun canım sen bu topiğe ??:44:
kız öğlen arası oldu yemeğe gittim..
ayy hadi inşallah çok güzel çıkcak herşey.. yaa biriniz de bi resim koyun şuraya da görelim yaaa..
evet çok mutluyum valla he he :)))))))sanırım armine nikli arkadaş yanlış yere yazmış...
cnm benimkiler pek bişeye benzemiyo yani nurcanınkine göreo koysun
oda almış bu hafta ilk defa foto ve çok mutlu...
ay almış mı iyi bari.. kıza vermiyordu uyuz gatadakiler.. bizim kızlara yani bankadakilere doktorları yanınızda usb bellek getirin ona kaydederiz diyormuş, poz poz resimleri vardı hepsinin doğumdan önce..
evet vermiyodu özel 80 lira istiyodu bi fotoyakız gatadakiler vermiyomuş bide özeldede muayene oluyo ya o özeldekilerde vermemiş ona hiç siyah beyazıda zorla isterse veriyolarmış...
ben 2 aydan beri her gittiğimde 2 3 alıyorum bisürü oldu benden çok...
ayrıca şimdi dr ultrasonla bebeği incelerken cd kaydı diye bişi var o makina bozuktu hastanede yoğun ısrarlarım üzerine eşime yaptırttırdım ve bakalım bugün deneyecez cd kaydı olucakmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?