bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

zaten kadınlar kulübündeydin artık tembel kadınlar kulübüne girdin hoş geldin aramıza he he h e:)))))))))

deli:)))))) ay komiksin heeee

valla tembelki ne tembel tembellik diyince şimdi aklıma geldi nevresimleri değiştirdim yorgana nevresimi geçirmedim daha...

ah valla havalar bi güzelleşse aaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah

aaaaaaaaaaaaaaa herzaman seninle canım hoşgeldiiiiiiiiinnnnnn:))))))))

hadi hayırlı uğurlu olsun kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden konuşmuyorsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaaaaaaaa bu oyun olayı benide çok fena sardı bir giriyorum sonra çık çıka bilirisen :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ay evet azıcık oynayıp çıkayım diyorum bi saat geçiyor farkında değilim dün bi oyuna girdim rekorunu kırayım diye uğraşırken rekorda 20.000 ben yaptım 60.000 küsür nasıl deli gibi oynadıysam

ya nurcan bebek altta olunca erken doğumlamı sonuçlanıyo peki?
kansızlık ilacı gyno ferro sanolmu oluyo ben onu her sabah aç karna içiyorum ama balıkla ara yok onuda çoğaltmam gerek demkki
evet bebişin kilosu güzel çok şkür
bu arada dr a senden bahsettm hemen dedi neden arkadaşın olduğunu söylemedi falan diye
bende foto vermişiniz ya çok sevinmiş dedim oda biz veriyoruz dedi
erken almaya çalışıcaz bebişii 1 2 hafta kadar dedi....
canım korma ya bir şeycik olmaz tabi sen böyle yapmaya devam etmee bebişi tsres yapacaksınnn rahatla biraz
benim o anki stresimle yüzünü göstermedi zaten zilli
canim Rabbim sana bagislasin melegini insallah....
amin cnm inş inş..
bu arada eve gneformu ne varya o ilaç hem kansızlık hemde demir ilacı
yaa acaba kansızlığıma ilaç azmı geliyoki gyno feroo,değiştirilebilirmi yani daha etkilisi falan varmı acaba
hatunlar ben yarın yokum yineeee eşimin işleri var onalrı haledeceğim meraklanmayın

ok şekerim iyiki hbr verdin merak ederdik yoksa...

ay evet azıcık oynayıp çıkayım diyorum bi saat geçiyor farkında değilim dün bi oyuna girdim rekorunu kırayım diye uğraşırken rekorda 20.000 ben yaptım 60.000 küsür nasıl deli gibi oynadıysam

aynı bennnnnnnn

ayşe ve herzaman geçmişte heralde
kızlar ne işiniz var geçmişte geleceğe bakın yaffffffffffffff
yazılanları okuyordur...amma hızlı yazıyonuz hem yazıp okurken zor yetişiyorum gerçekten tembelliğim üzerimde
senin gözün hüremde ondan kızz

yokum yarın işte

aaaaa car car car oku oku bitiremedim be bu ne çene :))))
naber kıslar? bende çok bomba haberler vaaaar...

anım ben sana sormadan adını sölemek istemedim istersen zaten sen sölersin diye düşündüm ama sorun olmazsa zaten artık slerim canım bu arada bende aynı ilacı sabah akşam içiyorum ama genede kansızlığım var neden olduğunu bende bilmiyorum hayatım araaştırmalarım bebeğin bizdeki demiri emdiği ve demir eksikliğininde anemi yani kansızlık yaptığı bu arada her aşşağıda olan bebek erken doğacak diye bişi yok rahmin kapalı olması ve sancın olmaması çok iyi sen fazla yürüyüp iş yapma genelde ev işi yapan kadınlarda bu sık görülüyor bildiğim erken doğumda iş yapan kadınlarda oluyor dün eşimin bi arkaadaşının hanımıda iş yapmış sancılanmış hala haber yok kadın 6 aylık bence sen fazla ayakta kalma iş yapma ama kendinide sitrese sokma zaten doğum olcak olsa nst de gözükürdü nst 1 haftalık sancı durumunu gösterir ki senin bebiş çıkar yukarı dinlen sen bol bol ama üzülme bak kansızlığınıda doktora söle istersen ilacı belki çoğaltır ama sormadan sen içme bişi veeeeeee balık tavuk et ve bol yeşillik demir eksikliği olmasınki kansız kalma bol bolda kan yapıcı şeler mesela üzümde iyidir çekirdekli siyah üzüm çekirdeğiyle ye

kıslaaaar benim bu temmuzda tayinim çıkacak !!! kendi başımı yedim şakayla başladı iş ciddiye bindi bugün bir vesile ile insan kaynakları genel müdürüyle konuştu bir kodaman benim için.. bu kızı temmuzda terfi ettirip bi yerlere gönderin diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…