zaten kadınlar kulübündeydin artık tembel kadınlar kulübüne girdin hoş geldin aramıza he he h e:)))))))))
deli:)))))) ay komiksin heeee
günüm oyun oynayarak geçti son günlerde başka bişey yapmıyorum
benimkiler herkesin gibi değil hergün aynı şeyleri yapmak sıkıyor havalar bi açsada şöyle dışarlarda gezsem biraz
bişi dimmi unuttum adını he he ama öle ünlü bi doktor değil :)))))))))))oğuzdu adı heralde :)))))))))) ben sFIMYA valla :))))))))))
he he
doktormuz aynı artık evet herzaman hep gidiyodu o yönlendirdi sağolsun bakalım artık bu doktora gidicem :)))))))))
kizlar cikiyorum bende,,optum herkesi cok cok..dilerim yarin hepimizi icin cok guzel bir gun olsun...hayal bile edemedigimiz mutluluklar bizimle olsun insallahhh
hadi hayırlı uğurlu olsun kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaaaaaaaa bu oyun olayı benide çok fena sardı bir giriyorum sonra çık çıka bilirisen :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden konuşmuyorsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm neden konuşmuyorsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ya nurcan bebek altta olunca erken doğumlamı sonuçlanıyo peki?canım benim doktor doğru demiş bazı annelerde bebiş öle altta olabiliyoor canım ama sancı çıkmamışya çoooook sevindim buna tabi kansızlığınada çok üzüldüm kansızlık demir eksikliğinden oluyor bol tavuk balık ve yeşillik ye demir için veeeee kan içinde sakatat ve pekmez felan ye bol bol kansızlık ciddi rabbim bebişini sNA BSĞIŞLASIN CANIM KİLOSUDA İYİ MAAŞALLAH HİÇ KORKMA
benim o anki stresimle yüzünü göstermedi zaten zillicanım korma ya bir şeycik olmaz tabi sen böyle yapmaya devam etmee bebişi tsres yapacaksınnn rahatla biraz
amin cnm inş inş..canim Rabbim sana bagislasin melegini insallah....
yaa acaba kansızlığıma ilaç azmı geliyoki gyno feroo,değiştirilebilirmi yani daha etkilisi falan varmı acababu arada eve gneformu ne varya o ilaç hem kansızlık hemde demir ilacı
hatunlar ben yarın yokum yineeee eşimin işleri var onalrı haledeceğim meraklanmayın
ay evet azıcık oynayıp çıkayım diyorum bi saat geçiyor farkında değilim dün bi oyuna girdim rekorunu kırayım diye uğraşırken rekorda 20.000 ben yaptım 60.000 küsür nasıl deli gibi oynadıysam
kızlar ne işiniz var geçmişte geleceğe bakın yaffffffffffffffayşe ve herzaman geçmişte heralde
senin gözün hüremde ondan kızzyazılanları okuyordur...amma hızlı yazıyonuz hem yazıp okurken zor yetişiyorum gerçekten tembelliğim üzerimde
ya nurcan bebek altta olunca erken doğumlamı sonuçlanıyo peki?
kansızlık ilacı gyno ferro sanolmu oluyo ben onu her sabah aç karna içiyorum ama balıkla ara yok onuda çoğaltmam gerek demkki
evet bebişin kilosu güzel çok şkür
bu arada dr a senden bahsettm hemen dedi neden arkadaşın olduğunu söylemedi falan diye
bende foto vermişiniz ya çok sevinmiş dedim oda biz veriyoruz dedi
erken almaya çalışıcaz bebişii 1 2 hafta kadar dedi....
benim o anki stresimle yüzünü göstermedi zaten zilli
amin cnm inş inş..
yaa acaba kansızlığıma ilaç azmı geliyoki gyno feroo,değiştirilebilirmi yani daha etkilisi falan varmı acaba
ok şekerim iyiki hbr verdin merak ederdik yoksa...
ya nurcan bebek altta olunca erken doğumlamı sonuçlanıyo peki?
kansızlık ilacı gyno ferro sanolmu oluyo ben onu her sabah aç karna içiyorum ama balıkla ara yok onuda çoğaltmam gerek demkki
evet bebişin kilosu güzel çok şkür
bu arada dr a senden bahsettm hemen dedi neden arkadaşın olduğunu söylemedi falan diye
bende foto vermişiniz ya çok sevinmiş dedim oda biz veriyoruz dedi
erken almaya çalışıcaz bebişii 1 2 hafta kadar dedi....
benim o anki stresimle yüzünü göstermedi zaten zilli
amin cnm inş inş..
yaa acaba kansızlığıma ilaç azmı geliyoki gyno feroo,değiştirilebilirmi yani daha etkilisi falan varmı acaba
ok şekerim iyiki hbr verdin merak ederdik yoksa...
aaaaa car car car oku oku bitiremedim be bu ne çene :))))
naber kıslar? bende çok bomba haberler vaaaar...
tahmin ettiğimiz şeymi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?