ayyy doğum günümde bana bir arkadaşım bunlardan göndermişti vallahi nefisssss... üfff asla zayıflayamam ben bu iştahla
evetvgülüm pembe adı
canım sanırım mayısın son haftası olur yani aynı değişiklik yok :))))) zaten sezeryandan ötürü 10 gün önce alınıyor ama doktor daha erken alırsa mayıs 20 ye doğru istiyorum ben 37 hafta biterken :)))
ayyyyyyyyyy ne güzeller rrrrrrr ah ah canım çektü valla yirim hepsini
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol yetercim
nurcan bu kadar uzak olcak ne vardı ben bir telefonla gönderirdim sana şimdi
he he sağol bebeğim göndermiş kadar oldun :))))))))))))
bende diyorum senin adına açayım diye ama yinebanada eşim bu site dışında ve face dışında asla kendi adıma bişi kullandırtmaz bak msn oğlumun adınadır okey felan oynarsamda eşimin yada oğlumun adına açarım bayan olduğumuda sölemem yoksa eşim banada izin vermez :))))
he he senden korkuşlur yaparsın valla bana kalsa bugün giderim ama tayin etmiyolar bizi istedik gene yyollamadılar
sanada hişt hayatım iyiyiz senden naber
evet gülüm adı pembe
sağol canım şükür iyiyiz sen nasılsın
Allah kabul etsin
inşallah...bunlarda sizin kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim hepimizn böyle tatlı meleklerimiz osn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Eki Görüntüle 182011 Eki Görüntüle 182013 Eki Görüntüle 182014 Eki Görüntüle 182015 Eki Görüntüle 182016
allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorumistb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış :26:bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr :47
[sıze="3"] allah cezanınızı versin başka ne denirki bilmiyorumIstb da iki bebek ölü olaraka çöpe atılmış :26:bir tanesinin ağzında gazlı bez varmış 2 günlük bir bebek Bunlar insan değiller hata hayvan bile değiler Hayvanlar bile yavrularını bu şekilde terk etmezlerrrr :47 [/sıze]
AY ÇOK SAĞOL Canım benim :)))kız yakın olsak şimidye kapını çalmışlardı bileeeee
ALLAH KABUL ETSİN KAYDA GEÇİYORUM :)))))))))herzaman_seninle pembe nin meryem suresini okumuştur
kayda geçebilirsiniz...
bende diyorum senin adına açayım diye ama yineizin yok
inşallah...
AY ÇOK SAĞOL Canım benim :)))
ALLAH KABUL ETSİN KAYDA GEÇİYORUM :)))))))))
kı benimki kıskanç seninki benimkinden kıskanç valla yandık bunlarla he he
işte biz çırpınıyoz millet çöpe atıyo rabbim versin haklarındaki en beter cezayı azıma ne laflar geliyor ama günaaha girmek istemiyorum ama hiçadil değil yaaaaa
işte biz çırpınıyoz millet çöpe atıyo rabbim versin haklarındaki en beter cezayı azıma ne laflar geliyor ama günaaha girmek istemiyorum ama hiçadil değil yaaaaa
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
herzaman_seninle
neslyy
tweety25
son_ece
ayşe
hilbay
mayflowers
4 adet boş
kızlaaar bişey sorcam size..
şimdi ben adak adamıştım hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olursa bir kurban kesicem diye.. neyse bugün bana biri dedi ki öyle bu olursa şunu yapıcam diye adak adamak Allaha şart koşmak olur, şirke girer dedi.. madem adadın biran önce yap olmasını bekleme, o adağın muradının önünü keser dedi.. ben de hemen yerine getireyim adağımı diyorum ne dersiniz??
kızlaaar bişey sorcam size..
şimdi ben adak adamıştım hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olursa bir kurban kesicem diye.. neyse bugün bana biri dedi ki öyle bu olursa şunu yapıcam diye adak adamak Allaha şart koşmak olur, şirke girer dedi.. madem adadın biran önce yap olmasını bekleme, o adağın muradının önünü keser dedi.. ben de hemen yerine getireyim adağımı diyorum ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?