bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

AYŞE canım seni gördüm rüyamda buraya yazıyodun 2 ntane yumurtam büyümeye başlamış diye rabbim hayra çıkarsın
kontrolun nezaman inşallah güzel haberler alırız

yaaa Rabbim hayırlara öıkarsın inşallah.. kontrolüm yarın öğlen, ben de rüyamda asumanı gördüm burda alışveriş merkezine gitmişiz orada yangın çıkmış mahsur kaldı asu... arkasından nasıl bağırıyorum ama elif diye bağırdım hep elif koycam ya ben kızım olursa adını.. bilemedim ne demek:44:

cnm bugünün hürmetine güzel hbrlerini bekliyoruz inş...
öğrenince bizede hemen yaz...
kızım senin işin bura değil banka zaten
dön bakim işinin başına...
AYŞE canım seni gördüm rüyamda buraya yazıyodun 2 ntane yumurtam büyümeye başlamış diye rabbim hayra çıkarsın

ayyy hadi inş..hayırlara çıksın....

ay demek yarın hadi güzel haberler ver bana gülüm :))))))))
sendehayra yor bakarsın sendende bi cimcime kızımız olur bu arada ben bizim topicde kız gebesi çok diye biraz inceleme yaptım tüp bebişte yüzde 80 oran kız ise %30 erkek tutuyo he he kızlar daha inatçı ya çirkefya ondan heralde daha kaliteli oluyolar demekki :)))))))) bu mübarek günlerde rabbim bize elifimizi gönderir inşallah sağ sağlim

ayse ruyan hayirlara vesile olsun insallah....

pinar insalalh insallah hamisim diye yaz buraya sekerim....

selam kizlar herkese nasilsiniz?

ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?

pembe için meryem suresini okudum.Allah kabul etsin ve tez zamanda bebeğini kavuştursun onu ve hepimizi inşallah.

ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?

canım diğer topikte görmüştüm pc bozuktu sanırım

hayırdır inşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayeşemmmmmmmmmmmm caım güzel heberler alacaksın yarın inşşşşşşşşşşşşşşşş nurcan gelinim nasıl kız geliyorsun kendinden yazıyorsun gelinimden hiç haber yok olmuyor böyleeeeeeeeeee
pınarım canım rabbim yüzünü gülüdürüsün inşşşşşşşşşşşşşşş

Hayır olsun rüyan arkadaşım...Yüreğim yangın yeri gibi ondan görmüşsün malum olmuş sana.... Rabbimin hikmeti sonsuz inşallah birgün bitecek bunlarda... Allah hayırlı olan ne ise onu nasip etsin sana o güzel yüreğine....

kızım senin işin bura değil banka zaten
dön bakim işinin başına.......
yaptım işlerimi mola verdiim
Allah sağlıklısını versin de ne olursa olsun ama kız da bir başka yani.. 3 arkadaşım doğurdu ya 2si erkek 1i kız o kız olan nasıl uslu nasıl huzurlu oğlanlar ortalığı yıkıyor uyku yok durak yok ..

amiiin inşallah
baktım rüya tabirinden kötü şeyler yazmıyor hayırlısı inşallah

ahh canım benim dün görüşemedik ya içime dert oldu ondan sanırım..

slm cnm iyi olmaya çalışıyoruz
heyecanla pınarın sonucunu bekliyoruz akşamada çook var daha yaa

hadi inşallah Allahım gülücüklerle dönmeyi nasip etsin canım yavruların seninle olsun inşallah

canım arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için zaman geçtikçe heyecanım artıyo ellerim terliyo soğuk soğuk şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güldürsün Rabbim yüzümü ve tabiiki isteyen herkesin inşallah(amin)

inanın yukarıda Rabbim şahidim kendi ailemden çok size nasıl haber vereceğim hemen haber vermeliyim diye düşünüyorum çünkü bu yolda beni hiç yalnız bırakmadınız birbirimizi hiç tanımadan ancak bu kadar çok birşeyler paylaşabilirdik ben çok teşekkür ederim inşallah bu 9 günlük yolculuğumuz devamında 9 ay boyunca devam eder:)) peşinizi bırakmayacağım ona göre yani 9 ay daha beraberiz:))

ne yani 9 ay doğumdan sonra bırakacakmısın bizi:84::84::84:
zaten pozitifi gördüğün anda heemn seni pozitif sonuç alanlar topiğine kaydıracağız ayağını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…