AYŞE canım seni gördüm rüyamda buraya yazıyodun 2 ntane yumurtam büyümeye başlamış diye rabbim hayra çıkarsın
kontrolun nezaman inşallah güzel haberler alırız
cnm bugünün hürmetine güzel hbrlerini bekliyoruz inş...kızlar herkese kocaman günaydın bu gün güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için geçmişi vaktim olmadığı için çok okuyamadım ama iyi dilekleriniz içi Allah bin kere razı olsun diyorum. eşim işi nedeni ile yarın şehir dışına cıkacakmış bu nedenle testi bu akşam yaptırmaya karar verdik yani müjdeli haber geliyor Allahın izni ile:))saat 10 gibi dönmüş olacağım sanırım ssat 11-12 gibi sonucu öğrenip size yazarım kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin akşam müjdeli haberle görüşmek üzere:))
kızım senin işin bura değil banka zatenyeterden önce geldim yeterden önce geeeldim....
günaydın hanımlaaaarrrr....
çok güzel bir sabah var burada pırıl pırıl.. içim açıldı vallahi :)))
işim çok şimdi onları yapayım sonra yine gelicem
AYŞE canım seni gördüm rüyamda buraya yazıyodun 2 ntane yumurtam büyümeye başlamış diye rabbim hayra çıkarsın
yaaa Rabbim hayırlara öıkarsın inşallah.. kontrolüm yarın öğlen, ben de rüyamda asumanı gördüm burda alışveriş merkezine gitmişiz orada yangın çıkmış mahsur kaldı asu... arkasından nasıl bağırıyorum ama elif diye bağırdım hep elif koycam ya ben kızım olursa adını.. bilemedim ne demek:44:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
neslyy
tweety25
son_ece
hilbay
mayflowers
4 adet boş
ayse ruyan hayirlara vesile olsun insallah....
pinar insalalh insallah hamisim diye yaz buraya sekerim....
selam kizlar herkese nasilsiniz?
ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?
yaaa Rabbim hayırlara öıkarsın inşallah.. kontrolüm yarın öğlen, ben de rüyamda asumanı gördüm burda alışveriş merkezine gitmişiz orada yangın çıkmış mahsur kaldı asu... arkasından nasıl bağırıyorum ama elif diye bağırdım hep elif koycam ya ben kızım olursa adını.. bilemedim ne demek:44:
yaptım işlerimi mola verdiimkızım senin işin bura değil banka zaten
dön bakim işinin başına.......
Allah sağlıklısını versin de ne olursa olsun ama kız da bir başka yani.. 3 arkadaşım doğurdu ya 2si erkek 1i kız o kız olan nasıl uslu nasıl huzurlu oğlanlar ortalığı yıkıyor uyku yok durak yok ..ay demek yarın hadi güzel haberler ver bana gülüm :))))))))
sendehayra yor bakarsın sendende bi cimcime kızımız olur bu arada ben bizim topicde kız gebesi çok diye biraz inceleme yaptım tüp bebişte yüzde 80 oran kız ise %30 erkek tutuyo he he kızlar daha inatçı ya çirkefya ondan heralde daha kaliteli oluyolar demekki :)))))))) bu mübarek günlerde rabbim bize elifimizi gönderir inşallah sağ sağlim
amiiin inşallahayse ruyan hayirlara vesile olsun insallah....
ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?
baktım rüya tabirinden kötü şeyler yazmıyor hayırlısı inşallahhayırdır inşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayeşemmmmmmmmmmmm caım güzel heberler alacaksın yarın inşşşşşşşşşşşşşşşş nurcan gelinim nasıl kız geliyorsun kendinden yazıyorsun gelinimden hiç haber yok olmuyor böyleeeeeeeeeee
pınarım canım rabbim yüzünü gülüdürüsün inşşşşşşşşşşşşşşş
Hayır olsun rüyan arkadaşım...Yüreğim yangın yeri gibi ondan görmüşsün malum olmuş sana.... Rabbimin hikmeti sonsuz inşallah birgün bitecek bunlarda... Allah hayırlı olan ne ise onu nasip etsin sana o güzel yüreğine....
cnm bugünün hürmetine güzel hbrlerini bekliyoruz inş...
öğrenince bizede hemen yaz...
kızım senin işin bura değil banka zaten
dön bakim işinin başına...
ayyy hadi inş..hayırlara çıksın....
hayırdır inşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayeşemmmmmmmmmmmm caım güzel heberler alacaksın yarın inşşşşşşşşşşşşşşşş nurcan gelinim nasıl kız geliyorsun kendinden yazıyorsun gelinimden hiç haber yok olmuyor böyleeeeeeeeeee
pınarım canım rabbim yüzünü gülüdürüsün inşşşşşşşşşşşşşşş
hadi inşallah Allahım gülücüklerle dönmeyi nasip etsin canım yavruların seninle olsun inşallah
canım arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için zaman geçtikçe heyecanım artıyo ellerim terliyo soğuk soğuk şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güldürsün Rabbim yüzümü ve tabiiki isteyen herkesin inşallah(amin)
inanın yukarıda Rabbim şahidim kendi ailemden çok size nasıl haber vereceğim hemen haber vermeliyim diye düşünüyorum çünkü bu yolda beni hiç yalnız bırakmadınız birbirimizi hiç tanımadan ancak bu kadar çok birşeyler paylaşabilirdik ben çok teşekkür ederim inşallah bu 9 günlük yolculuğumuz devamında 9 ay boyunca devam eder:)) peşinizi bırakmayacağım ona göre yani 9 ay daha beraberiz:))
AMİNNNNNNNNNNNNNN canımmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkes neredeee
:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ben hala işteyim(((
daha da kimbilir kaçta çıkcaaam..
bugün yoğun olduğunu anladım zaten cnm gelmedin hiç
çalış sen kolay gelsin
yaa bankanın bilgisayar sistemleri değişiyor bilgi işlemciler program yapıyor biz de bekliyoruz üffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?