bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canım görmedim ya hiç yazını çok özür canım senin bebeiş aşşağıya indiya oda yapıyo olabilir ama eğer bu 2 saatte bir girenler daha sık girmeye başlarsa bence mutlaka ara yada git derim
kk de bile yazışıyorumya ya erkekseler diyor...heryere gönderir ama...neyse gezmeden geldim komşu çay içmeye çağırdı görüşürüz
he he benimkide önceden diyodu ama baktı tınlamıyom artık demiyo bişi :))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben de okudum kayıtlara geçsin :))) Allah kabul etsin, Pembeciği muradına kavuştursun..
Allah kabul etsin canım

gülüm öl ebi saçmalık yok benim bildiiğim kadarı ileaksine adak adamak iyidir ben öle biliyorum bu hz. ibrahim oğlunu adamış ta rabbim kabul etmiş yerine kurbanlık göndermiş senin adadığın bir koyuna ihtiyacımı var sanki sen dua niyet,ine eğer dileğin yerine gelirse onu fakire fukaraya dağıtıcan rabbim göğe çekmicek önce si sonrası değil sen diyosunki şu olursa yapıcam olmayan adağı neden yapasın belkide ömürboyu olmıcak bence nette biraz araştır ama yanlış yani öle bişi yok benim bildiğim hatta kurankursunda derse adak kısmına geldiğimizde hocalar bize özellikle adak adatmıştı

peki peşin peşin kesip dağıtsam Allah rıazsı için bir zararı olmaz herhalde değil mi? içime kurt düştü çünkü kesersem içim rahat edecek sanki :44:

peki peşin peşin kesip dağıtsam Allah rıazsı için bir zararı olmaz herhalde değil mi? içime kurt düştü çünkü kesersem içim rahat edecek sanki :44:

canım ben şöyle biliyorum eğerki şimdi kesersen ve adağın olursa borcun devam eder sen olursa diye adamışsın ya o açıdan ama yinde bilen birine sor

canım sen adağı kabul olursa diye adadın yani eğer kabul olursa bidaha kesmen şart yoksa diğer tarafta vebali var ama istersen birtanede Allah rızası için şimdi kes ama o adağın yerine geçmez olmamış bişiye adak sunamazsın olunca anaca

ayeşmmmmmmmmmmmmmm enişteme sordum şimdi olmaz öyle şey diyorrrrrrrrrrrrrrrr eğerki adağını dileği olmadan keserse dileği olduğunda borçlu olur ve tekrar kesmek zorunda kalır diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
neslyy
tweety25
son_ece
hilbay
mayflowers

4 adet boş

İyi geceler hanımlar
bu mübarek gecenin hürmetine dualarımız kabul olsun
tüm zorda olan kullarını rabbim tez zamanda feraha çıkartsın inşallah
geçenki yağmurda cam kenarına bir kap koydum yağmur suyu alabilmek için
eskilerimiz derlerki nisan yağmurunda şifa vardır kendimde içtim eşimede içirdim
belki hurafe aslı astarı olmayan birşey ama yinede yaptım işte

kızlar herkese kocaman günaydın bu gün güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için geçmişi vaktim olmadığı için çok okuyamadım ama iyi dilekleriniz içi Allah bin kere razı olsun diyorum. eşim işi nedeni ile yarın şehir dışına cıkacakmış bu nedenle testi bu akşam yaptırmaya karar verdik yani müjdeli haber geliyor Allahın izni ile:))saat 10 gibi dönmüş olacağım sanırım ssat 11-12 gibi sonucu öğrenip size yazarım kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin akşam müjdeli haberle görüşmek üzere:))

yeterden önce geldim yeterden önce geeeldim....
günaydın hanımlaaaarrrr....
çok güzel bir sabah var burada pırıl pırıl.. içim açıldı vallahi :)))
işim çok şimdi onları yapayım sonra yine gelicem

günaydınlarrrrrrrrrrrr ülkemin en güzellllllllllllllllll kadınlarıııııııııııııııııııııııı
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrr canım dualrımız dieklerimiz kabul olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
pınarcığım canım her şey gönlünden geçen gibi olsun arkadaşaım inşşşşşşşş güzel haberlerle dön

hımmmmmmmmm demeki aramızda bir yarış varrrrr önce söyleseydiniz daha erken kalkardımmmm ayşemm kız burada bir yağmur bir yağmurrr soma kışın bile böyle yağmadı ama nisan yağmuru berekettirrrrr
hadi işleri hallet gelde acuk dedi kodu yapalımmmm

aminnnnnnn kuzum aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşş

hadi inşallah Allahım gülücüklerle dönmeyi nasip etsin canım yavruların seninle olsun inşallah

AYŞE canım seni gördüm rüyamda buraya yazıyodun 2 ntane yumurtam büyümeye başlamış diye rabbim hayra çıkarsın
kontrolun nezaman inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…