canım görmedim ya hiç yazını çok özür canım senin bebeiş aşşağıya indiya oda yapıyo olabilir ama eğer bu 2 saatte bir girenler daha sık girmeye başlarsa bence mutlaka ara yada git derimnurcan bi diğer topik bi bu topik peşine geziom hee bişi soracam kayboluyon heemn
yaa sağ kasığımda batma gibi bişi oluyo zaman zaman 2 sattir
sence hayra alametmidir?
devam ederse dr u arayayımmı
yoksa bağlar genişliyo falan onlarla ilgisi varmıdır?
he he benimkide önceden diyodu ama baktı tınlamıyom artık demiyo bişi :))))))kk de bile yazışıyorumya ya erkekseler diyor...heryere gönderir ama...neyse gezmeden geldim komşu çay içmeye çağırdı görüşürüz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinof evet yaaa..ne gunaha girmek nede isyankar olmak istiyorum..ama demeden edemiyorum..kurban oldugum Allahim biz evlat icin bu kadar cirpinirken neden bize nasip etmiyorsunda bole kadir kiymet lere nasip ediyosun..affetsin Allahim ...Insallah bizede nasip eder hayirli ve saglikli evlatlar...
Allah kabul etsin canımben de okudum kayıtlara geçsin :))) Allah kabul etsin, Pembeciği muradına kavuştursun..
kızlaaar bişey sorcam size..
şimdi ben adak adamıştım hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olursa bir kurban kesicem diye.. neyse bugün bana biri dedi ki öyle bu olursa şunu yapıcam diye adak adamak Allaha şart koşmak olur, şirke girer dedi.. madem adadın biran önce yap olmasını bekleme, o adağın muradının önünü keser dedi.. ben de hemen yerine getireyim adağımı diyorum ne dersiniz??
peki peşin peşin kesip dağıtsam Allah rıazsı için bir zararı olmaz herhalde değil mi? içime kurt düştü çünkü kesersem içim rahat edecek sanki :44:
peki peşin peşin kesip dağıtsam Allah rıazsı için bir zararı olmaz herhalde değil mi? içime kurt düştü çünkü kesersem içim rahat edecek sanki :44:
canım ben şöyle biliyorum eğerki şimdi kesersen ve adağın olursa borcun devam eder sen olursa diye adamışsın ya o açıdan ama yinde bilen birine sor
canım ben şöyle biliyorum eğerki şimdi kesersen ve adağın olursa borcun devam eder sen olursa diye adamışsın ya o açıdan ama yinde bilen birine sor
aynen gülüm doğru biliyorsun adak gerçekleşene kadar kesilsede gerçekleşince borç devam eder yani boşa kesmiş olrsun
üff neyse biraz sorup edeyim bari...
hadin güzeller ben kaçıyorum iyi geceler..
pınarcığım canım her şey gönlünden geçen gibi olsun arkadaşaım inşşşşşşşş güzel haberlerle dönkızlar herkese kocaman günaydın bu gün güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için geçmişi vaktim olmadığı için çok okuyamadım ama iyi dilekleriniz içi Allah bin kere razı olsun diyorum. eşim işi nedeni ile yarın şehir dışına cıkacakmış bu nedenle testi bu akşam yaptırmaya karar verdik yani müjdeli haber geliyor Allahın izni ile:))saat 10 gibi dönmüş olacağım sanırım ssat 11-12 gibi sonucu öğrenip size yazarım kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin akşam müjdeli haberle görüşmek üzere:))
yeterden önce geldim yeterden önce geeeldim....
günaydın hanımlaaaarrrr....
çok güzel bir sabah var burada pırıl pırıl.. içim açıldı vallahi :)))
işim çok şimdi onları yapayım sonra yine gelicem
İyi geceler hanımlar
bu mübarek gecenin hürmetine dualarımız kabul olsun
tüm zorda olan kullarını rabbim tez zamanda feraha çıkartsın inşallah
geçenki yağmurda cam kenarına bir kap koydum yağmur suyu alabilmek için
eskilerimiz derlerki nisan yağmurunda şifa vardır kendimde içtim eşimede içirdim
belki hurafe aslı astarı olmayan birşey ama yinede yaptım işte
kızlar herkese kocaman günaydın bu gün güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için geçmişi vaktim olmadığı için çok okuyamadım ama iyi dilekleriniz içi Allah bin kere razı olsun diyorum. eşim işi nedeni ile yarın şehir dışına cıkacakmış bu nedenle testi bu akşam yaptırmaya karar verdik yani müjdeli haber geliyor Allahın izni ile:))saat 10 gibi dönmüş olacağım sanırım ssat 11-12 gibi sonucu öğrenip size yazarım kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin akşam müjdeli haberle görüşmek üzere:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?