kız kaç haftadır düzeltemediler mi
daha öncede demiştin epey oldu..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bitmez anacım bu devletin işi böyle..:85:
buyrun yeter hanım ,dün güya işim var beni merak etmeyin dedin sabah baktım erkenden buradasınkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bitmez anacım bu devletin işi böyle..:85:
kuzularımmmmmmmmmmmm size ellerimle ikramlık hazırladımmmmmmmmmm hadi bakayım yiyinde mutluk hormonu sağlgılayınnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 182994 Eki Görüntüle 182995 Eki Görüntüle 182996 Eki Görüntüle 182994 Eki Görüntüle 182995 Eki Görüntüle 182996
ayşem ben nefret ediyorum devlet işlerinden yaaaaaaaasizede allah yardım etsinnnnnnnnnnnnnnn
de bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaaa benim yememem lazıııımm
buyrun yeter hanım ,dün güya işim var beni merak etmeyin dedin sabah baktım erkenden buradasın
eee bugün neredeydin merak ettik seni
hehehehe doğru valla bitmez..
kız bir dilimden bir şey olmazzzzzzzzzyaaa benim yememem lazıııımm
canım alah yazrdımcın olsunnnbir de benim gibi alt düzeyde memur olarak çalışsan var ya ömür törpüsü..
hiiiç canım sıkıldı öylesine...
ayşe en yeme o zman çekil kenara
kız bir dilimden bir şey olmazzzzzzzzz
canım alah yazrdımcın olsunnn
seni seni sen iki kişilik yiyeceksin değilmi afiyet olsunnnnnnn
selam kizlar umudunu kesen arkadaslara kendimi anlatayim dedim:)))
biz 5 yillik evliyiz ben 29 esim 31 yasinda tahmin ettiginiz gbi bizde uzun bi zamandir bebek bekliyorduk ama bir turlu olmadi bu arada neler neler denedim,keci boynuzu,sogan kuru,folik asit....en sonunda krar verdik dedik artik tup bebek yaptiralim en azindan denems oluruz.Bizdeki problem esimn sperm miktarinn az olmasiydi neyse tup bebegi denedik memorialde 4 ay once negatif coook uzulduk aglaya aglaya oldum sanki herseyin sonuyms gbi en sonra bi arkadasim bi dua verdi dedi bunu duzenli olarak 7 gun yap Allah bu duayi yapip ta dunya isleriyle ilgili bisey dilegen kullarina verrms amaaan dedim neler neler denedim vercek olsa vwerir zaten hep dua ediyorm pek ustune gitmedm yani ama kafamada takildi neyse yaptim 7 gun bu duayi veeeee o ay adetim gelmedi evet bizede bi sok oldu simdi 2 aylik hamileyim yani demek istedgm belki zamani simdiydi yada dualarin gucu tabiki ilk once Allah istiycek......yani biz umudu kesmistik sizde sakin umitsizlige kapilmayin bakarsiniz en ummadiginz anda guzel haberi alirsiniz
canım derim girmiyoe pek duaları ben ona özelden yazıyorumayse ruyan hayirlara vesile olsun insallah....
pinar insalalh insallah hamisim diye yaz buraya sekerim....
selam kizlar herkese nasilsiniz?
ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?
Allah kabul etsinpembe için meryem suresini okudum.Allah kabul etsin ve tez zamanda bebeğini kavuştursun onu ve hepimizi inşallah.
ah gelinin bugün yine yaramazlık yaptı doktorumuz günde 10 kere oynaması lazım dedi benimki bugün hiç oynamadı çikolata kek ne istersen yedim tık yok eşim geldi dedik oynamazsa yemekten sonra gidelim herşeyleri topladım sonra sofraya oturduk sıpa oynamaya başladı he he korkuttu bizi :)))))))) tmbel bu gelin yandın işleri sen yapacanhayırdır inşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayeşemmmmmmmmmmmm caım güzel heberler alacaksın yarın inşşşşşşşşşşşşşşşş nurcan gelinim nasıl kız geliyorsun kendinden yazıyorsun gelinimden hiç haber yok olmuyor böyleeeeeeeeeee
pınarım canım rabbim yüzünü gülüdürüsün inşşşşşşşşşşşşşşş
canım rabbim gönlündeki aateşi söndürsün huzur versinHayır olsun rüyan arkadaşım...Yüreğim yangın yeri gibi ondan görmüşsün malum olmuş sana.... Rabbimin hikmeti sonsuz inşallah birgün bitecek bunlarda... Allah hayırlı olan ne ise onu nasip etsin sana o güzel yüreğine....
ah kız size rasgelmiş 3 tane kız y,ğenim var her doğan bşr diğeriini arattı vallayaptım işlerimi mola verdiim
Allah sağlıklısını versin de ne olursa olsun ama kız da bir başka yani.. 3 arkadaşım doğurdu ya 2si erkek 1i kız o kız olan nasıl uslu nasıl huzurlu oğlanlar ortalığı yıkıyor uyku yok durak yok ..
amiiin inşallah
baktım rüya tabirinden kötü şeyler yazmıyor hayırlısı inşallah
ahh canım benim dün görüşemedik ya içime dert oldu ondan sanırım..
canım teste gitmeden önce bedir ehlinin isimlerini oku ama ger ismin sonunda radıyallahu anh diyeceksin nette bulursun 131 tane felan olması lazım hatırlısı ile ğoztif sonuç almak için oku abdeste gerek yokcanım arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için zaman geçtikçe heyecanım artıyo ellerim terliyo soğuk soğuk şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine güldürsün Rabbim yüzümü ve tabiiki isteyen herkesin inşallah(amin)
kuzularımmmmmmmmmmmm size ellerimle ikramlık hazırladımmmmmmmmmm hadi bakayım yiyinde mutluk hormonu sağlgılayınnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 182994 Eki Görüntüle 182995 Eki Görüntüle 182996 Eki Görüntüle 182994 Eki Görüntüle 182995 Eki Görüntüle 182996
nurcan kız belki gün içindede oynamıştırda sen iş yapmaktan hissetmemiş olabilirmisin...
gerçi kocaman kız oldu hissetmemen normal olmazdı
kız sofraya yemepğe oturunca gördü güzel yemekleri başladı oynamaya oy oyoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?