bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzularımmmmmmmmmmmm size ellerimle ikramlık hazırladımmmmmmmmmm hadi bakayım yiyinde mutluk hormonu sağlgılayınnnnnnnnnn

buyrun yeter hanım ,dün güya işim var beni merak etmeyin dedin sabah baktım erkenden buradasın
eee bugün neredeydin merak ettik seni

hehehehe doğru valla bitmez..

canım bu günde işlerim vardı ama 10 gibi çıktım 12 gibi döndüm kimse fark etmedi yokluğumuuuuuuu
eşimin sigortasyla ilğileniyorum orasıda devlet dairesi yaaaaaaaa süründürüyorlar resmen

yaaa benim yememem lazıııımm
kız bir dilimden bir şey olmazzzzzzzzz
bir de benim gibi alt düzeyde memur olarak çalışsan var ya ömür törpüsü..
canım alah yazrdımcın olsunnn
hiiiç canım sıkıldı öylesine...

ayşe en yeme o zman çekil kenara

seni seni sen iki kişilik yiyeceksin değilmi afiyet olsunnnnnnn

selam kizlar umudunu kesen arkadaslara kendimi anlatayim dedim:)))
biz 5 yillik evliyiz ben 29 esim 31 yasinda tahmin ettiginiz gbi bizde uzun bi zamandir bebek bekliyorduk ama bir turlu olmadi bu arada neler neler denedim,keci boynuzu,sogan kuru,folik asit....en sonunda krar verdik dedik artik tup bebek yaptiralim en azindan denems oluruz.Bizdeki problem esimn sperm miktarinn az olmasiydi neyse tup bebegi denedik memorialde 4 ay once negatif coook uzulduk aglaya aglaya oldum sanki herseyin sonuyms gbi en sonra bi arkadasim bi dua verdi dedi bunu duzenli olarak 7 gun yap Allah bu duayi yapip ta dunya isleriyle ilgili bisey dilegen kullarina verrms amaaan dedim neler neler denedim vercek olsa vwerir zaten hep dua ediyorm pek ustune gitmedm yani ama kafamada takildi neyse yaptim 7 gun bu duayi veeeee o ay adetim gelmedi evet bizede bi sok oldu simdi 2 aylik hamileyim yani demek istedgm belki zamani simdiydi yada dualarin gucu tabiki ilk once Allah istiycek......yani biz umudu kesmistik sizde sakin umitsizlige kapilmayin bakarsiniz en ummadiginz anda guzel haberi alirsiniz

geçmişle ilgili bişi söylemek istemiyorum cnm
ohh ne mutlu snaki hamişsin
ya versene arkadaşlara o duayı onlarda okusunlar
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ayse ruyan hayirlara vesile olsun insallah....

pinar insalalh insallah hamisim diye yaz buraya sekerim....

selam kizlar herkese nasilsiniz?

ya bu arada derin girmiyo daha sanirim..tedavi asamasindami acaba? haberi olan varmi kizlar?
canım derim girmiyoe pek duaları ben ona özelden yazıyorum
pembe için meryem suresini okudum.Allah kabul etsin ve tez zamanda bebeğini kavuştursun onu ve hepimizi inşallah.
Allah kabul etsin

ah gelinin bugün yine yaramazlık yaptı doktorumuz günde 10 kere oynaması lazım dedi benimki bugün hiç oynamadı çikolata kek ne istersen yedim tık yok eşim geldi dedik oynamazsa yemekten sonra gidelim herşeyleri topladım sonra sofraya oturduk sıpa oynamaya başladı he he korkuttu bizi :)))))))) tmbel bu gelin yandın işleri sen yapacan
canım rabbim gönlündeki aateşi söndürsün huzur versin
ah kız size rasgelmiş 3 tane kız y,ğenim var her doğan bşr diğeriini arattı valla
canım teste gitmeden önce bedir ehlinin isimlerini oku ama ger ismin sonunda radıyallahu anh diyeceksin nette bulursun 131 tane felan olması lazım hatırlısı ile ğoztif sonuç almak için oku abdeste gerek yok

ahh ahhh yiye yiye bi hal olsuk zaten :)))))))) ay çokta güzeller

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1 mayflowers

kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun

umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
neslyy---------------------okudu
tweety25------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
son_ece
hilbay
mayflowers

4 adet boş

nurcan kız belki gün içindede oynamıştırda sen iş yapmaktan hissetmemiş olabilirmisin...
gerçi kocaman kız oldu hissetmemen normal olmazdı
kız sofraya yemepğe oturunca gördü güzel yemekleri başladı oynamaya oy oyoy

kız aksine bugün hiç iş yapmadım aksine sadece onu dinledim bir yıüın şey yedim benimki şimdiden yaramaz teyzesi ben yandım bu kız canıma okıcak benim :)))))))))))
kocaman tabi 2 kg olmuştur bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…