sağlıcakla kucakla innşşşşşşşşşş
şu duayı bizde allamım mümkünse arkadaşım
pembe sağol arkadaşşım emeğine sağlık
ozel mesaj gonderemedim onun icin topige yazdim gordunmu gerci pembe de yazmis onada ben verdmistim baska bi topik te hepiniz yapin hayirli olsun insallah
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
neslyy---------------------okudu
tweety25------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
son_ece
hilbay
mayflowers
4 adet boş----------------okundu
pembe sağol arkadaşşım emeğine sağlık
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86
11-)ceylin
12-)nurcan
13-)herzaman_seninle
14-)yeter
15-)derin
16-)asli_1981
17-)beren660
1mayflowers
kızlar PEMBE arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim en kısa zamanda evladına kavuştursun
umudumsun--------------okudu
nurcan---------------------okudu
pinar1202-----------------okudu
ceylin----------------------okudu
pearlflover-----------------okudu
yeter-----------------------okudu
beren660------------------okudu
herzaman_seninle--------okudu
ayşe-----------------------okudu
neslyy---------------------okudu
tweety25------------------okudu
derin
pembe_86
nazemir
son_ece
hilbay
mayflowers
4 adet boş----------------okundu
he he valla kaynanası ya bakk bugün hafif hfif batmalarımda başladı doğuracam sonra herkezin dua kalacak görecekler :bkızlar hadi bir an önce okuyalım şu dualrı daha benim gelinime okunacak duaaaaaa
ALLAH KABUL ETSİNcanım bende okudum yazarsın
eee pınardan hbr yokmu daha bee :84::84::84::84:
bazen mutlu olmak içim hayatında herşy tam olmuyo maalesef benim olmadığı gibi kısmet kadersizlik yada şanssızlı k adını her ne olarak adlandırırsınız bilmiyorum ama olmadı arkadaşlar kısmet olmadı zamanı gelmedi falan falan buraya çok şey yazılabilir ama zaman şuanda susma zamanı gibi geliyo bana........
aksaklıktan dolayı çok özür dilerim evdeki internet bozulmuş bi kafeden yazıyorum tekrar kusura bakmayın
bazen mutlu olmak içim hayatında herşy tam olmuyo maalesef benim olmadığı gibi kısmet kadersizlik yada şanssızlı k adını her ne olarak adlandırırsınız bilmiyorum ama olmadı arkadaşlar kısmet olmadı zamanı gelmedi falan falan buraya çok şey yazılabilir ama zaman şuanda susma zamanı gibi geliyo bana........
aksaklıktan dolayı çok özür dilerim evdeki internet bozulmuş bi kafeden yazıyorum tekrar kusura bakmayın
evet canım yazılan ayetleri okyacaksınbişey değil canım ama ben anlamadım sadece surelerin yazılan ayetlerinimi okuyacaz bilemedim
evet yaaaaaaaaa gelin gelecek dualar okunmadanhe he valla kaynanası ya bakk bugün hafif hfif batmalarımda başladı doğuracam sonra herkezin dua kalacak görecekler :b
ALLAH KABUL ETSİN
sanırım negatif daha yazmadığına göre(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?