Doğuma Hazırlık bebiş ismi,acil tavsiye yardım lütfeennn:)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesimben

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
148
29
318
arkadaşlar büyük ihtimal bi oğlumuz olcak,eşim tutturdu (aşırı fanatik olduğu için) kartal koyalım ismini diye,ben mehmet olsun diye düşünüyodum hep ,o da şimdi iyi o zaman mehmet kartal koyalım diyo...ama içime sinmedi hiç,uygun bulmuyorum bu tarz ,isimleri,napıyım sizce,fikir verin lütfenn...

Sırf takımı için çocuğuna Kartal adını vermek istemesi bence hoş değil onun yerine takımla özdeşleşmiş birinin adını seçebilirsiniz

Bence de güzel değil yaa.Ağır bir isim Kartal.
Off ne alakaysa aklıma Kazım Kartal geldi.:)
Eşinizin fikrini değiştirmesi için ikna edin derim.

7-8 sene önce bu isimde birini tanımıştım.Nadir bir isim ama hiç duyulmadık ,görülmedik bir isim değil.Bu topiği okuyuncaya kadar bu isim bana hiç futbol klübünü çağrıştırmamıştı.Ayrıca akrabalarımızdan biri de (futbol ile pek ilgileri yok ama baba uçmaya düşkün , pilot) yıllar önce eşiyle oğullarına bu ismi koymaya karar vermişler sonra laf edilir diye vazgeçmişler.Ama şimdi 20 yaşında olan oğulları 'keşke ismim Kartal olsaymış,hem farklı hem güzel bir admış' diyormuş.Bence de güzel.Şahin diye isim oluyor Kartal niye olmuyor? Mehmet ismi de güzel ama çok var.Mehmet KaRtal da kulağa gayet hoş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…