bebiş istiyorum :(

bende yumurtlama gününe denk gelmemiştir belki diye düşündüm ama 1 kez denemede olanların nasıl oluyor 1 ay boyunca 1 kez ilişkiye girip hamile olanlar var.şans sanırım

o bir seferde oldu diyenler milyonda bir
düzenli haftada 3 kez ilişkiye giren sağlıklı kadın ve erkeğin bir yılda bebek sahibi olma ihtimali %30larda düşünebiliyor musun olasılığı? öyle bi kerede olacak diye beklerseniz olmaz düzen şart
bazı erkeklerin ki günümüzde pek kalmadı spermleri rahimde 4-5 gün yaşayabiliyor ama bu artık imkansız çünkü market gıdaları hazır tavuk gdo lu unlu mamüller alkol ve sigara artı stres sperm kalitesini bozuyor aynı şekilde kadını da kapsıyor

canım böyle düşünmeme sebep olan kişi yan komşum.benden 4 ay sonra oğlu evlendi.hemen hamile kalmış gelini.beni her gördüğünde sen daha ne bekliyorsun bak bizimkiler ne aceleci cıktı deyip duruyor sinir oluyorum.onlar nasıl tek denemede oldu,bizimki neden olmadı diye üzüldüm işte

nerden biliyorsun tek denemede olduğunu?? benimde komşum benimle bir evlendi ikinci ayda gebe kaldı ben altıncı ayda
bu işler ona bakmaz.. ayrıca ne munasebet senin derdin neden komşunu geriyor ki? alla alla ya çok kızıyorum sen düzenli dene o zaman olur bir de folik asite mutlaka başla madem düşünüyorsunuz bebek bari vitaminlerini tam al

Canim benim esim korunuyordu ama hamileligin erken yada gec olmasi korunma yontemleriyle cok alakali degil. Sen hapda kullansan birakir birakmaz hamile kalacaginin hicbir garantisi yok yada hamile kalamadin bunu haptan kaynaklanip kaynaklanmadigini bilemezsin. Kadin doguma adetinin 3. Gunu gitmen gerek hormon testlerine bakmalari icin. Gidecegin gunu ona gore ayarla. Ayrica belkide sende hicbir problemyok esinle ilgili bi sikinti var. Niye hep kendini dusunuyosun ki. Komsuna ayrica gicik oldum ona ne oluyor. Senin yatak odanin bekcisimi. Kusura bakma ama boyle insanlara sinir oluyorum ustlerine vazife olmayan seylere burunlarini sokuyolar surekli.

Ben de 8 aydır istiyorum Ama olmuyor işte, hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak.. Sabır çok önemli...

Yok canım zaten eşim kendisi diyor ilk ben gidiyim doktora sperm sayıma baktırıyım sonrada sen git diyor.kadının kontrolleri daha çok olduğundan önce ben yaptırırım diyor.o konuda rahatım eşim sorun etmez böyle şeyleri.ben genel olarak ikimizi düşünüyorum canım sadece kendimi değil.o komşuya karşılaşmamak için kapının dürbününden bakıp çıkar oldum canım her gördüğünde insan aynı şeyi der mi diyor işte.bende sinir oluyorum hatta nefret ettim kadından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…