Bebiş istiyorum

sonsuza dek

Bi'tek kocam olsun bana bişey olmaz..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
117
58
38
31
Slm kizlar ..)
Regl donemim iki hafta gecti test yaptim fakat hamile olmadigimi ogrendim. Bi bebegim olsun istiyorum bes aylik evliyim . olgun ablalar anne olanlar bi akil verin..

Akıl verilecek bi durum yok ki. Duzenli bir cinsel hayatınız varsa tamam. Evliliğinizin tadını çıkarın daha bismillah 5 ay olmuş. Bi soluklanın 1-2 yıl daha olmazsa doktora gorununursunuz.

Ayni fikirdeyim..daha 5 ay olmus.muhtemelen kafana raktigin icinde adetin gecikiyor.rahat olmalisin.Dusunmemelisin Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur.Hayirlisini sagliklisini dile ;)

Slm kizlar ..)
Regl donemim iki hafta gecti test yaptim fakat hamile olmadigimi ogrendim. Bi bebegim olsun istiyorum bes aylik evliyim . olgun ablalar anne olanlar bi akil verin..

Ya ne kadar tatlı bir konu böyle, ALLAH-ın mucizesi bebekler:KK68::KK68::KK68:Ben "bebek" sözünü duyunca içim çok hoş oluyor.
ALLAH isteyen herkese nasip etsin
. INŞALLAH. AMIN

INŞALLAH ALLAH eşinle mutluluğunu daim eder, en kısa zamanda bebeklerinizi saglıklı birşekilde kucağınızaa almayı, o güzel mücizeyi tatmayı size nasip
eder canım benim ya.:KK68::KK68::KK68: AMIN AMIN AMIN

5 aylık evlisin biraz tadını çıkartın. Çocuk büyük sorumluluk evliliğiniz otursun bir. Aceleye gerek yok.

Hepinizin yorumuna cok kizdim...
Kiz bir soru sormus neden duzgun cevap vermiyosunuz...?
Size ne 5 ay olmus 5 yil olmus...Bu onlarin karari size soz dusmez...
Sonucda kiz hamile kalmak isdiyor ve bu o kadarda kolay bisey diyil...
Bildiyiniz yontemler varsa kizi yonlendire bilirdiniz...
Konu sahibi size onerim gun asiri calisma yapin ovulasyon kullan ates olcme yonyemini kullan...
Insallah tez bir vakitde bebek sahibi olursun cok bekletemz bebebyin seni:)

Konu sahibi size onerim gun asiri calisma yapin ovulasyon kullan ates olcme yonyemini kullan...

Mantikli yorumunuz icin tesekkur ederim ayrica anlayisiniz ve nezaketiniz icin de

Hay agzini opeyim ya, ne cirkin yorumlar gelmis. Boyle asagilayici, dalgaci seylr yazinca cok akilli, cok karizmatik falan oldugunu zannediyor insanlar galiba. Tipaymis tovbe tovbe. Igrenc.

Slm kizlar ..)

5 aylık evlıyken hamıle kaldım.fikir verıyorum çok çok erken.once evlılığın tadını çıkar once.bı arkadasım demıştı kadın olmadan anne olma dıye cok haklıymış.benden soylemesi.anne olmak muhtesem bır duygu ama çok erken

Iyide burda kaç konu okuyoruz. Cift birbirini yeterici kadar tanimiyor, evlendikleri ilk aylarda hamile kaliyorlar ve sonuç bebek ile baba evine dönülüyor.

Bir bebek, bir candir. O can saglam bir evilige, saglam bir yuvaya dogmaya hak ediyor. 5 ay evliligin daha neresi saglam? Bebek çok güzel birseydir fakat ayni zamanda çok stresli bir dönemin baslangicidir. Esler birbirlerini yetirici kadar tanimiyorsa bu stress evliligi yikabilir de.

Insan ilk basta beraber yasamaya ögrenmeli. Flört dönemi ile evlilik dönemi çok ama çok farkli. Evliligin ilk aylarinda hemen hersey fark edilmiyor, sonraki aylarda baze seyler rutin olmaya basladiginda iletisim sorunlar, göze batilan seyler ortaya çikiyor. O dönemde bir kadin hamile olunca durum daha bir kötü hal oluyor.

Diyorum ki önce beraber bi gezip tozulsun, cinsel hayatin tadi bi cikarilsin. 5 aydan sonra sirf bebek için cinsellik yasamak ne kadar kötü bisey olmali. Birbirine doyduktan sonra, evlilik oturulduktan sonra bebek yapilsin.

5 ay çok erken biraz zaman verin kendinize.. Illa da doğurcam diyorsan bi jinekoloğa gidip hormon testi yaptırın..

Hay agzini opeyim ya, ne cirkinsikiumlar gelmis. Boyle asagilayici, dalgaci seylr yazinca cok akilli, cok karizmatik falan oldugunu zannediyor insanlar galiba. Tipaymis tovbe tovbe. Igrenc.
Kendileri tipa konusunda tecrubeli galiba baska verecek ornek bulamamislat.. Neyse sikinti degil sizin gibi olgun bayanlar varken bunlar dikkat cekmiyor. Ergenler galiba ;)

Ya konu sahibi kızmasın ama yeni başlık açmim bilen varsa söyleyiversin. Ben bu ay ateşimi ölçüyorum her sabah yaklaşık aynı saatlerde normalde 36 35.9 36.1 çıkıyordu. Takvim hesabıma göre yarın ovi günüm. Bugün 36.3 çıktı peki ovü gününde ne kadar yüksek çıkıor. Yani böyle 0.1 derecelik artışlar pek normal geldi bana.

Back
X