Bebiş istiyorum

Iyide burda kaç konu okuyoruz. Cift birbirini yeterici kadar tanimiyor, evlendikleri ilk aylarda hamile kaliyorlar ve sonuç bebek ile baba evine dönülüyor.

Bir bebek, bir candir. O can saglam bir evilige, saglam bir yuvaya dogmaya hak ediyor. 5 ay evliligin daha neresi saglam? Bebek çok güzel birseydir fakat ayni zamanda çok stresli bir dönemin baslangicidir. Esler birbirlerini yetirici kadar tanimiyorsa bu stress evliligi yikabilir de.

Insan ilk basta beraber yasamaya ögrenmeli. Flört dönemi ile evlilik dönemi çok ama çok farkli. Evliligin ilk aylarinda hemen hersey fark edilmiyor, sonraki aylarda baze seyler rutin olmaya basladiginda iletisim sorunlar, göze batilan seyler ortaya çikiyor. O dönemde bir kadin hamile olunca durum daha bir kötü hal oluyor.

Diyorum ki önce beraber bi gezip tozulsun, cinsel hayatin tadi bi cikarilsin. 5 aydan sonra sirf bebek için cinsellik yasamak ne kadar kötü bisey olmali. Birbirine doyduktan sonra, evlilik oturulduktan sonra bebek yapilsin.
SIZDE HAKLISINIZ AMA BU DA HER KESIN BASINA GELECEK DIYE BISEY YOK.
ISDIYORSA IKISIDE BENCE ERTELENMEMELI...
TABIKI BU BENIM DUSUNCEM..

Ya konu sahibi kızmasın ama yeni başlık açmim bilen varsa söyleyiversin. Ben bu ay ateşimi ölçüyorum her sabah yaklaşık aynı saatlerde normalde 36 35.9 36.1 çıkıyordu. Takvim hesabıma göre yarın ovi günüm. Bugün 36.3 çıktı peki ovü gününde ne kadar yüksek çıkıor. Yani böyle 0.1 derecelik artışlar pek normal geldi bana.
CANIM ATES OLCME YONTEMI DIYE KONU VAR ORAYA GIT ORDA SOR SENI AYDINLATIRLAR.

SIZDE HAKLISINIZ AMA BU DA HER KESIN BASINA GELECEK DIYE BISEY YOK.
ISDIYORSA IKISIDE BENCE ERTELENMEMELI...
TABIKI BU BENIM DUSUNCEM..

Elbette herkesin basina gelmeyebilir, ama önlemek denilen birsey var. Ondan dolayi bir bebek sirf istege bagli olmamali. Bebek hele ilk aylarda çok ama çok zor. Buna bir çift hem maddi hem manevi sekilde hazir olmali. En basit bebegin aglamasi çift arasinda büyük tartismaya yol açabilir. Yada kadinin hamile ve tedirgin olmasi, eger erkek kadini yetirici kadar tanimiyorsa, erkekte anlasmasizliklara yol açabilir.

Ben kendim 1 yildan fazla evliyim ve esim ile çok mutluyum su an fakat ilk yil bizim içinde zordu. Ilk aylar iyidi, sonrada baze tartismalar yasandi çünkü daha birbirimize alisiyorduk. O sirada hamile kalsam iliskimiz için hiç iyi olmazdi. Daha yeni 1 yil sonra esimi iyi tanimaya basladim. Ondan dolayi her zaman diyorum en az 1 sene, ideal 2 sene beklenmeli bir bebek için.

Arkadaslar biz hem maddi hem manevi bebek icin haziriz bilginize ayrica guzel yorumlar icin tesekkurler .. Sadece laf olsun diye edebini asip yorum yapanlara da ask olsun allah size ard arda bes cocuk versin :)
(Lafim tipa tak diyenlere)
canım bebiş geliyomu durum nedir :KK37:

Back
X