- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
- Konu Sahibi sonsuza dek
- #21
SIZDE HAKLISINIZ AMA BU DA HER KESIN BASINA GELECEK DIYE BISEY YOK.Iyide burda kaç konu okuyoruz. Cift birbirini yeterici kadar tanimiyor, evlendikleri ilk aylarda hamile kaliyorlar ve sonuç bebek ile baba evine dönülüyor.
Bir bebek, bir candir. O can saglam bir evilige, saglam bir yuvaya dogmaya hak ediyor. 5 ay evliligin daha neresi saglam? Bebek çok güzel birseydir fakat ayni zamanda çok stresli bir dönemin baslangicidir. Esler birbirlerini yetirici kadar tanimiyorsa bu stress evliligi yikabilir de.
Insan ilk basta beraber yasamaya ögrenmeli. Flört dönemi ile evlilik dönemi çok ama çok farkli. Evliligin ilk aylarinda hemen hersey fark edilmiyor, sonraki aylarda baze seyler rutin olmaya basladiginda iletisim sorunlar, göze batilan seyler ortaya çikiyor. O dönemde bir kadin hamile olunca durum daha bir kötü hal oluyor.
Diyorum ki önce beraber bi gezip tozulsun, cinsel hayatin tadi bi cikarilsin. 5 aydan sonra sirf bebek için cinsellik yasamak ne kadar kötü bisey olmali. Birbirine doyduktan sonra, evlilik oturulduktan sonra bebek yapilsin.
ISDIYORSA IKISIDE BENCE ERTELENMEMELI...
TABIKI BU BENIM DUSUNCEM..