Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
arkadaşlar baktım şimdi negatif , artık önümüzdeki maçlara bakıcaz bu ay ilk defa korunmamıştık bakalım bundan sonra neler olacak

Dün akşam doktora gittim keseye baktırmak için hani merak ettim. Ultrasonla bakmak istemedi bile yeni vs flan dedi muayne etmeden vitamin flan yazdı dedim bi baksaydınız sonuçta özel bi hastane ben bakılmasını istediğim için gelmişim. 60 yaşlarında flandı. Neyse bakalım o zaman dedi kisin mi var senin dedi nasıl yani dedim pardon değilmiş dedi. Boş gebelikte olabilir rahim de sorun da olabilir hiç olumlu bişey demedi anlicaginiz

Sonra bana kan ver beta değerin 10000 üstündeyse sevin 300 500 fransa sevinme dedi bu ne şimdi ya. Neyse gittim kan verdim bana geri gel dedi 45 dk kan sonucu çıktı yanına gittim sezeryana girdi dediler 3 saat onu bekledim. Geldi baktı artışın güzel değil flan dedi dedim 24 saatte 2 kati artması gerekiyo 4 gün oldu kan vereli dedim. Siz 2 günde bir gelin kan verin dedi çıktım morel bozmaktan başka bişey yapmadı anlicaginiz. Pazar günü kan verdim 58.98 çıktı dün verdim 380 çıktı sizde nasıl

İlk kan testi sonucun kacti? İkinci kan testi sonucun kacti ve arasinda kac gun vardi? 3. Kan testini kac gun sonra yaptirdin?

Aslinda cok ta kotu degil hatta guzel artmis degerlerin. Bence doktorunda bir anormallik var.

Ben ilk ogrendigimde 226 ydi sonucun doktor rahime bakti bebegi gormeyi beklemiyoruz ama rahimde bir sorun var mi ona bakalim dedi. Muayene etti problem yok 10 gun sonra tekrar gel keseyi goruruz bu aralikta eger siddetli bulanti siddetli agri yada kanaman olursa hemen gel dedi. 10 gun sonra gittigimde kan testi yapma geregi bile duymadi hemen muayene etti kese gorundu. Panikleme o yuzden ve bence mutlaka doktorunu degistir hic hos degil tavri 9 ay var onunde bir suru problemli durum olabilir bu kadin simdiden bu kadar negatif konusuyorsa hamilelik boyunca depresyona girersin vala

Bende hamileyken ilk belirtim göguslerdi.agridan sizidan giyinemiyordum dokunamiyordum...

Bence gayet iyi manyak mı o doktor ? Canınızı sıkmayın değerlerinin normal bana göre. Bende ilk öğrendiğimde 248 di adetim geciktikten 1.5 hafta sonra falandı. O uğraşmak istemiyor belli ki . Mutlaka doktorunuzu degistirin iyi bi doktor bulun ona gidin

adetim geceli 6 gün oldu morelimi o kadar bozdu ki yani keseyi suan göremeyiz vs dese anlicam ama bi tane olumlu bişey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…