Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Ayaklarımda üşüme mevcut goguslerimde de sadece dokununca bi sizi mevcut ama tabi bu adet belirtisi de olabilir kestiremiyorum :/

Bende bugün test yaptım 2.cizgi silik çıktı.kan testi yaptirmadim.yarin yaptıracam.kasigim çok ağrıyor kotu giden birşey mi var korkuyorum
Benim adetimde bel agrim olur. Hamileligimde kasik agrim ve akintim olmustu. Adetime dort gun kala cizgi silikti ama net gozukuyordu

ACİLL BİLGİSİ OLANLAR
Bayanlar 22 yaşındayım 5 aylık evliyim 28-29 günde bir adet görüyorum 37 gün oldu q hafta geçti hala regl görmedim sol kasık da 3-4 gündür ağrım var hafif sırtımda da var ve pazar günü öğlen pembemsi bi peçeteye sildiğimde akıntı gibi bişey geldi az bişeydi regl oldum sandım ama 2 gündür ne akıntı ne başka bişey geldi ve dün idrar testinde negatif cıktı kadın doğuma gittim orda 4 açıdan inceledi hormonları hormonlar normal cıktı adet düzensizliği zaten yok ki saptanmadı da yazıyor değer de 1.20 cıktı boyle birşey yaşayan oldu mu

beta hcg 1,20 pek de kayda değer bir sonuç değil 1 haftada daha fazla olması gerekir. üşütmüş olabilirsin veya çok ağır antibiyotik falan kullandın mı onlar da gecikme yaptırabiliyor.

beta hcg 1,20 pek de kayda değer bir sonuç değil 1 haftada daha fazla olması gerekir. üşütmüş olabilirsin veya çok ağır antibiyotik falan kullandın mı onlar da gecikme yaptırabiliyor.
Hayır hic bir ilaç kullanmadım zaten aklımı karıştıran da gelen leke ve sonrasında bişey gelmemesi beni şüphe ettirdi ve geç döllenme Vs olanlar 10-15 gün sonra öğrendik diyenler de oldugu için merak ettim boyle bişey ilk kez yaşadım cunku

Boş gebelik olabilir mi can sıkmak istemem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…