Gzl haberleri bekliom cnmCan'ım benim inşallah hamileyizdir. Ben de seni gibi çok kafama takıyorum ama takamamaya çalışalım tatlım ben yarın akşam test sonucunu yazıcam bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızda
Ayaklarımda üşüme mevcut goguslerimde de sadece dokununca bi sizi mevcut ama tabi bu adet belirtisi de olabilir kestiremiyorum :/Canım kasımlarımin üstünde bi sol bi sağ batıyordu biseyler, en cook goguslerimden anladım dokunamıyorum resmen birde damarlar çıktı, lavaboya çok gidiyordum, 2 kere basim döndü aniden vurdu gitti ayak parmaaklarim cok üşüyordu
Benim adetimde bel agrim olur. Hamileligimde kasik agrim ve akintim olmustu. Adetime dort gun kala cizgi silikti ama net gozukuyorduBende bugün test yaptım 2.cizgi silik çıktı.kan testi yaptirmadim.yarin yaptıracam.kasigim çok ağrıyor kotu giden birşey mi var korkuyorum
Kizlarrrr hamileyimmmmmm Ayyy coook mutluyummmmmm
Ayyy çok sevindim canımmm hayırlısı olsun yaa ne gğzeli, ben de akşam oldu ya hemen Gün gelsin diye bekliyorum 2 gün kaldı adete yaniyarın idrar testi alıcam bakalım daha fazla dayanamıycam
Test yaptinmi cnmCan'ım benim inşallah hamileyizdir. Ben de seni gibi çok kafama takıyorum ama takamamaya çalışalım tatlım ben yarın akşam test sonucunu yazıcam bakalım hayırlısı olsun Hakkı'mızda
canm kan tahlili verdim , ama çıkmadı hala kafayı yicem . sen naptın ?Test yaptinmi cnm
canm kan tahlili verdim bugun ama çıkmadı hala sonuçBekliyoruz hâlâ
Benim negatif bekledigim sonuccanm kan tahlili verdim , ama çıkmadı hala kafayı yicem . sen naptın ?
hayırlısı olsun tatlımm aralık ayında bekliyorum güzel haberlerini inşllah.. benim de bi çıksaydı sonuçBenim negatif bekledigim sonuc
canm kan tahlili verdim bugun ama çıkmadı hala sonuç
Insallah hamilesindir cnmhayırlısı olsun tatlımm aralık ayında bekliyorum güzel haberlerini inşllah.. benim de bi çıksaydı sonuç
canım sabah verdim akşam 4 te çıkar dedi doktor. bakıyorum kaç seferdir çıkmadı dahaSaat kaçta verdin netten de bakabilirsin 2,3 saat gectiyse
ACİLL BİLGİSİ OLANLAR
Bayanlar 22 yaşındayım 5 aylık evliyim 28-29 günde bir adet görüyorum 37 gün oldu q hafta geçti hala regl görmedim sol kasık da 3-4 gündür ağrım var hafif sırtımda da var ve pazar günü öğlen pembemsi bi peçeteye sildiğimde akıntı gibi bişey geldi az bişeydi regl oldum sandım ama 2 gündür ne akıntı ne başka bişey geldi ve dün idrar testinde negatif cıktı kadın doğuma gittim orda 4 açıdan inceledi hormonları hormonlar normal cıktı adet düzensizliği zaten yok ki saptanmadı da yazıyor değer de 1.20 cıktı boyle birşey yaşayan oldu mu
Hayır hic bir ilaç kullanmadım zaten aklımı karıştıran da gelen leke ve sonrasında bişey gelmemesi beni şüphe ettirdi ve geç döllenme Vs olanlar 10-15 gün sonra öğrendik diyenler de oldugu için merak ettim boyle bişey ilk kez yaşadım cunkubeta hcg 1,20 pek de kayda değer bir sonuç değil 1 haftada daha fazla olması gerekir. üşütmüş olabilirsin veya çok ağır antibiyotik falan kullandın mı onlar da gecikme yaptırabiliyor.
ACİLL BİLGİSİ OLANLAR
Bayanlar 22 yaşındayım 5 aylık evliyim 28-29 günde bir adet görüyorum 37 gün oldu q hafta geçti hala regl görmedim sol kasık da 3-4 gündür ağrım var hafif sırtımda da var ve pazar günü öğlen pembemsi bi peçeteye sildiğimde akıntı gibi bişey geldi az bişeydi regl oldum sandım ama 2 gündür ne akıntı ne başka bişey geldi ve dün idrar testinde negatif cıktı kadın doğuma gittim orda 4 açıdan inceledi hormonları hormonlar normal cıktı adet düzensizliği zaten yok ki saptanmadı da yazıyor değer de 1.20 cıktı boyle birşey yaşayan oldu mu
Allah korusunBoş gebelik olabilir mi can sıkmak istemem ama
Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?