Kuzum been acabalara gelemiyorum mutlaka yap coook üzüldüm Allahım 2. Çizgiyi bende gorim ne olur dedim testi bo yaptım silik çıktı yap benceCanım bazen yazın hep 33 den bir oldum son gun ayda da 30 29 falan degişti hep
Ay bilemedim canım 2 gun daha beklesem mi adet olacakmış gibi belirtiler var Karnım hafif şiş göğüsleri hafif acıyor ama adet olunca Karnım şiş göğüslerim daha cok acıyordu Baska da bi belirti yokKuzum been acabalara gelemiyorum mutlaka yap coook üzüldüm Allahım 2. Çizgiyi bende gorim ne olur dedim testi bo yaptım silik çıktı yap bence
Ayyy nlur yap canım ya içimden bi ses var diyo ya bilmiyorum nedenNe kadar mutlusundur tebrik ederim allah saglıkla kucagına almak nasip etsin Yok canım olmadı 30 eylülde hasta oldum sonrada 29 ekimde
Benimde adet olacakmışım gibi oldu akintım hattinden fazla oldu mesela bekle bekle yok dedim gidip aldım testi yaptım göğüslerimi hiç sorma zaten yani acısı damarlar çıktıAy bilemedim canım 2 gun daha beklesem mi adet olacakmış gibi belirtiler var Karnım hafif şiş göğüsleri hafif acıyor ama adet olunca Karnım şiş göğüslerim daha cok acıyordu Baska da bi belirti yok
Nden nolduAyyy nlur yap canım ya içimden bi ses var diyo ya bilmiyorum nedenSağ olsun doktor yüzünden içimde ukte kaldı da
Daha çok yeni :) ama var canimKızlar lütfen bana da bi bakar mısınız var mi? Kan baktırıcam ona göre
Keseyi görmeye gittim de erken demek yerine bir suru bahane söyledi canımNde
Nden noldu
Canım daha yeni hamile kalmış olabilirsiniz bencekan testi mutlaka yaptırKızlar lütfen bana da bi bakar mısınız var mi? Kan baktırıcam ona göre
İşte canım güya doktor bunlar neyse sen morelini bozma doktorunu degiştirKeseyi görmeye gittim de erken demek yerine bir suru bahane söyledi canım
Öyle yaptım zaten canım Rabbim sag sağlım kucağıma almayı nasip etsinİşte canım güya doktor bunlar neyse sen morelini bozma doktorunu degiştir
Amin canım inşÖyle yaptım zaten canım Rabbim sag sağlım kucağıma almayı nasip etsin
Bugun dr gtmeyeck mydin canm naptn hc sesin cikmadiÖyle yaptım zaten canım Rabbim sag sağlım kucağıma almayı nasip etsin
Kuzum gittim de labaratuvara yolluyoruz dedi bu akşam eşimle gidicem insAllahBugun dr gtmeyeck mydin canm naptn hc sesin cikmadi
Tmam canm hber verrsn :)Kuzum gittim de labaratuvara yolluyoruz dedi bu akşam eşimle gidicem insAllah
Mutlaka :)Tmam canm hber verrsn :)
Ee nldu sonuclar :)Mutlaka :)
Bebisim şanssız ya .s.s eşim mesaiye kaldı 10 da gelicekEe nldu sonuclar :)
Sen bugun hstneye gdip kan vermedn mi canm niye aksami bekledn illa onu anlamadmBebisim şanssız ya .s.s eşim mesaiye kaldı 10 da gelicek((( akşam olsun diye dua ettim bütün gun .s.s
Nldu yaa test yaptrdn mi canm hc sesn cikmadi naptinBebisim şanssız ya .s.s eşim mesaiye kaldı 10 da gelicek((( akşam olsun diye dua ettim bütün gun .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?