Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Kuzum been acabalara gelemiyorum mutlaka yap coook üzüldüm Allahım 2. Çizgiyi bende gorim ne olur dedim testi bo yaptım silik çıktı yap bence
Ay bilemedim canım 2 gun daha beklesem mi adet olacakmış gibi belirtiler var Karnım hafif şiş göğüsleri hafif acıyor ama adet olunca Karnım şiş göğüslerim daha cok acıyordu Baska da bi belirti yok

Ne kadar mutlusundur tebrik ederim allah saglıkla kucagına almak nasip etsin Yok canım olmadı 30 eylülde hasta oldum sonrada 29 ekimde
Ayyy nlur yap canım ya içimden bi ses var diyo ya bilmiyorum neden Sağ olsun doktor yüzünden içimde ukte kaldı da

Ay bilemedim canım 2 gun daha beklesem mi adet olacakmış gibi belirtiler var Karnım hafif şiş göğüsleri hafif acıyor ama adet olunca Karnım şiş göğüslerim daha cok acıyordu Baska da bi belirti yok
Benimde adet olacakmışım gibi oldu akintım hattinden fazla oldu mesela bekle bekle yok dedim gidip aldım testi yaptım göğüslerimi hiç sorma zaten yani acısı damarlar çıktı

Kızlar lütfen bana da bi bakar mısınız var mi? Kan baktırıcam ona göre

Eklentiler

• IMG_3486.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…