Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için kimyasal gebelik ne bilmiyorum ama şimdi araştırcam internetten . Hayırlısı olsun hepimiz için inşaallah . İlk bebeğimde kanamam falan olmamıştı hiç ama dr kafamı karıştırdı 7.5 dedi hamilesin gibi deyince çok sevindik . 2 3 aydır istiyoruz .

15 ekimde oldum en son ben. 13 kasımda olmam gerekiyordu bekledim olmadım. Bebek ihtimalini düşünmedim bile. 18 kasımda test yaptırdım değerim >1000 çıktı. 24 kasıma randevu alıp gidebildim doktora hemen baktı keseyi gördü o güne kadar değer artmıştır illa ki ama o durumda bile Çarşamba yeniden gel sıkışık olarak dedi. 300lerde keseyi görmesi zor. Sen doktoru değiştir bu şekilde can sıkmaya kimsenin hakkı yok. Üzülme boşuna. Herkeste değer aynı çıkmak zorunda değil yani. Hamileliğin tadını çıkar E Efulimtk

Çok sağol canımm bende 7 aralık gün aldım ama yarın için başka bi hastaneye aldım bakalım hayırlısı InsAllah canım benim gözün aydın bu arada. Wlla o öyle dedi ya psikolojik feci durumdayim

Canım bidaha kan verseydin keşke ?

Canım 24 saatte 2 katı olması lazımmış doğru mu ? Hesap yapıyorum suan 900 flan olması gerekiyo yarın kan verirsem

Canım bidaha kan verseydin keşke ?
Can'ım ondan önce bir daha vermiştim Yen'i öğrendim sonucunu ama telefondan öğrendim doğru baktılarsa 13 müş sonra 7.5 oldu demek ki yani düşük mü yaptım ki ya da 13 e yanlış baktılar . En iyisi dr a gitmek

2. Kanda mi düştü değerin yani canım?

Kan degerinde artis var bi dollenme gebelik soz konusu ysni nasil yok derler anlamadin degerin 1000 leri gormesi lazim kese icin canm hemen gorunmez
Ona sinirlendim ya kuzum zaten morel bozması yerine değerin 1000 olunca gel diyebilir yada değerin artsın diyebilir bak siz ne güzel diyosunuz değerin güzel ama kese suan gözükmez diye doktor bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…