Çok sağol canımm bende 7 aralık gün aldım ama yarın için başka bi hastaneye aldım bakalım hayırlısı InsAllah canım benim gözün aydın bu arada. Wlla o öyle dedi ya psikolojik feci durumdayim15 ekimde oldum en son ben. 13 kasımda olmam gerekiyordu bekledim olmadım. Bebek ihtimalini düşünmedim bile. 18 kasımda test yaptırdım değerim >1000 çıktı. 24 kasıma randevu alıp gidebildim doktora hemen baktı keseyi gördü o güne kadar değer artmıştır illa ki ama o durumda bile Çarşamba yeniden gel sıkışık olarak dedi. 300lerde keseyi görmesi zor. Sen doktoru değiştir bu şekilde can sıkmaya kimsenin hakkı yok. Üzülme boşuna. Herkeste değer aynı çıkmak zorunda değil yani. Hamileliğin tadını çıkar E Efulimtk
Canım bidaha kan verseydin keşke ?Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için kimyasal gebelik ne bilmiyorum ama şimdi araştırcam internetten . Hayırlısı olsun hepimiz için inşaallah . İlk bebeğimde kanamam falan olmamıştı hiç ama dr kafamı karıştırdı 7.5 dedi hamilesin gibi deyince çok sevindik . 2 3 aydır istiyoruz .
Canım bu testin ismi ne ? Ne kadar belirgin cikmis ben 2 kere yaptım ikiside normal yani bu kadar belirgin çıkmadıEki Görüntüle 1917579 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
Canım 24 saatte 2 katı olması lazımmış doğru mu ? Hesap yapıyorum suan 900 flan olması gerekiyo yarın kan verirsemSen canını boşuna sıkmış boş yere üzülmüşsün artış değerin gayet normal benim son adet tarihim de 25 ekim kadın doğum hastanesinde ebe olduğum halde henüz ultrason yaptırmadım. Beta hcg değerini tekrarla iki günde bir bini geçtikten sonra başka bi doktora görün
Can'ım ondan önce bir daha vermiştim Yen'i öğrendim sonucunu ama telefondan öğrendim doğru baktılarsa 13 müş sonra 7.5 oldu demek ki yani düşük mü yaptım ki ya da 13 e yanlış baktılar . En iyisi dr a gitmekCanım bidaha kan verseydin keşke ?
2. Kanda mi düştü değerin yani canım?Can'ım ondan önce bir daha vermiştim Yen'i öğrendim sonucunu ama telefondan öğrendim doğru baktılarsa 13 müş sonra 7.5 oldu demek ki yani düşük mü yaptım ki ya da 13 e yanlış baktılar . En iyisi dr a gitmek
Evet ama tabii doğru baktılarsa öyle .2. Kanda mi düştü değerin yani canım?
Canım InsAllah vardır ama bende eylül ayında bu durumu yaşadım adet olmuştum ama ilk çıktı sonra yapmıştım çıkmamıştıSlm kizlar adetim 3 gun gecikti dun bi test yaptim 1 saat sonra silik cikti bu sabah yaptim birsey cikmadi hamile olabilirmiyim
Bidaha git canım içinde kuşku olmasındansa InsAllah vardır Rabbim herkesin gönlüne göre versin adet olmadın dimi halaEvet ama tabii doğru baktılarsa öyle .
3 gün gecikmeyle oldum canımBidaha git canım içinde kuşku olmasındansa InsAllah vardır Rabbim herkesin gönlüne göre versin adet olmadın dimi hala
Ona sinirlendim ya kuzum zaten morel bozması yerine değerin 1000 olunca gel diyebilir yada değerin artsın diyebilir bak siz ne güzel diyosunuz değerin güzel ama kese suan gözükmez diye doktor bideKan degerinde artis var bi dollenme gebelik soz konusu ysni nasil yok derler anlamadin degerin 1000 leri gormesi lazim kese icin canm hemen gorunmez
InsAllah en kisa zamanda olur canım bide 7 aydır deniyorduk ışte InsAllah bi sorun yoktur3 gün gecikmeyle oldum canım
Teşekkürler canım inşaallah kavuşuruz Bebişlerimize hayırlısıylaInsAllah en kisa zamanda olur canım bide 7 aydır deniyorduk ışte InsAllah bi sorun yoktur
Amiiiinnnn coooook amin canım en içten morel bozma ama cok etkiliyormus bende olumsuz düşünememeye çalışıyorumTeşekkürler canım inşaallah kavuşuruz Bebişlerimize hayırlısıyla
Pozitif olup dua edelim canım benimAmiiiinnnn coooook amin canım en içten morel bozma ama cok etkiliyormus bende olumsuz düşünememeye çalışıyorum
evet normal diyorum...Canım 26 ekim son adetim iste normal mi diyosun yani yedim bitirdim kendimi ya .s.s
InsAllahhh cnmmevet normal diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?