Bebiş mi acaba çok heyecanlandım

Bebişim benimm

• Anne adayları

OY: 11 26,2%
  • Rabbim her isteyene nasip etsin ya

OY: 34 81,0%

• Ankete Katılan
    42
Ona sinirlendim ya kuzum zaten morel bozması yerine değerin 1000 olunca gel diyebilir yada değerin artsın diyebilir bak siz ne güzel diyosunuz değerin güzel ama kese suan gözükmez diye doktor bide
Baska doktora gttn mi canm ya da degerine baktrdin mi ne durumdasin

Canım 24 saatte 2 katı olması lazımmış doğru mu ? Hesap yapıyorum suan 900 flan olması gerekiyo yarın kan verirsem
Bir gün arayla yani gün aşırı baktırınca en az ikiye katlaması gerek. Yani 7.5 olan değer bigün sonra değil ertesi gün en az 15 olmalı. Ben 15.9 olarak öğrendim son 33- 68- 130- 387 olarak artış gösterdi

Bende 58 le öğrendim pazar gunu canım cuma batırdım ondan sonra 310 çıktı ışte 5 gün var aralarinda

Canım iki kere kan verdim pazar günü 58,69 teste çift cikinca gittim verdim dün verdiğimde 318.80 çıktı
Ee cumartesi 58 se salı 120 perşembe 340 normal cumartesi 680 pazartesi 1300 falan çıkar

Bthcg en az Beşbini geçmeden kese görünmez, en erken altıncı yedinci haftaya gelmeden kalp atışı duyulmaz , kese görünmeden yolk sac olmaz ,boş gebelik olması için önce kese oluşurki sonra nerdeyse on haftada bebek oluşmaz, o kadın bunamış hele bi dur sen önce keseyi gör sonra ahkam kes, literatüre yeni şeyler ekleme ne kolay saçmalamak insanın içine fitne sokmak , kun fe yekun Rabbim ol der oluverir gönlünü ferah tut vesvese yapma bak eğer o bebeğin genetiği sağlam ve sağlıklıysa ve en önemlisi Rabbim canını üfleyip rızkını yazdıysa öyle bi tutunurki dağlar devrilse kimse onu yerinden söküp alamaz , Rabbim nasibini vermediyse pamuk ipliğidir bağlasan durmaz , herşeyin en hayırlısını Rabbim bilir , unutma işin Rabbine kalmışsa olmuş bil, hakkında hayırlısı ne ise o olsun ,Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin ,senide hasretine kavuştursun muhtemelen benden küçüksündür öperim gözlerinden

Amann Allahımmm ablamm vücudum diken diken oldu ne güzel bir cümle kurdun ne güzel konuşmuşsun ya :) Böyle güzel konuşan insanları gördükçe ben iki kat şükreder oluyorum. Dilerim senin içinde Rabbim herşeyin en güzelini yaşatsın :*) evet 4 gün arayla kan verdim ablam pazar ve cuma 4 gün icin artış bu

Kızlar Merhaba ben yeni üye oldum. cogunuz gibi bende hamile kalmak istiyorum.adetim genelde 30 günde bir oluyor ama bazen 33 29 28gün olarak degilşiyor.bugun 32 gün oldu hala adet olamadım en son 29 ekindeadet oldum 8 kasımda bi ilişkim oldu acaba hamilemiyim.test yapmaya korkuyorum negatif çıkar die yardımlarınızı rica ediyorum.

Canım bence test yap wlla diyolar ya hani ucuz testler göstermiyo ya da sabah ilk idrarinla yap diye varsa cikiyo ben gece yaptım çıktı ve gecikmen var yap mutlaka içimden bi ses var diyo :)

Genelde kaç günde bir oluyorsun ben mesela 25 günde bir net olan ne çoğunluk yani hesaplama yapıcam :)

Ay canım ya gecen ay yaptım negatif çıktı cok üzüldüm gene üzülmek istemiyorum

Ay canım ya gecen ay yaptım negatif çıktı cok üzüldüm gene üzülmek istemiyorum
Geçen ay gecikmen oldu mu ? Wlla kuzum bende dedim bana doktor kontrolü kesin gerek bu gidişle 7 ay denedik bu ay hiç hamile değilmişim gibi davrandım temizliğe bile gittim meğersem meleğim içimdeymiş hesaplamama göre 29 ekim adet başlangıcınsa 4 haftalık hamilesin :)

Ne kadar mutlusundur tebrik ederim allah saglıkla kucagına almak nasip etsin Yok canım olmadı 30 eylülde hasta oldum sonrada 29 ekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…