bebiş varmı ;)

meryem_06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
27
3
8
35
Ankara
arkadaşlar adetim 5 6 gün geçti ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmadım bıraz daha geçsin diye bekliyorum.Aslında hamile kalmak için tarlayı gübrelemedik ama kaza oldu inşallah olmuştur Birde hamile olan arkdaşlarda ayaklarda yanma oldumu dün gece uyuyamadım yatağın soğuk tarafını aradım dönüp durdum :)) varmı bi fikri olan tşk ederim :126:

insallah hamilesindir canim ve seni umutlandirmak istemem ama benim ilk hamileligimde (dusukle sonuclandi) acayip ayaklarim yaniyordu boyle bildigin alev topuydu corap giyemiyodum bole hep mermere basiyordum sogusun diye insallah sende suan hamilesindir sonucu merk ediyorum test yapinca yaz :)

nası dayandın 5 6 gün massallah

Adetin geçtiği 1. gün test yapmıştım. Pozitifti. 5-6 gün geçmişse kesin belli olur.
Testler 3-4 tl. Alıp yapabilirsiniz.

insallah bende oyle umud edıyorum yazıcam mutlaka canım :))

üzgünüm gebe değilmişim :84:

Son düzenleme:

meraba bnm bugn adet olmam gerekiıodu henüz yok dn test yaptım ikinci çizgi acık pembe cıktı ve kac gndr gece uyannca ayaklarda ellermde felaket yanma ateş oluyo bnde de :18:

inşallah hamilesindir bizdede kaza oldu ve hamileyim bence hemen bir test al bak hamile değilsen bile belki başka bişey vardır kii inşallah hamilesindir

meraba bnm bugn adet olmam gerekiıodu henüz yok dn test yaptım ikinci çizgi acık pembe cıktı ve kac gndr gece uyannca ayaklarda ellermde felaket yanma ateş oluyo bnde de :18:
hamilesin cnm :) ıkıncı cızgı bıraz soluk cıkabılıyormus ck sevındımmmm benım bugun 10. gunum hala adet olmadım ama pazartesı gunu test yapmıstım negatıf sonuc aldım ıdrar testı ıcın bıraz daha beklıcem tekrar hayak kırıklıgına ugramak ıstemıyorum :) bebişinle sağlıklı bır omur gecırmenı dilerim

gzel dileklern için çok saol cnm inş sende gzel haberler alırsn ama tam emn deilim çok kaptırıp üzğlmek istemiorum bnde aksam bi test daha yapcam baklm

Benimde adetim 8-9 gün gecti, daha test yapmadim. gögslerimde agri avr ama adet önceside hep agri oliyor.
Kirmizilar gelmese pazar test yapicam. (Dogum Kontrolu Ocakda biraktim Adetim nekadar düzenli geldigini bilmedigimden test yapmadim, hapi biraktikdan sonra ilk 12 subatda adet oldum sonrada malum olmadim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…