insallah hamilesindir canim ve seni umutlandirmak istemem ama benim ilk hamileligimde (dusukle sonuclandi) acayip ayaklarim yaniyordu boyle bildigin alev topuydu corap giyemiyodum bole hep mermere basiyordum sogusun diye insallah sende suan hamilesindir sonucu merk ediyorum test yapinca yaz :)arkadaşlar adetim 5 6 gün geçti ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmadım bıraz daha geçsin diye bekliyorum.Aslında hamile kalmak için tarlayı gübrelemedik ama kaza oldu inşallah olmuşturBirde hamile olan arkdaşlarda ayaklarda yanma oldumu dün gece uyuyamadım yatağın soğuk tarafını aradım dönüp durdum :)) varmı bi fikri olan tşk ederim :126:
arkadaşlar adetim 5 6 gün geçti ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmadım bıraz daha geçsin diye bekliyorum.Aslında hamile kalmak için tarlayı gübrelemedik ama kaza oldu inşallah olmuşturBirde hamile olan arkdaşlarda ayaklarda yanma oldumu dün gece uyuyamadım yatağın soğuk tarafını aradım dönüp durdum :)) varmı bi fikri olan tşk ederim :126:
Adetin geçtiği 1. gün test yapmıştım. Pozitifti. 5-6 gün geçmişse kesin belli olur.
Testler 3-4 tl. Alıp yapabilirsiniz.
nası dayandın 5 6 gün massallah
insallah hamilesindir canim ve seni umutlandirmak istemem ama benim ilk hamileligimde (dusukle sonuclandi) acayip ayaklarim yaniyordu boyle bildigin alev topuydu corap giyemiyodum bole hep mermere basiyordum sogusun diye insallah sende suan hamilesindir sonucu merk ediyorum test yapinca yaz :)
2 gun gecse yapıordum hemen test ama 3. gun oluyordum hemen bu defa dırendımba kalım yarın test yapıcam pozıtıftır ınsallah :))
insallah hamilesindir canim ve seni umutlandirmak istemem ama benim ilk hamileligimde (dusukle sonuclandi) acayip ayaklarim yaniyordu boyle bildigin alev topuydu corap giyemiyodum bole hep mermere basiyordum sogusun diye insallah sende suan hamilesindir sonucu merk ediyorum test yapinca yaz :)
arkadaşlar adetim 5 6 gün geçti ama hayal kırıklığına uğramamak için test yapmadım bıraz daha geçsin diye bekliyorum.Aslında hamile kalmak için tarlayı gübrelemedik ama kaza oldu inşallah olmuşturBirde hamile olan arkdaşlarda ayaklarda yanma oldumu dün gece uyuyamadım yatağın soğuk tarafını aradım dönüp durdum :)) varmı bi fikri olan tşk ederim :126:
hamilesin cnm :) ıkıncı cızgı bıraz soluk cıkabılıyormus ck sevındımmmm benım bugun 10. gunum hala adet olmadım ama pazartesı gunu test yapmıstım negatıf sonuc aldım ıdrar testı ıcın bıraz daha beklıcem tekrar hayak kırıklıgına ugramak ıstemıyorum :) bebişinle sağlıklı bır omur gecırmenı dilerimmeraba bnm bugn adet olmam gerekiıodu henüz yok dn test yaptım ikinci çizgi acık pembe cıktı ve kac gndr gece uyannca ayaklarda ellermde felaket yanma ateş oluyo bnde de :18:
hala adet olmadım :O idrar testi için ne kadar daha beklemem lazımüzgünüm gebe değilmişim:84:
hamilesin cnm :) ıkıncı cızgı bıraz soluk cıkabılıyormus ck sevındımmmm benım bugun 10. gunum hala adet olmadım ama pazartesı gunu test yapmıstım negatıf sonuc aldım ıdrar testı ıcın bıraz daha beklıcem tekrar hayak kırıklıgına ugramak ıstemıyorum :) bebişinle sağlıklı bır omur gecırmenı dilerim
gzel dileklern için çok saol cnm inş sende gzel haberler alırsn ama tam emn deilim çok kaptırıp üzğlmek istemiorum bnde aksam bi test daha yapcam baklm
inşallah cnm testi yap banada haber ver bnde bıdaha yapıcam bugun
:)))
tamm cnm kocişim gelsn onsuz yapmamı istemio haber vercem inş net iki çzgi görürüz
pişşt son durum nedir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?