Bebiş yapmaya karar veremiyorum:(

sadevehuzurlu

Evvela huzur! Gerisi sonradan gelir.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.222
3.582
133
13 aylık evliyiz 26 yaşındayım eşim 33 yaşında
Hala taksitleri bitmeyen borçlarımız var kiracıyız devlete atanmadım özel sektördeyim fizyoterapistim hamile olsam çalışamam bedenen mümkün değil ama bir sürü yeni evli arkadaş hamile
Eşim sen ne zaman hazır olursan yapalım ben hazırım seni bekliyorum dedi ama ben kararsızım bi hevesleniyorum bi korkuyorum ben evliliğe evi çekip çevirmeye yeni alıştım ama eşimin de yaşı ilerliyor bana bi akıl verin:((

Canim bence hic dusunme cocuk kaar guzel bisey varmidir ya bende 2.5 yillik evliyim borc harc var die erteledik 7 aydir istiyoruz hala tik yok neler vermezdim en bastan olmasi icin bir bilsen o rizkiyla geliyo canin buna emin ol ben gec idrak ettim is guc birc umrumda degil bir cocugum olmasi en buyuk istegim sende erteleme bence

Canim bence hic dusunme cocuk kaar guzel bisey varmidir ya bende 2.5 yillik evliyim borc harc var die erteledik 7 aydir istiyoruz hala tik yok neler vermezdim en bastan olmasi icin bir bilsen o rizkiyla geliyo canin buna emin ol ben gec idrak ettim is guc birc umrumda degil bir cocugum olmasi en buyuk istegim sende erteleme bence
Çevremdeki herkes böyle diyor baştan yap sonra 2.geç olsun diyorlar kafam karmakarışık

Yazmayı unutmuşum canım Allah gönlüne göre versin inş en kısa zamanda bebişin olur EsraRecep2012

bence biraz daha beklemeye yasin musait. bebekten sonra yapamayacagin seyleri yap. bebekten sonra hayatin asla eskisi gibi olmayacak.

2 yol sonra bebis yaptik yad 30 geçmesin dedikkkeşke bi 2 sene daha bekleseymisim
Hayatim tepetaklak oldu :) yapmak istedikleri yapamamayi Burak 6 ay oldu bi kesintisiz 2 saat uyusam yeter

Back
X