Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de mi böyle bir sıkıntım var acaba?? Peki böyle bir şey varsa gebeliğe engel midir canım bilgin var mı??

Rahim iç duvarı incelince döllenen embriyonun rahim duvarına tutulmasına engel oluyormuş.
Buda doğal olarak hamileliği önlüyor.
Allah korusun tabi inşallah yoktur ama sen en kesin çözüm olarak doktora git canım.
Bu durumlar da herkes bir şey diyor insanın canı sıkılıyor.

En doğru bilgi doktor da.

Merhaba bu karışımı ne için yapıyordunuz..

Hamilelik için yapıyordum yumurta kalitesi için ama bende değerlerin yükselmesine sebep oldu. Artık kür mür denemem
Bir alternatif tıp uzmanı kontrolündemi yaptınız kendi halinizdemi?
Böyle şeyler çok tehlikeli ot mot işleri işinin ehli kan vs test isteyip yönlendirme yapan birine güvenmek lazım. Geçmiş olsun.
Siz gebelik geçirdinizmi daha önce acaba?

Yok deneyenlerin yazılarını okudum öyle denedim kafama göre yani
Teşekkür ederim
Geçen ay dış gebelik yaşadım iğne oldum beta sıfırlandı regl olmayı bekliyorum şu an
Nasıl oldun canım
İyi canım şişkin hissediyorum
Regl olsam rahatlıcam bundan 19 gün önce yumurtlama oldu ama hala regl yok

Dikkat et kendine

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah ikizleriniz olur

İyi akşamlar canım benim dün doktora gittim ve eşimle birlikte yanında konuştuk. İkimizin de ikinci evliliği ve benim ilk eşimden iki oğlum var. Spiral takılıydı bende 9 yıl kadar şimdiki eşimle evlenince geçen sene Eylül ayında çıkartırdım ama ipi kopmuş ve rahim ağzına yapışık olunca histeroskopi ile alındı. Bunları anlattım muayene etti. 7 tane yumurta oluşmuş yumurtaliklarda ikisi güzel büyümüş yinede rezervinin az dedi. Yarın rahim filmi çekilecek eşimde test verecek dua edin sonuçlar temiz çıksın ve herşey yoluna girsin inşallah

Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar
Peki reglin kaçıncı günü çekiyorlar rahim filmini

Güzel haberler yakındır canım hadi bakalım inşallah tez vakitte pozitif çıktı diye de yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…