Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sen nası güzel konuştun böyle kurban olduğum... inşallah hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimize yaa
Elifcim ters rahim pozisyonunu da araştır henüz çatlaman yeniyken onu da sıkıştır araya onun da çok faydasını gören var özellikle erkek faktöründe hız sorunu varsa çok yardımı oluyor o yöntemin
20 25 gün sonra kutlayalım inşallah

Ay ben antibiyotik de kullanamıyorum alerjim var
Bende ağustosta çekincem inş hsg
Bide embriyo rahme düşmeden kullanılan ilaç içki vs etkilemiyormuş takmayın kafanıza canlar

Tamam canım araştırmaya başlıyorum hemen... evet eşimde ileri hızlı hareket hiç yok onun için yani her şekilde denemeye devam ediyoruz. Ne yapalım artık bebek için ayıp falan yok yani

Dr ne dedi aşı olman için bu süreçte?

Dr ne dedi aşı olman için bu süreçte?
Doktorum 3 ay gebeliği ertele yada aşıyı ertele dedi. Tabi biz 8 aydır gebelik için uğraşınca aşıyı erteledik mecburen. Gebelik oluşup 3 ayı geçince yaptıracağım nasipse. Rabbim bilsin artık bütün hamile arkadaşları ve benim gibi bebek için aşıyı erteleyenleri korusun inşallah.

Ben aşı oldum, ikinci doza bir ayım var, mecburen erteledim korunuyorum.

Evet canım bugün ama kasiklarim hafif ağrıyor. Başım da öyle.. gelecek sanırım öyle hissediyorum. Nasip ne diyeyim ki... akşama belli olur zaten. Günaydın bu arada canım
Günaydın canım :)
Başın normalde ağrır mıydı

Günaydın canım :)
Başın normalde ağrır mıydı
Evet canım ya maalesef reglim geldi.. Bu ay da hüsran maalesef... yeni bat 5 ağustos diyelim artık... Yarın için Randevu aldım doktor reglim olunca gelmemi istediği için. Bakalım nasıl tedavi uygulayacak. Doktor dönüşü söylediklerini paylaşırım yine.

Tamam canım olsun geç olsun güç olmasın haber et mutlaka :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…