Bu ay hemencecik güzel bir haber alsak yaa hepimizde sevinçle yazsak burda inşallah inşallah inşallah.....Ben çekilmedim canım bilmiyorum ama dediğin gibi sakıncası olsaydı vermezdi bence de
Bu ay hemencecik güzel bir haber alsak yaa hepimizde sevinçle yazsak burda inşallah inşallah inşallah.....
Bat 6 temmuz benim daha coookOlur neden olmasın inşaalllaaah inşaaallaaah canım
Elifcim ters rahim pozisyonunu da araştır henüz çatlaman yeniyken onu da sıkıştır arayaYaaa sen nası güzel konuştun böyle kurban olduğum... inşallah hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimize yaa
Tamam canım araştırmaya başlıyorum hemen... evet eşimde ileri hızlı hareket hiç yok onun için yani her şekilde denemeye devam ediyoruz. Ne yapalım artık bebek için ayıp falan yok yaniElifcim ters rahim pozisyonunu da araştır henüz çatlaman yeniyken onu da sıkıştır arayaonun da çok faydasını gören var özellikle erkek faktöründe hız sorunu varsa çok yardımı oluyor o yöntemin
20 25 gün sonra kutlayalım inşallah
İnşallah önce senden güzel haberler alırız canım benim bekliyorum haberleriniBenimde 30 haziran bat
Dr ne dedi aşı olman için bu süreçte?Günaydın canım doktoruma dün gittim tekrar muayene oldum ve sağ tarafımda iki sol tarafımda da 7 tane yumurta oluşmuş ama bi tanesi 21mm diğerleri de 15 16 mm arasında değerlendirdik bakalım hayırlısı. Ama benim eşimin ileri hızlı hareket hiç yok maalesef onun için takviye edici kullanmaya başladı. Ve keçi boynuzu önerdi doktorum. Aşı meselesine gelince benim gebelik oluşunca 3 ayı doldurması gerekiyor yada 3 ay gebeliği ertelemek gerekiyor. Tabi bende aşıyı ertelemek istedim
Doktorum 3 ay gebeliği ertele yada aşıyı ertele dedi. Tabi biz 8 aydır gebelik için uğraşınca aşıyı erteledik mecburen. Gebelik oluşup 3 ayı geçince yaptıracağım nasipse. Rabbim bilsin artık bütün hamile arkadaşları ve benim gibi bebek için aşıyı erteleyenleri korusun inşallah.Dr ne dedi aşı olman için bu süreçte?
Ben aşı oldum, ikinci doza bir ayım var, mecburen erteledim korunuyorum.Doktorum 3 ay gebeliği ertele yada aşıyı ertele dedi. Tabi biz 8 aydır gebelik için uğraşınca aşıyı erteledik mecburen. Gebelik oluşup 3 ayı geçince yaptıracağım nasipse. Rabbim bilsin artık bütün hamile arkadaşları ve benim gibi bebek için aşıyı erteleyenleri korusun inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım benim ben artık gebelik olunca düşünüyorum ne yapalım...Ben aşı oldum, ikinci doza bir ayım var, mecburen erteledim korunuyorum.
Amin, cümlemizede.Hayırlısı olsun inşallah canım benim ben artık gebelik olunca düşünüyorum ne yapalım...
Senin de bugünmüş elifcim inşallah gelmezforevermorrenk canım benim bat 30 haziran diyordun durumun nedir merak ettim canım
Evet canım bugün ama kasiklarim hafif ağrıyor. Başım da öyle.. gelecek sanırım öyle hissediyorum. Nasip ne diyeyim ki... akşama belli olur zaten. Günaydın bu arada canımSenin de bugünmüş elifcim inşallah gelmez
Günaydın canım :)Evet canım bugün ama kasiklarim hafif ağrıyor. Başım da öyle.. gelecek sanırım öyle hissediyorum. Nasip ne diyeyim ki... akşama belli olur zaten. Günaydın bu arada canım
Evet canım ya maalesef reglim geldi.. Bu ay da hüsran maalesef... yeni bat 5 ağustos diyelim artık... Yarın için Randevu aldım doktor reglim olunca gelmemi istediği için. Bakalım nasıl tedavi uygulayacak. Doktor dönüşü söylediklerini paylaşırım yine.Günaydın canım :)
Başın normalde ağrır mıydı
Tamam canım olsun geç olsun güç olmasın haber et mutlaka :*Evet canım ya maalesef reglim geldi.. Bu ay da hüsran maalesef... yeni bat 5 ağustos diyelim artık... Yarın için Randevu aldım doktor reglim olunca gelmemi istediği için. Bakalım nasıl tedavi uygulayacak. Doktor dönüşü söylediklerini paylaşırım yine.
Ederim tabiki canım benim görüşürüz sağolTamam canım olsun geç olsun güç olmasın haber et mutlaka :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?