- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
7 yumurta hap tedavisiyle mi oldu? Amh kaçtı, rezervi beğenmedi Dr?İyi akşamlar canım benim dün doktora gittim ve eşimle birlikte yanında konuştuk. İkimizin de ikinci evliliği ve benim ilk eşimden iki oğlum var. Spiral takılıydı bende 9 yıl kadar şimdiki eşimle evlenince geçen sene Eylül ayında çıkartırdım ama ipi kopmuş ve rahim ağzına yapışık olunca histeroskopi ile alındı. Bunları anlattım muayene etti. 7 tane yumurta oluşmuş yumurtaliklarda ikisi güzel büyümüş yinede rezervinin az dedi. Yarın rahim filmi çekilecek eşimde test verecek dua edin sonuçlar temiz çıksın ve herşey yoluna girsin inşallah
Devlet hastanesinde cekmediler burda bizim küçük bir yer olduğu için pandemiden dolayı yapmıyoruz dediler. Onun için özelde yaptırdım anestezili oldu. Kanamam var biraz ve başım ağrıyor toparlamaya çalışıyorum. Sonucum tertemiz çıktı şükür ki...Devlette mi çekiliyorsun peki
Yok yok canım benim normal yumurta kendiliğinden oluşan yumurtalarım bu kadar. Ama herşey çok güzel ama ne bileyim rezervin azalmış dedi ya canımı sıktı.7 yumurta hap tedavisiyle mi oldu? Amh kaçtı, rezervi beğenmedi Dr?
ŞükürDevlet hastanesinde cekmediler burda bizim küçük bir yer olduğu için pandemiden dolayı yapmıyoruz dediler. Onun için özelde yaptırdım anestezili oldu. Kanamam var biraz ve başım ağrıyor toparlamaya çalışıyorum. Sonucum tertemiz çıktı şükür ki...
Inş güzel haberlerini alırız.Yok yok canım benim normal yumurta kendiliğinden oluşan yumurtalarım bu kadar. Ama herşey çok güzel ama ne bileyim rezervin azalmış dedi ya canımı sıktı.
Normalde 1200tl ama eşimin kuzeni tıp merkezi laboratuvar personeli onun için 850tl verdik canımŞükür
Ne kadara çektirdin acaba
Amin inşallah canım hep beraber güzel haberler alalım inşallahInş güzel haberlerini alırız.
Kızlar şimdi biz gebelik için uğraşıyorum ya eşimin de benim de covid aşısı hakkımızı var sizce ne yapalım? Yarın doktora soracağım yine de covid aşısı olup yine gebelik düşünen var mı? Yoksa ertelediniz mı??
Günaydın canım doktoruma dün gittim tekrar muayene oldum ve sağ tarafımda iki sol tarafımda da 7 tane yumurta oluşmuş ama bi tanesi 21mm diğerleri de 15 16 mm arasında değerlendirdik bakalım hayırlısı. Ama benim eşimin ileri hızlı hareket hiç yok maalesef onun için takviye edici kullanmaya başladı. Ve keçi boynuzu önerdi doktorum. Aşı meselesine gelince benim gebelik oluşunca 3 ayı doldurması gerekiyor yada 3 ay gebeliği ertelemek gerekiyor. Tabi bende aşıyı ertelemek istedimBende yaptırmadım daha eşimde öyle.
Normalde kararsızım zaten bir de gebelik olursa hiç yaptırmam sanırsam.
Doktorla konuş bize de yaz canım
Günaydın canım doktoruma dün gittim tekrar muayene oldum ve sağ tarafımda iki sol tarafımda da 7 tane yumurta oluşmuş ama bi tanesi 21mm diğerleri de 15 16 mm arasında değerlendirdik bakalım hayırlısı. Ama benim eşimin ileri hızlı hareket hiç yok maalesef onun için takviye edici kullanmaya başladı. Ve keçi boynuzu önerdi doktorum. Aşı meselesine gelince benim gebelik oluşunca 3 ayı doldurması gerekiyor yada 3 ay gebeliği ertelemek gerekiyor. Tabi bende aşıyı ertelemek istedim
Elif ben senden umutluyum hsgden sonra hamile kalan çok insan var çünküGünaydın canım doktoruma dün gittim tekrar muayene oldum ve sağ tarafımda iki sol tarafımda da 7 tane yumurta oluşmuş ama bi tanesi 21mm diğerleri de 15 16 mm arasında değerlendirdik bakalım hayırlısı. Ama benim eşimin ileri hızlı hareket hiç yok maalesef onun için takviye edici kullanmaya başladı. Ve keçi boynuzu önerdi doktorum. Aşı meselesine gelince benim gebelik oluşunca 3 ayı doldurması gerekiyor yada 3 ay gebeliği ertelemek gerekiyor. Tabi bende aşıyı ertelemek istedim
Elif ben senden umutluyum hsgden sonra hamile kalan çok insan var çünkü
Daha geçen hafta çekildin yumurtlaman da erken olmuş hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
Foreverdan da ümitliyim temmuzda 2 güzel haber verin bana
Hadi inşallah sırayla canımAğzın bal yesin, et yesin Megg
İnşallah yavrum inşallah
Ben kendimden çok Elif'ten ümitliyim
İnşallah canım ya çok teşekkür ediyorum o kadar mutlu oldum ki bu yorumuna. Doktorum sağ tarafta da çok olsaydı keşke diyip moralimi bozmuştu.Aşı şuan bende de muallakta canım bekleyelim bakalım.
Ooo yumurtaların çok iyiymiş değerlendirdiyseniz olacaktır inşallah.
Pozitifim diye yaz bize
Yaaa sen nası güzel konuştun böyle kurban olduğum... inşallah hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimize yaaElif ben senden umutluyum hsgden sonra hamile kalan çok insan var çünkü
Daha geçen hafta çekildin yumurtlaman da erken olmuş hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
Foreverdan da ümitliyim temmuzda 2 güzel haber verin bana
İnşallah canım ya çok teşekkür ediyorum o kadar mutlu oldum ki bu yorumuna. Doktorum sağ tarafta da çok olsaydı keşke diyip moralimi bozmuştu.
Ben hepimizden ümitliyim canlar lütfen umutlu olalım hepimizde yalnız bir şey diyeceğim size. Doktor bana hsgden enfeksiyon olma diye antibiyotik verdi cuma günü bitiyor ya sakıncası olsa vermezdi herhaldeAğzın bal yesin, et yesin Megg
İnşallah yavrum inşallah
Ben kendimden çok Elif'ten ümitliyim
Aynen öyle canım benim öyle yapmaya çalışıyorum işte bakalımRabbim yeter ki ol desin boş ver doktorun ne dediğini sen yumurtalara odaklan
Ben hepimizden ümitliyim canlar lütfen umutlu olalım hepimizde yalnız bir şey diyeceğim size. Doktor bana hsgden enfeksiyon olma diye antibiyotik verdi cuma günü bitiyor ya sakıncası olsa vermezdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?