Gebeliğe Hazırlık Bebiş yükleniyorr 👶😆

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 yumurta hap tedavisiyle mi oldu? Amh kaçtı, rezervi beğenmedi Dr?

Devlette mi çekiliyorsun peki
Devlet hastanesinde cekmediler burda bizim küçük bir yer olduğu için pandemiden dolayı yapmıyoruz dediler. Onun için özelde yaptırdım anestezili oldu. Kanamam var biraz ve başım ağrıyor toparlamaya çalışıyorum. Sonucum tertemiz çıktı şükür ki...

Şükür
Ne kadara çektirdin acaba

Kızlar şimdi biz gebelik için uğraşıyorum ya eşimin de benim de covid aşısı hakkımızı var sizce ne yapalım? Yarın doktora soracağım yine de covid aşısı olup yine gebelik düşünen var mı? Yoksa ertelediniz mı??

Bende yaptırmadım daha eşimde öyle.
Normalde kararsızım zaten bir de gebelik olursa hiç yaptırmam sanırsam.
Doktorla konuş bize de yaz canım

Bende yaptırmadım daha eşimde öyle.
Normalde kararsızım zaten bir de gebelik olursa hiç yaptırmam sanırsam.
Doktorla konuş bize de yaz canım
Günaydın canım doktoruma dün gittim tekrar muayene oldum ve sağ tarafımda iki sol tarafımda da 7 tane yumurta oluşmuş ama bi tanesi 21mm diğerleri de 15 16 mm arasında değerlendirdik bakalım hayırlısı. Ama benim eşimin ileri hızlı hareket hiç yok maalesef onun için takviye edici kullanmaya başladı. Ve keçi boynuzu önerdi doktorum. Aşı meselesine gelince benim gebelik oluşunca 3 ayı doldurması gerekiyor yada 3 ay gebeliği ertelemek gerekiyor. Tabi bende aşıyı ertelemek istedim

Aşı şuan bende de muallakta canım bekleyelim bakalım.
Ooo yumurtaların çok iyiymiş değerlendirdiyseniz olacaktır inşallah.
Pozitifim diye yaz bize

Elif ben senden umutluyum hsgden sonra hamile kalan çok insan var çünkü
Daha geçen hafta çekildin yumurtlaman da erken olmuş hadi inşallah hayırlı haberler alırız.
Foreverdan da ümitliyim temmuzda 2 güzel haber verin bana

Ağzın bal yesin, et yesin Megg
İnşallah yavrum inşallah
Ben kendimden çok Elif'ten ümitliyim

Aşı şuan bende de muallakta canım bekleyelim bakalım.
Ooo yumurtaların çok iyiymiş değerlendirdiyseniz olacaktır inşallah.
Pozitifim diye yaz bize
İnşallah canım ya çok teşekkür ediyorum o kadar mutlu oldum ki bu yorumuna. Doktorum sağ tarafta da çok olsaydı keşke diyip moralimi bozmuştu.

Yaaa sen nası güzel konuştun böyle kurban olduğum... inşallah hepimiz çok güzel haberler verelim birbirimize yaa

Ağzın bal yesin, et yesin Megg
İnşallah yavrum inşallah
Ben kendimden çok Elif'ten ümitliyim
Ben hepimizden ümitliyim canlar lütfen umutlu olalım hepimizde yalnız bir şey diyeceğim size. Doktor bana hsgden enfeksiyon olma diye antibiyotik verdi cuma günü bitiyor ya sakıncası olsa vermezdi herhalde

Ben hepimizden ümitliyim canlar lütfen umutlu olalım hepimizde yalnız bir şey diyeceğim size. Doktor bana hsgden enfeksiyon olma diye antibiyotik verdi cuma günü bitiyor ya sakıncası olsa vermezdi herhalde

Ben çekilmedim canım bilmiyorum ama dediğin gibi sakıncası olsaydı vermezdi bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…