- 20 Ağustos 2015
- 6.537
- 15.758
- 248
- Konu Sahibi limoncicegii
Mesele yaşlar değil, hayatınızı ve evliliğinizi ne kadar dolu yaşayıp birbirinize doyabilmiş olmanız.Çünkü bebekten sonra en az 3 seneniz iptal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenBence kesınlıklle yap. Yeni evlı olsan cevabım hayır olurdu. Esler bırbırını ıyıce tanımalı evlılıge adapte olmalı. Ama zaten 2 yıl olmus çocuk doğana kadar 3 yıl:) hemen olacak mı o da bellı degıl. Ayrıca bende 26 yaşındayım ve kesınlıkle sunu söylim yaş ilerledikçe çocuğa tahammül azalıyor
Bende 25 yaşındayım tam zamanı diye düşünüyorum ve bebek bekliyoruz bizde :)) çok güzel bir his anlatamam. Ama kendinizi hazır hissetmenize ve istemenize bağlı. Biz tamamen en çok ne zaman istersek o zaman deneyelim diye niyet ettik evlenirken ve şuan heycanla bekliyoruz bebeğimizi :) Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin herkeseHerkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
Hayatımı size şöyle anlatıyım öğretmenim okulum eve 6 dk falan. Arabamız var, ben de kullanıyorum (yani bir yere gitmek için eşimi beklemiyorum, bu bana inanılmaz rahatlık sağlıyor.) Kayınvalidem ve annem genç ve enerjikler. Anneanne ve babannelerimiz hayatta çok şükür. Onlar bile biz bakarız modundalar hep. Ev temizliği sıkıntım yok evime yardımcı geliyor. Günlük işlerde de eşim şu an bile çok yardımcı çamaşır asar toplar, bulaşık makinesi doldurur boşaltır, yemek hazırlar, sofra toplar... Yani her şeyi birlikte yapıyoruz. Bebiş istiyoruz ve bence ortamımız bebek büyütmek için çok uygun.
Herkes için geçerli değil ancak bu durum. Sebepsiz ise 20 yaşında sorunu olmadığı halde de hamile kalamaz. Evet yaşla ilgisi var ancak bilinçli olmaz lazım. 5 yıllık evliyim 29 yaşındayım, hep korunduk hatta akrabalardan "yaşın geçiyor olmazsa bak görürsün" diyen bile oldu. Korunmayı bıraktığım ay gebe kaldım. Nasip kısmet, doktora gidip bilinçlenmek lazımsebepsiz infertilite denen bir kavram var..
Ona da yapacak bir sey yok artik. Henuz cocuk dusunmeyen ama belki hemen olmaz diye dusunen ciftler once cocuk denemek yerine doktora gitmeli, mantikli olan budur.sebepsiz infertilite denen bir kavram var..
Ilk 1 2 sene bende yapmama taraftarym. Ama 2 sene olmus. Sizin yasiniz anne olmak icin cok cok ideal. Zaten hemen pat diye olmuyo. Yani ben bi kadndogma gidip vucudnzn hazir olup olmadigna baktrn derim. Kan degerleri acisindan:) hayrlisi olur insHerkese merhaba 2 yıllık evliliyim 25 yaşındayım, eşim 26 yaşında. İkimiz de iş güç sahibiyiz. Ben devlet memurum eşim özel sektör. Bebiş sahibi olmak istiyoruz fakat etrafımdaki pek çok kişi yani ben onlara fikir bile sormadan “çok erken, hayatınızı yaşayın, kendiniz küçüksünüz,... vs.” gibi tepkiler veriyor. Biraz kafama taktım bana göre yaşlarımız çok da erken değil... Biraz minyon tipliyim ufak tefek görünüyorum diye mi böyle düşünülüyorSizce gerçekten erken bir yaş mı? Bu arada dolu dolu 25, 26 yız. Eşim bir ay sonra 27 ye girecek ben iki ay sonra 26ya gireceğim. Artı eşim karakter olarak fazlasıyla olgun bir insan.
O mantıkta çocuk yapanlar huzurevlerini ziyaret etmeli arada bir.Oradaki yaşlıların hepsinin üçer beşer çocuğu var.Ben acikcasi herkesin ben yandim sen de yan mantigi guttugunu dusunuyorum. Kimse de itiraf etmiyor.
Belki pisman olunur ancak yaslaninca belki bir aile bagi aranir inun icin pisman olunur. Neden hayatimi bir cocuk icin kisitlamadim neden gezdim tozdum cok eglendim diye degil:) ileride yalniz kalmamak icin bugunleri feda etmek bana hala mantiksiz geliyor. Varsin o yaslarda da huzurevi baksin.