Bebiş?

Anne olmayı denemeli miyim?

• Evet :)

OY: 158 82,7%
  • Hayır :(

OY: 33 17,3%

• Ankete Katılan
    191
Tabikide eşinizle sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman.

Baba çok hazır:emir_bebek: Eşime de güvenimden aslında isteğim arttı. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Bir tanıdığım benim yaşlarımda aniden menopoza girdi. Çocukları yoktu henüz. Bu da beni biraz etkiledi, korktum. Sağlıklı bir evladım olmasını çok istiyorum.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bence psikolojik olarak hazırız. Yinede eğer hayatta yapmak istediğiniz şeyler varsa yapın eşinle birlikte. Ben okulumuda bitirdim mesleğimde var artıkbeklemek istemiyorum. 2ay adet olamadım annem menapoz olmasın dedi kafayı yicektim. Neyseki düzeldi. O zaman anladım anne olmak istediğimi. Tetikleyen bir şey gerekli demekki :)

Anladım.. yoksa bende evimi gayet seviyorum dediğiniz şeyleri okuldan döndüğümde yapmaya bayılıyorum bende..oturup 40 dk dizi izlemek.. sevdiğim kitabı okuyup kahvemi içebilmek benim içinde en büyük lükslerden.. ben sadece artıları eksileri söyledim kendimce.. bi an yazdığım şeylere atıfta bulunmuşsunuzda terslemişsiniz gibi geldi:)) duygularımızı tam ifade edemiyoruz yazıyla bazen.. iyi geceler:)
Kırdıysam kusura bakmayın kasıtlı yapmadım. Bence herşeye rağmen eminimki evladınızla mutlusunuzdur Allah sağlık versin iyi geceler:)

Ben 27 yaşıma gelince hoplamaya başladım bebekkkkk istiyommm diye :)) eşim 32 yaşında tam emin değilim yaa nasıl olur kiii derken denemeye başladık 9 aydır tutturamadık daha :)) o yüzden çok geç bir zamana bırakılmamasından yanayım bir parçada.

Ayyy keşkeee ben deneme aşamasındayım :))) inşallahh sanırım Allah söyletti :)) 9 aydır deniyorum. Muazzam piyango bir denk gelemedi :))
Ben bebek yolda anlamışım düzelteyim derken pot kırdım yine :D 9 ay çok uzun bir zaman değil biraz nazlı olacak sanırım ama olur vaktini bekliyor demekki :)

Ben bebek yolda anlamışım düzelteyim derken pot kırdım yine :KK70: 9 ay çok uzun bir zaman değil biraz nazlı olacak sanırım ama olur vaktini bekliyor demekki :)
Aynen aynen :)) beni çıldırttı şimdiden :)) yok zaten isim belirledim Allahın izniyle
Kız: NAZ
Erkek : ZORBEY

:) iyi akşamlar dilerim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bu ay tutturursak muazzam olur :)) inşallah dediğiniz çıkar. Ayy keyiflendim gece gece sağolasın :))

Bizde öyle düşündük 25 erken hele bir gençliğimizin tadını çıkaralım dedik 3 yıl istemedik sonra istedik olmadı yaş oldu 32 hala çocuk yok doktor doktor dolaşıyoruz..
Şimdi diyorum ki bilseydim hiç beklemezdim nasip kısmet elden bir şey gelmiyor..

Ben 21 yaşında anne oldum şimdi 24 yaşındayım. Şimdi ikinciyi dusunuyoruz Allah'ım kısmet ederse.. çocuk maalesef ha diyince olmuyor bencede daha fazla geç kalmayın derim.

27 yasimda evlendigimde uzun zaman cocuk yapmama karari almistim hamile oldugumu ogrenincr daha cok erken diye aglamistim:) 30 yasimda dogurunca neden bu kadar gec kaldim diye kendimi yedim bitirdim

Cevrenizdeki insanlara cocuk düşündüğünüzü söylemeyin gercekten cok aşırı isterseniz anladigim kadariyla su an istiyorsunuz da zaten bunu kullanipta dakika basi zevzekce sorular sorup canınızı sıkarlar. Benim nacizane tavsiyemdir bu. Yasa gelince ne yazikki bizim istedigimiz zamanda olmuyor cocuk. Kimisi senelerce ugrasiyor kimiside hemen cocuk sahibi olabiliyor. Bu arada yaşınız ideal tabi. Hersey gönlünüzce olsun.

Back
X