- Emoji Skoru
- 2.248
- Puanlar
- 698
- Konu Sahibi limoncicegii
Tabikide eşinizle sizin kendinizi hazır hissettiğiniz zaman.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Bence psikolojik olarak hazırız. Yinede eğer hayatta yapmak istediğiniz şeyler varsa yapın eşinle birlikte. Ben okulumuda bitirdim mesleğimde var artıkbeklemek istemiyorum. 2ay adet olamadım annem menapoz olmasın dedi kafayı yicektim. Neyseki düzeldi. O zaman anladım anne olmak istediğimi. Tetikleyen bir şey gerekli demekki :)Baba çok hazırEşime de güvenimden aslında isteğim arttı. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Bir tanıdığım benim yaşlarımda aniden menopoza girdi. Çocukları yoktu henüz. Bu da beni biraz etkiledi, korktum. Sağlıklı bir evladım olmasını çok istiyorum.
Kırdıysam kusura bakmayın kasıtlı yapmadım. Bence herşeye rağmen eminimki evladınızla mutlusunuzdur Allah sağlık versin iyi geceler:)Anladım.. yoksa bende evimi gayet seviyorum dediğiniz şeyleri okuldan döndüğümde yapmaya bayılıyorum bende..oturup 40 dk dizi izlemek.. sevdiğim kitabı okuyup kahvemi içebilmek benim içinde en büyük lükslerden.. ben sadece artıları eksileri söyledim kendimce.. bi an yazdığım şeylere atıfta bulunmuşsunuzda terslemişsiniz gibi geldi:)) duygularımızı tam ifade edemiyoruz yazıyla bazen.. iyi geceler:)
Ayyy keşkeee ben deneme aşamasındayım :))) inşallahh sanırım Allah söyletti :)) 9 aydır deniyorum. Muazzam piyango bir denk gelemedi :))Kırdıysam kusura bakmayın kasıtlı yapmadım. Bence herşeye rağmen eminimki evladınızla mutlusunuzdur Allah sağlık versin iyi geceler:)
Ben bebek yolda anlamışım düzelteyim derken pot kırdım yineAyyy keşkeee ben deneme aşamasındayım :))) inşallahh sanırım Allah söyletti :)) 9 aydır deniyorum. Muazzam piyango bir denk gelemedi :))
Aynen aynen :)) beni çıldırttı şimdiden :)) yok zaten isim belirledim Allahın izniyleBen bebek yolda anlamışım düzelteyim derken pot kırdım yine9 ay çok uzun bir zaman değil biraz nazlı olacak sanırım ama olur vaktini bekliyor demekki :)