o kadar üzülüyorum ki anlatamam en son aklımdan geçen şeydi bir cana kiymak sadece dua ediyorum bize sahip çıksın diye
o kadar üzülüyorum ki anlatamam en son aklımdan geçen şeydi bir cana kiymak sadece dua ediyorum bize sahip çıksın diye
Ben o gittiğinde yaşamam ki ben kendimi öldürürüm durmam
Ben aileme söyledim onlar da durmadan haber var mi diyolar büyük ablam bu adam seni almaz diyor küçük ablam parasını al çocuğu aldiririz diyor o beni istemiyor bebek benden değil diyor şaştım kaldım
canim gece gece bizi uykusuz birakma bizde kalp tasiyoruz uzme bizi.senin bi bebegin olacak.bak benim bebegim yanimda bembeyaz misil misil uyuyor seninkide oyle olacak ve bebeginden daha degerli hicbiseyin olmayacak..nikahin yok diye hayat bitmedi ya.kendine kiyanlari obur dunyada ne bekliyor biliyormusun bisoyle bana olumun olunca sikintilarinmi bitecek asil hayat basliyacak.bu senin imtihanin.bebegine sahip cik.yalniz degilsin Rabbin var.her yagmurun ardindan gunes acar sabretInanın bende ona kiymayi hiç istemem dedim ya o giderse bende durmam yaşamam bugün gözümde ki yaş dinmiyor yarın on birde randevum var artık hayırlısı hastaneden çıkınca ona sonuçları atıp bir daha da bişey yazmayacağım ona da dedim seni allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?