bebis

tdilmec

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
135
208
18
44
Yaklaşık bir buçuk aydır adet olmuyordum mart ayında ameliyat oldum diye hep ona bağladım bir kaç gündür midem bulanip herşeyi cikardim diye test aldım bugün ve hamile oldugumu öğrendim sevinemedim bile çünki evli değilim erkek arkadaşımla kırıcı şekilde ayrıldık bugün bilsin diye aradım açmadı arkadaşım söyledi ona da çocuk benden değil gibi laflar ediyor yani biz ortada kaldık yarın doktora gideceğim ve zamanı gecmediyse vedalasacagim

Bu forumda erkek arkisinden hamile kalip bebegine kiyamayip evlenen bir uye oldu...
Umarim sizde o cana kiymak yerine evlenir bebeginizi kucagina alir mutlu mesut yasarsiniz...

Bugün öyle laflar etti ki zerre kadar inanmıyor bana dedim dna testi yaptirabilirsin umrunda bile değil yapacak bişey kalmadi çok isterdim kucağıma almayı ama kendimi ve onu asla affetmeyecegim

Evet zor bir durum. Umarim ustesinden gelirsiniz.
O zman boyle bir adama keske korunsaymişşiniz ama olan olmuş..
Hakkinizda hayirlisi olsun...
En son regl tarihiniz nedir ???

o kadar üzülüyorum ki anlatamam en son aklımdan geçen şeydi bir cana kiymak sadece dua ediyorum bize sahip çıksın diye

o kadar üzülüyorum ki anlatamam en son aklımdan geçen şeydi bir cana kiymak sadece dua ediyorum bize sahip çıksın diye

Muhtemelen 2 aylik ve yasal sure 10.hafta...

Ben 5-6 haftalik dusunmustum.

Onun kalbi atiyooor.
Ve ultrasonda da keseyi gorebileceginiz boyutta.
Cok uzuluyorsunuz evet ama erkek arkadasinizla sakince konusmayi deneyin.

Beni dinlemiyor bile en son lafı seninle aynı şehirde olduguma bile lanet olsun dedi

Vicdan ve merhamet duygunuz nasil ???
Cok vicdanlimisinizdir vurdumduymaz mi ?
Eger cok vicdanli bir yapiniz varsa bu psikolojiyi atlatabileceginzi sanmiyorum.
Eger aldirsaniz bile psikolojik destek almalisiniz.
Yok hayir vicdanliyim ama cok degil diyorsaniz umarm pisman olmaz ve hayatiniza bakarsiniz.

Ben hayatima bakamadim mesela 2 sene oldu hala ruyalarimda...

Ben o gittiğinde yaşamam ki ben kendimi öldürürüm durmam

O zmaan ikinizinde yaşaması icin tek basina yapmadiginiz o cocugun sorumlulugunu bilmesi gerekiyor erkek arkadasinizin.

Ona ufak bir mesaj atabilirsiniz.

Kalbi atıyor diye..
Oda vicdanliysa ki insallah oyledir kiymak istemeyebilir.
Ultason kagidindan keseyi cekip yollayabilirsinizde.
Ve ondan olduguna kendisini inandirmak icin cabalamayin. Sadece aranizdaki sogukklugu cozmeye calisin...
Ailenizden birinden yardim isteyebilirsiniz. Cnku artik hayat felsefem bu hayatta ben yasiyorum benim kararlarim var. Evet ailem cok onemli benim icin.
Ama beden benim bedenim.
Ve hicbir aile evladina kiyamaz. Küsse bile elbet barısılır.

Ben aileme söyledim onlar da durmadan haber var mi diyolar büyük ablam bu adam seni almaz diyor küçük ablam parasını al çocuğu aldiririz diyor o beni istemiyor bebek benden değil diyor şaştım kaldım

Ben aileme söyledim onlar da durmadan haber var mi diyolar büyük ablam bu adam seni almaz diyor küçük ablam parasını al çocuğu aldiririz diyor o beni istemiyor bebek benden değil diyor şaştım kaldım

Ailenizin haberi varsa bence kesinlikle aldirmayin calisir birikim yapar ve cocugunuza da bakarsiniz.
Buyuk cesaret belki evet ama isterseniz hersey sizin elinizde.
Siz kalbinin attigini soyleyin.
Ultrasn fotosuda atin.
Dogurmaya karar verdiginizde dna yi yapar verirsiniz sonrasi onun serefine kalmis.
Bu hayatta kimseden birsey beklemiceksin.

Onu sen tasicaksin sen buyuteceksin. Babada cok onemli tabikii ama bence bir bebegin oncelik anneye buyuyunce ise baba ve anneye ihtiyaci vardir.
Karariniz umarim olumlu yonde olur. Benm 2 senedir olmuyor bebegim. Inanin aldiranlara cook uzuluyorummm

cok uzuldum durumuna niye onleminizi almiyorsunuz.nikahsiz birliktelikler iste boyle zararli insana en cok kadinikorumak kollsmak icin..
neyse ailen biliyormus.aldirmakta cok buyuk gunah ve bunun uzuntusunu bi omur cekersiniz.ailenizle konusun.ben bu cocugu dogurmak istiyorum bana destek olun de...
yavrum o minnacik daha kiyma ona lutfen
o heriflede konus gorus hastanede bebek kalp atisinin sesini ve goruntusunu siydisini veriyorlar onu tele yukleyip video olarak gonder ultrason fotosunu gonder ve size sahip ciksin kisa zamanda evlenin.

Inanın bende ona kiymayi hiç istemem dedim ya o giderse bende durmam yaşamam bugün gözümde ki yaş dinmiyor yarın on birde randevum var artık hayırlısı hastaneden çıkınca ona sonuçları atıp bir daha da bişey yazmayacağım ona da dedim seni allaha havale ediyorum

canim gece gece bizi uykusuz birakma bizde kalp tasiyoruz uzme bizi.senin bi bebegin olacak.bak benim bebegim yanimda bembeyaz misil misil uyuyor seninkide oyle olacak ve bebeginden daha degerli hicbiseyin olmayacak..nikahin yok diye hayat bitmedi ya.kendine kiyanlari obur dunyada ne bekliyor biliyormusun bisoyle bana olumun olunca sikintilarinmi bitecek asil hayat basliyacak.bu senin imtihanin.bebegine sahip cik.yalniz degilsin Rabbin var.her yagmurun ardindan gunes acar sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…