Çok üzüldüm çokkkkkkPazartesi randevu alındı bir muayanenede alınacak üzgünüm çok
Merhabalar canim.Pazartesi randevu alındı bir muayanenede alınacak üzgünüm çok
Ayyy şuan çok duygulandım ağlayacam yaaa
Karar senin ama canım o şeref..z kAyyy şuan çok duygulandım ağlayacam yaaa
Ne diyosun Allah aşkına canım bu kadar mahvetme kendini Allah ın aşkına metanetli olTek bir cümle daha bilmek istemiyorum senden bugün bebeğin ilk ve son utrasyon görüntüsünü aldım nagihan seninle paylasmistir bebek iki aylikmis hani senin çocuğun olmuyormuş ya bu bana vahiyle geldi bunda haklısın bugüne kadar yasadiklarim aslında bugün yaşadıklarımın yanında koca bir hiçmis iki yıl boyunca istediğimiz iki yıl sonra giderken bırakılan armağan gibi benim dualarim kabul olsada onun bu dünya da yeri olmadığını biliyorum pazartesi veda edeceğim ona ne bir anne ye benziyor ne bir baba acisina nede giden sevgiliye nede itham edilen onca soze bunların yerini ben kendimi oyalayarak doldurdum ama bebegimin yerini asla dolduramayacagim bunun günahı kime olur bilmem ama biraz görüntüde değil kalben allaha inancın olsaydı dün ki cümleler çıkmazdı ağzından sana hakkım helal olmasın sende helal etme çünkü ben bebeğim gittiğinde bende gideceğim bundan sonra zaten iyi ol sağ ol ama bir daha görme beni ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?