bebis

Ailen baski yapiyor aldir diye.
Alalh islah etsin hangi aile kizina bunu yasatmak ister bilemiyorum. Umarim o kurtaj masasinda yasadiklarinizi ve kalbi atan o masumu unutabilirsininiz...

Gercektn cok uzuldm senin adina Allah o adami ıslah eder insallah..

cok uzuldum cok dunden beri bebegim diyorsun farkindamisin sahiplendin sen ona senin canindan kanindan senin yavrun sen onun melek annesisin kalp atislarinidami hic duymadin hicmi etkilenmedin.o adamin ailesi annesi ve babasiyla irtibata gec.torununuz olacak de.kimse yardim etmese devlet yardim eder.alo 183 u ara.ve kurtaj olmayi dusununler diye konu var aldirmis ve pisman olmus bi anne o konuyu oku canim Ailene ben istiyorum bu cocugu de..Allah yardimcin olsun.

Ah canlarim halimi görseniz ölmekten beterim farkında olmadan içimden konuşuyorum yok gibiydim onların ailesi zamanında öyle iftiralar attılar ki inanın bu bebeğe kimse sahip çıkmaz annem babam hayatta olabilseydi belki böyle olmazdı ama inanın bu acı herşeyin önünde ama çok kizginim kırgınım kendime

Bugün ilk ultrason resmini aldım doktorun tek bir kelimesi kulağımda canlanmis demesi otesini duymuyor gibiydim

Pazartesi randevu alındı bir muayanenede alınacak üzgünüm çok
Merhabalar canim.
Cok üzüldüm hikayene. İçim parçalandı.
Belli ki adi biriymiş sevgilin...
Kesinlikle bu saatten sonra ne ara nede yaz derim, seni böyle bişeyle sucluyorsa böyle biriyle omur geçmez zaten.
Ha sirf bebek icin evlenilip sonra boşanabilirdin ama belli ki oda olmyacak.
Bu saatten sonra kendini düşünmek zorundasın.
Zor bisey bu yasadigin ama inan güzel insanlarda var dünyada, gelecektir senden şüphe etmeyen biri cokda mutlu edecektir seni ve bircok bebisiniz olacaktır. Sakın birakma kendini bi kadına yaraşır şekilde dik tut boynunu , güçlü ol ve dikkatli ol artik bir daha böyle insanlara böyle kozlar verme...
Sevgiler....

Kızlar iyi akşamlar bende nisani tutsnlardanim hep eşimin doğum günü olan 23nisanda hamile olup ona sürpriz yapmayı istemiştim..:) adetimin bugün 2.günü ve ben henüz adet olmadım belim ara ara adet olacakmisim gibi agriyor akıntı var idrarın köyu renkli ve goguslerim çok hassas sizce hamile olabilir miyim

Size bu konuda yardımcı olmak isterdim ama inanın ben kendimde anlayamadım tecrübeli arkadaşlar daha dogru bilgi verir

Tek bir cümle daha bilmek istemiyorum senden bugün bebeğin ilk ve son utrasyon görüntüsünü aldım nagihan seninle paylasmistir bebek iki aylikmis hani senin çocuğun olmuyormuş ya bu bana vahiyle geldi bunda haklısın bugüne kadar yasadiklarim aslında bugün yaşadıklarımın yanında koca bir hiçmis iki yıl boyunca istediğimiz iki yıl sonra giderken bırakılan armağan gibi benim dualarim kabul olsada onun bu dünya da yeri olmadığını biliyorum pazartesi veda edeceğim ona ne bir anne ye benziyor ne bir baba acisina nede giden sevgiliye nede itham edilen onca soze bunların yerini ben kendimi oyalayarak doldurdum ama bebegimin yerini asla dolduramayacagim bunun günahı kime olur bilmem ama biraz görüntüde değil kalben allaha inancın olsaydı dün ki cümleler çıkmazdı ağzından sana hakkım helal olmasın sende helal etme çünkü ben bebeğim gittiğinde bende gideceğim bundan sonra zaten iyi ol sağ ol ama bir daha görme beni ....

Aldırma canim çalış bak bebeğine sakin aldırma herkesi sil yinede aldırma annesi var baba olmasada olur

Ayyy şuan çok duygulandım ağlayacam yaaa
Karar senin ama canım o şeref..z k
Ne diyosun Allah aşkına canım bu kadar mahvetme kendini Allah ın aşkına metanetli ol

Canım biz ne desek boş aldır yada aldırma...
Sen kendine dönüp bakacaksın yapabilir misin o sorumluluğu kaldırabilir misin.Sosyal çevrene bakacaksın sana destek olan var mı vs vs...yani sen biliyorsun kendinide yaşacaklarınıda yaşamayacaklarınıda ona göre hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…