- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
senin icin dua edicem ben inaniyorum sen guclu saglam guzel bir kadinsin..yavrununda melek gibi bi annesi olacak.simdi guzel guzel uyu..Inş benden dualarinizi esirgemeyin mutlu geceler
Çok güzel konuşmuşsunuz bravo gerçektencanim gece gece bizi uykusuz birakma bizde kalp tasiyoruz uzme bizi.senin bi bebegin olacak.bak benim bebegim yanimda bembeyaz misil misil uyuyor seninkide oyle olacak ve bebeginden daha degerli hicbiseyin olmayacak..nikahin yok diye hayat bitmedi ya.kendine kiyanlari obur dunyada ne bekliyor biliyormusun bisoyle bana olumun olunca sikintilarinmi bitecek asil hayat basliyacak.bu senin imtihanin.bebegine sahip cik.yalniz degilsin Rabbin var.her yagmurun ardindan gunes acar sabret
senin icin dua edicem ben inaniyorum sen guclu saglam guzel bir kadinsin..yavrununda melek gibi bi annesi olacak.simdi guzel guzel uyu..
rica ederim arkadasin sorunlarini halledip mutlu olmasindan baska duam yok bu gece insallah yuzu guler..Çok güzel konuşmuşsunuz bravo gerçekten
Tamm canım kendini suçlama böyle olması gerekiyormuş ve olmuş bundan sonrası sana kalmış ailen böyle şeylere katı ise gereğini yap fakat duyarlı ise kıyma bir cana Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin o adamın içine acıma merhamet ve babalık duygusunu koysun inşallahTanıdığımı sanmisim 2 yıl olmuştu aslında hata benim ben kendim düştüm bu hayata
Allah asil senden razi olsun dusene el uzatmak gerek kimimizin ne olacagi belli degil..Allah razı olsun sizden
İnşallahrica ederim arkadasin sorunlarini halledip mutlu olmasindan baska duam yok bu gece insallah yuzu guler..
Yaklaşık bir buçuk aydır adet olmuyordum mart ayında ameliyat oldum diye hep ona bağladım bir kaç gündür midem bulanip herşeyi cikardim diye test aldım bugün ve hamile oldugumu öğrendim sevinemedim bile çünki evli değilim erkek arkadaşımla kırıcı şekilde ayrıldık bugün bilsin diye aradım açmadı arkadaşım söyledi ona da çocuk benden değil gibi laflar ediyor yani biz ortada kaldık yarın doktora gideceğim ve zamanı gecmediyse vedalasacagim
merhaba bende bir şey sormak istiyorum ilişkimin 22. günüydü ve de adetim 4 gün gecikmişti ev tipi iki tane test uyguladım sonuç negatif cıktı ve de doktora gittim beta hcg değeri 1.20 negatif göründü ultrasyonda da gebelik yok dendi sizce hamilemiyim ? bu değer artar mı tekrar doktora gitmelimiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?