bebis

Çok güzel konuşmuşsunuz bravo gerçekten

Tanıdığımı sanmisim 2 yıl olmuştu aslında hata benim ben kendim düştüm bu hayata

Tanıdığımı sanmisim 2 yıl olmuştu aslında hata benim ben kendim düştüm bu hayata
Tamm canım kendini suçlama böyle olması gerekiyormuş ve olmuş bundan sonrası sana kalmış ailen böyle şeylere katı ise gereğini yap fakat duyarlı ise kıyma bir cana Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin o adamın içine acıma merhamet ve babalık duygusunu koysun inşallah

Amin ınş yarın doktora gideceğim kaç aylık olduğunu öğreneceğim ama sonrasını çıkınca düşüneceğim

merhaba bende bir şey sormak istiyorum ilişkimin 22. günüydü ve de adetim 4 gün gecikmişti ev tipi iki tane test uyguladım sonuç negatif cıktı ve de doktora gittim beta hcg değeri 1.20 negatif göründü ultrasyonda da gebelik yok dendi sizce hamilemiyim ? bu değer artar mı tekrar doktora gitmelimiyim ?

Kürtaj için geç kalmis olabilirsin

Canım aldın mi sonuçlari dün yazmamistim ama merak ettim. Allah yardımcin olsun

1.2 hamilelik yok demek.
Ama kesin bir sonuc oldugunu dusunmuyorum adetiniz 1 hafta daha gecet ise tekrar yaptirin. Eger cocuk istemiyorsaniz da korunmanizi tavsiye ederim

Bugün doktora gittim bebeğim iki aylık yani 8 haftalikmis sabahtan bu yana ağlıyorum keyfim yok ailem aldir baskısı akşam son kez babasına yazacağım ondan sonrası ne olur bilmiyorum ama inanın ölmeyi hiç bu kadar istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…