Bebishim'in Diyet Günlüğü

bebishim

kk'nın pamuğu
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
732
36
318
İstanbul
arkadaslar ben 1 aydır dıyet mı desem tuhaf bır uygulama yapıyorum ,bırcok yazı okudum ve hepsınden kendımce alıntı yaptım aksam 7den sonra hıcbısey yemedım kuru ıncır ,cevız,yagsız sütü ,atıstırmalıkları cantamdan eksık etmedım,kepek ekmegıne gectım,dısarda yemek yemedım,ve platese basladım tabı belımde agrı olunca bıraktım,haftada 1 gun kacamak yaptım ve kendımı odullendırdım,1 ay sonunda 5 kılo gıtmıstı.bır 5 kılo daha verıp kendımce göbişimi erıtıp gelınlıgımı gıymek ıstıyorum,hazıran sonu dugunum olucak Allahımın ıznıyle burada hergun ne yedıgımı paylasıcam :)

bugun
sabah
1 adet ceviz ,1 adet kuru ıncır
yagsız süt 1 bardak

oglen
adana durum
yanında salata bol yaglı
1 bardak kopuklu ayran

aksam
3 veya 4 dilim kepek ekmegı
bıraz yagsız peynır
1 adet domates
1 adet yesıl bıber
1 dılım cıkolatalı kek, azcıcık cevız ıcı
bıtkı cayı

bugun kacamak gunumdu ama yarın boyle olamayacak aralarda bol su ve bıtkı cayı tabı

cnm 1 ayda 5 kilo vermen çok güzel az yiyerekmi verdin yani herseyden yedin ama az ben öyle yapıyorum ama çok yavas kilo veriyorum spor yapmadığım için galiba 3 gündür plates yapıyorum ebru şallıyla aksam yemeğinden sonrada bugü basladım leslie yapıyorum zayıflarken sarkma çatlak olmasın diye insallah olmaz toplam günde 1 saat spor yapmış oluyorum kaç kilosun şuan cnm

Son düzenleme:
canım altın kural kendını ac bırakmamak ,uzun sure ac kalınca ınsanın gozu donup herseye saldırıyor,o yuzden 2 saatte bır agzıma bır sey attım, bu yerı geldı kuru ıncır ,cevız,bır avuc ıcı kadar badem oldu,çeyrek sımıt oldu,sabahları lımonmu sırke ıctım,1 bardak ılık suya 1 yemek kasıgı sırke doktum ve ıctım,her konuda ayrı bır yontem vardı,kalori hesaplama yontemı uyguladım sonra yoruldum kalorı saymaktan dedımkı herseyı yıyeyım ama aksam 6dan 7 den sonra hıcbırsey yemeyeyım kendımı dengeleyım,ınan cok sey farkedıyor,beyaz ekmegı hıc agzıma surmedım 1 aydır mesela,caya seker atmıyorum her cay kasıgı yanlıs hatırlamıyorsan 48 kaloriydı,plates yaptım ama haftada 2 kez yarım saat pek bır faydası olmus mudur bılmıyorum bırakacagım zaten belımde agrı olustu.
azim herseyın bası ınankı cazıp bırseyı yemek ıstedıgımde bunca zaman cıle cektım suncagız seyı yememe degmez dıyorum ve vazgecıyorum,cevremdekı herkez farkında zayıfladıgımın ,cok mutluyum darısı ısteyen herkesın basına dıyorum canım

canım 61 bucuk kıloyla basladım suan 56 kıloyum sanırım bır veya bırbucuk ayda verdım kıloyu .

evet cnm azimçok önemli bende bu aralar dahada azim yaptım kendime çok az yiyorum ama arada kaçamakta yapıyorum ama yinede çok yavas veriyorum hazirana kadar bende 60,63 olsam yeter çok zayıflığı sevmiyorum hemen yüzüm zayıflıyo şimdi bile zayıfladı

boyum muncırık canım:) 1 62 boyuma GORE KILOM FAZLAYDI BENIM SENIN BOY VE KILON KAC CANIM?

benim boyum 165 aramızda fazla fark yok bence baska zayıflama gayet zayıfsın benim ideal kilom 55miş asla 55 olmak istemem aşırı zayıf olurum yüzüme bakılmaz vallah sen ideal kiloya bakma 56 kilo gayet iyi boyuna göre

Canım benım göbegıme bolgesel toplanan yaglanmalar olmasa ben hıc takmazdım kıloyu ama gelınlık gıyecegım belımın masallahı var dogal can sımıdı takılmıs gıbı duruyor,balayında denıze gırerken damat bey tombişim derse olmaz.......

hhmmm ozaman mekik çek cnm yan taraflar içinde egzersizler var onları yap yada titreşimli kemer kulan gerçi benim var dolapta boş boş duruyo kullanmıyorum bak aklıma geldi kullanayım ben onu yaa sen beni görsen hamile sanırsın doğumdan sonra hele sezeryandan sonra yesende yemesende gitmiyo bu göbek yaa sinir oluyorum

canım bende de sauna belt var,onu kullanıyım ınsan unutuyor gercekten,cok ısınıp kızarıyor karnım ama yaglarım erısın
bugun ne yedıysem aksama yazacagım bu arada ıpın ucunu kacırdım bıraz:)

Bugun
sabah kucuk kepek ekmegı bır ısırmlık arasına bırcimcik peynır bır cay kasıgı kadar
1 bardak sırkelı su

ara
yarım elma
1 adet cevız
1 tane fındık
bıtkı cayı

oglen
2 adet peymacun
yarım domates
yarım sıvrı bıber
cay sekrsz ıcıyorum
1tane fındık

aksama dogru
lıght yogurt 1 kase
cok az yanı bır yemek kasıgı buyuklugunde hashaslı ekmek (memleketten gelmıs)

plates 30 dk spor yaptım

yatmadan once
1 bardak sırkelı su

buarada500ml 330 ml (3adet)su ıctım suyu cok ıcemıyorum
hadı bakalım az yıyecegım azımlıyım

55.5kıloyum maksadım 50ye ınmek sımdıdeınsallah basarırım dugunume kadar:)
cumartesıden basladım tekrar dıyete
sabah
1 haslanmıs yumurta ***80 cal
1zeytın***13cal
1 domates***14 cal
1 bıber ***7 cal
1kıbrıt kutusu beyaz lıght peynır***75 cal
1 dılım kepek ekmegı***60 cal
sabah 249 calori

öğlen yarım muz***60
1 tabak et mantar sote***(631 kalori bir porsiyon ben )***350 kalorilik yemısımdır.
1 dilim kepek ekmeği***60
1 kuru incir***51 cal

521 kalori

akşam
2 kuruincir***100 kalori
1 light yogurt ***150cal
2 kaşık pılav***100
2 kasık taze fasulye***30
380 kalori

bugun cumartesı ve ben 1150 kaloriyle bugunumu kapattım cok mutluyum ılerkı gunlerde hergun 20 dklık yuruyus yapıcam ve 1000 kaloriye dusurucem darısı sızın basınıza arkadaslar,sırkelı suyumu ıcıyorumsımdıde:)

EVET PAZAR GUNUNDEN MERHABA ARKADASLAR

SABAH
1DILIM KEPEK EKMEGI***60
CEYREK DILIM BEYAZ EKMEK***30
YARIM KIBRIT KUTUSU BEYAZ PEYNIR***100
BIR DOMATESIN 4TE BIRI***3
YAGA KIRILMIS 1.5 YUMURTA***130
500 ml su
bıtkı cayı
toplam 323

oglen ve aksam
1tane damla cıkolatalı hanımeller***80
1sogan***50
yarım domates***15
3kasık pılav***326
3 kasık fasulye***177
2 kasık haslanmıs patates***140
1ıncır***50
838

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…