Doğuma Hazırlık bebişim 2 defadır cinsiyetini göstermiyor!! :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ccedricc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
138
154
103
1 saatlik, virajlı dağ yollarından doktor randevusuna gidiyoruz iki defadır da hep merakımız içimizde dönüyoruz. yardımcı olacak biri var mı? elbette bebeğimin sağlığı her şeyden önce geliyor ama pembelere mi bakıcam mavilere mi bakıcam bilemiyorum, çok hevesleniyorum... yardım :))))) teşekkür ederim...

eğer cinsiyetini göstermiyorsa kesinlikle kız dır...kızın olacak cnm tebrikler...

:))) evet bunu söyleyen çok. bakalım bir de kesin öğrenebilseydik :)

Nazlı bir kızın olur belkide 17. haftada olduğun için çok bekletmemiş daha tatlı yaramazın

öncelikle hayırlı olsun bebişin.kendini göstermemesinin cinsiyetiyle bir ilgisi yoktur bence pozisyonuyla ilgilidir çünki eltimin ve eşimin kuzeninin bebekleri 5,5 aya kadar göstermedi kendini renkli ayrıntılı ultrasonda erkek oldukları anlaşıldı.iki yaramaz oğlumuz var.

ben onada inanmıyorum benimki 18 haftaya kadar gstermedi ama sonuç erkekim oluyor

bende 18.haftamda öğrendim hemde 3.gittiğimde :)) vee göstermiorsa kızdır die bişey yok asla bana da öle dediler vee erkek olduğunu öğrendim merak etme cnm daha zamanın var sen her renge bak zamanı gelince alacağın rengi belirlersin :))

çoook teşekkür ederimmm:))) biraz da moralim bozuluyordu açıkçası neden hareketli değil sürekli aynı pozisyonda diye. her şeyi takıcaz ya illa kafaya

bunları okuduktan sonra epey rahatladım ben de erkek hissediyorum bakalım hislerim çıkacak mı? :)

daha erkenmis belli olur daha.. ama biliyorum o meraki bende cok merak ediyorum arastiriyorum ama 16-20 haftalikken belli olur yaziyor hepp... yaa birde su dogum tarihinden tahmin yürütülüyor bana bi baki verinn nolurr...

benim dogum tarihim. 18.06.1991
esimin dogum tarihi: 08.02.1989
son adet tarihi: 08.02.2012

erkek gibi görünüyor

aaaa çok sevinirim:)))))))
benimkini zaten yazmıştım ama olsun.

benim dt: 02.03.1986
eşimin dt: 05.03.1983

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…