Doğuma Hazırlık bebişim 2 defadır cinsiyetini göstermiyor!! :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aslında diğer arkadaşa ayıp olmasın. biri açmış başlık ben ondan öğrendim. kromozom yenilenme yaşıymış..4 yılda bir oluyormuş. yıl itibarıyla yaşınızı dörde bölüyorsunuz.sonuca değil de kalana bakıyorsunuz.mesela ben 83lüyüm 29 yaşındayım 2012 itibarıyle.dörde bölünce kalan 1 oluyor. eşim 80li 32 yaşında dörde bölünce kalan 0. kalan kimde çoksa onun cinsiyetinden oluyormuş. eğer aynı çıkıyorsa ay olarak önde olanın cinsinden..

ben ALLAH kısmet ederse bu aydan sonra haziran ve temmuzda düşünüyorum ona göre bakabilir misiniz peki?

benim 07/05/1977
eşimin 12/05/1973

çok sağol

mesela sen 35 yaşındasın dörde böldüm kalan 3.
eşin 39 yaşında dörde böldüm kalan 3 o halde aylara bakıyoruz aynı.günlere göre kız.

fakat sayılar aynı çıkınca genelde tutmuyor..

ben ALLAH kısmet ederse bu aydan sonra haziran ve temmuzda düşünüyorum ona göre bakabilir misiniz peki?

benim 07/05/1977
eşimin 12/05/1973

çok sağol

eşin 39 yaşında dörde böldüm kalan 3 o halde aylara bakıyoruz aynı.günlere göre kız.

fakat sayılar aynı çıkınca genelde tutmuyor..

benim 07/05/1977
eşimin 12/05/1973

çok sağol

fakat sayılar aynı çıkınca genelde tutmuyor

fakat sayılar aynı çıkınca genelde tutmuyor

çok sağol gülüm bunu evet ben de duymuştum.eline sağlık

bizim aramızda 4 yaş var ya sürekli hep aynı rakamı verecek yıl kaç olursa olsun

Son düzenleme:
bu tur hesaplamalara guvenme cnm benim icin hep kiz cikti ama oglum olacak
bence de gostermedigine gore senin kizin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…