Bebisim olsun istiyorummmm

dostinex çok etikili bir ilaç olduğu için yarım yarım 4 cuma günü içtim. Geç yumurtlama sebebim prolaktin yüksekliğinden oluyormuş. 2 gün içinde hasta olmam gerek inşallah olmam bu ay yüzüm güler inşallah benimde bir senedir olmuyordu doktora gtmeye başladık aynı sizin gibi bizede 1 sene sonra gel dediler 2 yıllık evliyim. Bu sürecte neler cektiğimi bi Allah bilir bide aynı durumda olanlar

Uzun zamandan beri mi deniyorsunuz?
yaklaşık 2 senedir evliyiz korunuyorduk 6 7 aydır hemen hemen korunmuyoruz bi terslik oldgunu fark ettik adetlerim ck düzensizdi hemen olmaz biraz denemeniz gerk dediler doktora gitmeyi tercih ettm prolaktinm yksek çıktı bu nedenle hamile kalamadıgımı söyledi doktor dostinex verdi şuan 3 hapım kaldı 25 inde randvm var bakalm inş düşmüştür ve güzel haberler alırım

Biz biraz geç farkına vardık aslında ben pazt.ve pers. 1 er tane içiyorum 8 li hapım 1 aylık yani 25.de randvm var bklm allah ins dualarımızı kabul eder.

Biz biraz geç farkına vardık aslında ben pazt.ve pers. 1 er tane içiyorum 8 li hapım 1 aylık yani 25.de randvm var bklm allah ins dualarımızı kabul eder.
Ben,m geçen senede 49 geldi bu sene 53 49 geldiğinde 25 günlük kullanımda hemen 3e düşmüştü düşer çünkü o ilaçlar çok etikili benim düştüğü halde yine olmadı bu sene yine yüksek geldi düşerse olurmu bilmiyorum eşimdede sprem hareketlerinde yavaslık var. Bilemiyorsunki tam olarak ne sorun ama Rabbim yinede hayırlı zamanda hayırlısını versin. Stres yapmamaya çalış prolaktini en çok yükselten stres malesef herşeyin başı stres

İnşallah canım inşallah. Her derdin çaresi var artık hiç sıkma canını. Allah gönlüne göre verir inşallah

takmamaya calısıyorum tabi ama her ay hüsran olunca takıyosun ister istemez

mrb bende senin gibi takip edip ama yeni üye olanlardanım, bende 2 yıllık evliyim ama biz hiç korunmadık 9.aydan itibaren doktora gittim hepsi beklemem gerektiğini söyledi ,araştırdıkça da nedenleri kuruyorum senin gibi,yapılan testler de falan hiç bişi çıkmadı,demek ki rabbim zamanı var diyorum

Bende şuan aynı senin gibi nasip diyorum zaten ben düzensiz agdet olduğum içinde yumurtlama günlerini tam kestiremiyorum onun içinde her ay kaçırdık galiba yumurtlama gununu diye kendimi avutuyorum

Bende şuan aynı senin gibi nasip diyorum zaten ben düzensiz agdet olduğum içinde yumurtlama günlerini tam kestiremiyorum onun içinde her ay kaçırdık galiba yumurtlama gununu diye kendimi avutuyorum
adet bitiminden hemen sonra ovulasyon takip çubukları var,gebelik testi gibi onları denedin mi ?yumurtlama gününde çift çizgi gösteriyor

ovulasyon testide etikili ama doktorlar 2-3 gün arayla düzenli ilişkiye girin diyor illa yumurtlama haftanı bilmene gerek yok kafanı yorma onlarla diye uyarmıştı beni. Birdahaki hastalığına kadar yapın dedi bilemezsin tutacağı zamanı demişti.

vallahi bende hiç bilmiyorum ama hamile kalanların çoğuna soruyorum ne zaman girdiniz tuttu diye çoğundan adet bittikten 6 gün sonra cevabını alıyorum yinede dediğim gibi düzenli 2-3 günde bir ilişki en doğrusu. Yumurtlama günlerini düşünerekten kafa yorarak olmaz pskolojikmen hiç olmuyor o zaman. 1 sene olmadı hemen hemen 7-8 aylık olmamıştı o süreçte kendimi mahvettim ağlamadığım gün yoktu şimdi akışına bırakıyorum. tabi üzülüyorum ama beynimi yorunca hiç olmayacak kaanatına vardım ve çevremdekiler Tuğba ne zaman unutmaya çalışırsan olacak dediler deniyorum bakalım :) öncelikle telefondaki takip programlarımı kaldırdım hiç acaba ne zaman yumurtlama günüm acaba adetime ne kadar kaldı diye düşünmemeye çalışıyorum aklıma gelince hemen başka uğraş buluyorum. Sonrada ya 5-10-20 sene hiç olmayanlar ne yapsın diyip halime şükrediyorum bekliyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın

valla aynen arkdaşım aynen seninle aynı aşamadayım artık ne yapsam olmuyor ne denesem neye yorsam çıkmıyor takip programlarını falan sildim bende ,olur inşallah derken buraya yazmaktan yada bakmaktanda kendimi alamıyorum ,bi çözüm bulur muyum acaba diyorum işte , #meraklılarca

yumurtlama günümü tam kestiremiyorum cünkü adet döngüm cok düzensiz 28 35 42 değişik prolaktinim yüksek oldugu için zamanı zamanını tutmuyordu suan ilaç kullanıyorm belki düşünce kalabilirim diye dşünyrm suan

yüksekse 28de olmazsınız genelde 30-31 falan oluyor kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…