Bebisim olsun istiyorummmm

sizde sıkıntı varmı peki yada eşinizde doktora gttinizmi hiç
bi sıkıntıımız yok canım çok şükür,eşimde bende tahlil test yaptırdık bişimiz yok sağlıkla sağlıkla bi bebiş bekliyoruz işte,klomenler,çatlatmalar,hsg çekimleri,histereskopiler hepsini yaptırdım bende ,,açıklanamayan inferilite yani allah biliyo zamanını

Ya biraz komik olacak ama... sonuçta denemekten zarar gelmez... Seks sonrası ayaklarını (kalçanı da) yukarı doğru dikeceksin... Hiç kalkmadan ama :))) Ve öyle bir süre kalacaksın.

Seks sonrası direk yataktan aşağı kaydır kendini, ayakların yatakta kalsın :)

Valla böyle cadı iksiri gibi oldu ama... ciddiyim.

Birde şu tarihler çok önemli çocuk yapmak için uygun dönemleri takip edin mutlaka ozaman sevişin

Çok şükür iyiki sıkıntı yok çok şükür olmasında inşallah. Ayıptır söylemesi gündüz uyanınca ilişki öneriyorlar .çok şanslı olunuyormuş bide gün aşırı 2-3 günde ilişki bide 15 dk falan kalkmayın yatın var bi zamanı olacak inşallah

sizin kaç senedir olmuyor yada kaç aydır
2 yıldır evliyiz ilk zamanlar korundum yaklasık 1 yıldır korunmuyoruz 5 6 Aydır cock düşnyrz bi terslik oldugunu anladım günü tutmuyo vs diye düşündm adetlerim cok düzensiz olunca gecikince doktora gittim prolaktin hormonumun cokyüksek oldugunu söyledi bu nedenle kalamıyorsn dedi dostinex ilaç verdi 25 inde kntrlm var bakalm ne olcak

prolaktin yüzünden yumurtlaman geç oluyor yumurtlama geç olduğu içinde adetinde geç oluyor. Takibin zor oluyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama düşer o ilaçlar çok etkili benim geçen ay 53 geldi kullandım btti hasta olmayı bekliyorum hala olmadım 2 gündür. hasta olursam tekrar baktırcam 1 hafta daha olmazsam gebelik testi yapıcam bakalım hayırlısı

ya bişey sorucam ilacı kullanırken korunuyomusunuz ben bi çok yerde okudum ilacı kullanıp düştügü için o ay hamile kalanları bazılarıda ilaç bitince diyo ilaç bitince yine yükselirse 1 ay dahamı ilac icicem anlamayadm onu hiç

inşallah gebesindir :) mutlu haberlerini bekliyor olucam

pek sanmıyorum 14 aydır hep negatif negatif bu da öyle çıkacakmış gibi geliyor ama yinede inşallahhh :)

Canım bende hıc sorun olmadığı halde korunmayi bıraktıktan sonra 6. Ayda hamile kaldım. O yüzden şimdiden stres yapma. Boş yere yüklenme vücuduna vakit saat gelince olur. Folik asit iç yemene içmene dikkat et. Bol bol dua et hayırlı evlat iste

prolaktin yüzünden mi olmuyor seninde hangi ilacı kullanıyorsun ? bnde umutlandm bu hapı kullanınca olur diye
Benim prolaktin yüzünden olmuyor diye biliyordum hep. 1 senedir olmayınca eşimde test yaptırdı ondada hareket yavaşlığı çıktı doktor dediki eşime bu sonuçlarlada eşin hamile kalabilir ama daha etkili olması gerek dedi ve ilaç tedavisine başladı eşim. Benim doktorumda bana dediki eşininki düzelsede yine senin prolaktin düşmedikçe olmaz dedi bunu düşürücez dedi düşmüştür eminim ama bebek varmı bilmiyorum. Prolaktin bayağı etikili engelliyor yani

prolaktin yüzünden mi olmuyor seninde hangi ilacı kullanıyorsun ? bnde umutlandm bu hapı kullanınca olur diye
dostinex kullanıyorum cam şişede içinde 2 adet var kırıyordum haftada 1 tane 4 hafta boyunca kullandım. Geçen senede parlodel kullanmıştım onunlada düştü bu da düşmüştür. Fena ilaçlar yan etkileride var zaten biliyorsun mide bulantısı baş ağrısı yapıyor

bende dostinex kullanıyorum 8 hap var pazt. pers 1 er adet içiyorum son 3 hapım yarın içince 2 kalıcak haftaya c.tesi gidicem doktora bnde cok mide bulantısı yapıyor basım normalde dönüyor zaten ayaga kalkınca tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor ilaçtan öncede böyleydim

Doğru diyosun canım ama ne yazık ki ben sigara denen illeti kullanıyorum hayliyle yeme içmem düzensiz bişey oluyo ama folik asiti kullaniyorum

Yok denemedim denemicem de daha stres olucam biliyorum strese girmemek içinde bilerek kullanmadım
gülüyorum yanlış anlama bende 2 ay kullandım ,eşime baskı Kendime stres bide adet olunca sonuçlar negatif olunca ağlama zırlama bende sen senin,sizlerdenim,bekleyenlerdenim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…