Bebisim olsun istiyorummmm

geçende dedim galiba eğer burdaysam meraktan acabadan ,nası oluruna bırakılır bu kadar isterken ruhum da yok oluruna bırakmak sanki
Bende taki geçen aya kadar böyle düşünüyodum geçen ay kesin hamileyim bu sefer diyipte sonra olmayınca kendimi ne kadar yiprattigimi farkettim bide eşim bana olsaydı sakat doğsaydı ya da kimyasal gebelik olsaydı dedi daha mı iyi olurdu kul ister dua eder tevekkur eder allah en doğru zaman da nasip eder her ay oldu mu diye düşünmeye gerek yok ol derse olur dedi cok etkilendim ne zaman hamile miyim oyle mi boyle mi diye kuruntuya dustugumde bu cumleler geliyo sakinlesiyorum ferahliyorum ve eşim benden daha çok çocuk istiyo işin garip tarafı da o bu kadar çok isterken bu cümleleri kurabiliyorsa ben de öyle davranmalıyim diye düşündüm. Emin ol en doğru zaman da Allah bize de nasip edicek insallah

özgüvenli olmak evet olcak demek güzel bişi ,eşinde benim eşim gibi destek çıkıyor ne güzel ,demekki sen benim 1 tık ötemdesin senden feyz alırım saygı duyarım ama bi yandan da bi hamile haberi alsam akşam ağlamaktan için çıkıyor canım onu napcaz

Estağfurullah canım. Sana bişey diyim mi aynı şeyi ben yasadim o elinde değil yani çok iyi anlıyorum bi arkadaşım evlendi ve ilk ay denemelerinde hamile kaldı o kadar kötü hissettiğim ki kendimi böyle eşime karşı bi mahcup felan hissettim kadınsal iç güdü işte. Hatta eşim birinin çocuğunu sevdiğinde içim böyle bı kötü olur ama herseyin üstesinden gelmeye calisicaz işte yapıcak bişey yok.

resmen benim yaşadıklarımın aynısını anlatmışsın :)
Ne yazık ki öyle bi yalan söylememe eşim izin vermiyor işte

Ben 6 gündür regl olmadım dün test yaptım evde negatif çıktı. Pazartesi kan vermeye gidicem inşallah olur:/

amin canım inşallah geç döllenmedir, inşallah pazartesi günü size güzel bir haber veririm. 14 ay sonra bakalım yüzüm gülecekmi Rabbim hayırlısını versin

amin canım inşallah geç döllenmedir, inşallah pazartesi günü size güzel bir haber veririm. 14 ay sonra bakalım yüzüm gülecekmi Rabbim hayırlısını versin
İnşallah biz güzel haberlerini alırız inş hamilesindir peki bi problem felan mi var 14 aydır olmamasının nedeni var mı yani

evet belki geç döllenmedir ,6 gün geçmesi hamiş de olabilirsin demek bence ay hadi inş. belirtin var mı peki,adetin düzenli mi ?

İnşallah biz güzel haberlerini alırız inş hamilesindir peki bi problem felan mi var 14 aydır olmamasının nedeni var mı yani
2015 aralıkta düşünmeye başladık nisan 2016 gibi doktora gttim daha erken bekleyin dediler 1 sene olmalıymış. Tanıdık bi doktorumuz vardı onada temmuz ayında gttim. test falan yaptırdım birsürü sonra prolaktinden dolayı dedi. Eşindede sıkıntı yoksa değerler düşünce hayırlısıyla olur dedi.ilaç kullandım değerler düzeldi. 5 ay daha bekledim yine olmadı geçtiğimiz ayda eşime dedim bide sen git. Eşimde sprem hareket 40dan fazla olması gerekirken 38 geldi sperm şekilide 3den fazla olması gerekiyormuş 2 geldi normale yakın ama bi ihtimalmiş o sonuçlarla gebelik şansı o yuzden ilaç tedavisine vitamin vs. başladı 1 aydır kullanıyor. bende prolaktin hormonu testi yaptırmıştım geçen ay 3-25 olası gerekirken 53 gelmişti dostinex kullandım bitti. Doktorum dediki şubatta hasta olursan 2.günü tekrar yaptır bakalım düşmüşmü diye dedi hala olmadım regl. öyle bekliyorum. Ben çok üzüldüm çok ağladım bu süreçte günüm gelmedende test yapardım artık yoruldum ilka defa 5 gün bekledim dün yaptım bugün 6.günüm dedim haftasonuda geçsin pazartesi giderim kesin olsun diye.

evet belki geç döllenmedir ,6 gün geçmesi hamiş de olabilirsin demek bence ay hadi inş. belirtin var mı peki,adetin düzenli mi ?
yok canım ya hiç belirti falan yok. dün sadece sol tarafıma bi acı sızı girdi nefes alamadım. başka hiç bişey yok. Adetim düzenli çok şükür.

Çok büyük sıkıntılar yokmuş canım ya olur sabret ilaçlarla felan düzelir inşallah geç döllenmedir bende de Prolaktin var ama sınırın çok az üstü ilaca gerek yok dediler bende de 27 çıkmışti bizde beklemedeyiz işte

gördüm 6 aymış. o insana 6 sene gibi geliyor bazen. Canım eğer İstanbul Özel Üsküdar Anadolu hastanesine yakınsan orada Kadın doğum doktoru Yeşim Timüroğlu diye doktor var benim doktorum ve çok memnunum onun sayesinde onun tavsiyeleriyle rahatladım hep. Bir yerden başlamak gerek..

İstanbuldayım bende ama Üsküdara yakın değilim bu ayda olmazsa ama aklımda bulunur en azından gitmeye calisirim . Aynen öyle şahsen bana 6 ay 6 sene gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…