Oy maşallah nazar değmesin sağlıkla kucağına almak nasip etsin dr birşey dedimi cinsiyet konusunda ben pek anlamam seninle aynı Zaman'da bana tam emin değilim ama kız demişti öyle devam :))kızlar 11+3 üz çok şükür bebeğim sağlıklı . cinsiyet tahmini olan var mı?
bana sadece %50 şansımız varsa ben şansımı erkekten yana kullanıyorum dediOy maşallah nazar değmesin sağlıkla kucağına almak nasip etsin dr birşey dedimi cinsiyet konusunda ben pek anlamam seninle aynı Zaman'da bana tam emin değilim ama kız demişti öyle devam :))
Şimdi tanıdım kusura bakma ben zaten yorum yapmıştım Can'ım yeni bir arkadaş sandımbana sadece %50 şansımız varsa ben şansımı erkekten yana kullanıyorum dedi
valla kendi bebeğimde hiç yorum yapamadımSanki erkek gibi
valla brnimde kafam bi dünya kimle ne konuştum bilmiyorumŞimdi tanıdım kusura bakma ben zaten yorum yapmıştım Can'ım yeni bir arkadaş sandım
Öyle oluyor evet normalvalla kendi bebeğimde hiç yorum yapamadım
inşlh sağlıkla gör canmSizinle günlerimiz tam tutuyo:)benim kontrolüme dha 2hafta var meraktan çatlıyrm.Bi sorun yoksa inşllah benimki de böyle bişey görünücek. Allah gönlünüze göre versin sğlıkla bebeğinizi kucağınıza alın:)
valla brnimde kafam bi dünya kimle ne konuştum bilmiyorum
Oyy masallah minnağakızlar 11+3 üz çok şükür bebeğim sağlıklı . cinsiyet tahmini olan var mı?
hadi inşlh gördün mü bişeyOyy masallah minnağabence erkek
Yok gormedim ama erkek gibi duruyor bnce..hadi inşlh gördün mü bişey
ay allah seni iyi etsin bende göremiyorum bişey de acaba sen gördün mü dedim. kızlar şuna nub dedi erkeğe benzettilerYok gormedim ama erkek gibi duruyor bnce..
Erkek gibi cnm saglikla dogsun inskızlar 11+3 üz çok şükür bebeğim sağlıklı . cinsiyet tahmini olan var mı?
Valla kızlar ne göz var sizde de ben hayatta anlamam :)Erkek snki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?