bebişim poz verdi kızlar bakın bakalım

ben hic anlamıyorum bu teoriden valla, ama kızın oldugu icin umarım oglun olur diye icimden geciriyorum. Hayırlısıyla kucagina al insallah
Saol tatlım duan iyi niyetin için inşlh diyorum hayırlı ve sağlıklıca inşlh

Şu yukarı doğru duruşundan erkek gibi geldi bana da çünkü benim oğlum da aynı bu şekilde poz vermişti canım hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bence

Şu yukarı doğru duruşundan erkek gibi geldi bana da çünkü benim oğlum da aynı bu şekilde poz vermişti canım hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bence
Aynen Can'ım sağlıklıymış çok şükür. Ama Dr bebeğim çok uygun pozisyonda olmasına rağmen söylemedi onu boğasım geliyor

Aynen Can'ım sağlıklıymış çok şükür. Ama Dr bebeğim çok uygun pozisyonda olmasına rağmen söylemedi onu boğasım geliyor
Ama daha çok erken Zaten şuan gün gün takip ediyorsan henüz genital bölgesinin oluşmadığını oluşma aşamasında olduğunu biliyosundur acele etme erkekten yana kullanıyorum dediyse büyük ihtimal erkektir benim doktorum da 12.haftada çok fazla ümitlenme ama erkek gibi duruyor demişti 16.haftada kesinleşmişti

Kızlar hepinize teşekkür ederim sağlıkla gelsin yavrular inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…