Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam 1 şubatta tüp bebek transferi yapıldı ve tuttu şuanda nekadarlık hamile olduğumu nasıl hesaplıyacağım 22 şubat 2014
canım öncelikle hayırlı olsun darısı başıma :))) benimde 17 şubatta oldu transferim mart 1 de öğreneceğim en son adet günüden itibaren 10 ay koyacaksın yani ekimin son haftası kasım başı gibi doğum olur doktor bana olursa kasımın 9 u gibi doğum olur dedi
bu arada bişey soracağım benim karnım belim sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor seninde ağrımışmıydı
ayy bu beklemek yok mu insanı çıldırtır valla beynimden bir türlü çıkmıyor az bi zaman kaldı umarım bizim gibi olan herkeze allah versin
kaç tane koydurdun bu arada
inşallah hayırlı haber alırsın canım ben 17 ocakta adet gördüm enson 1 şubatta transfer yapıldı ben nekadrlık hamileyim sence
Kizlar merhaba benim da bugun11 günüm 3 gün sonra test günüm ama evde her gün test yapiyorum hep negatif çikiyor bellim da ağrımıyor lekelenme da olmadi sizce bu normal mi? Yoksa hamile kalmadim. Lütfen biliyorsaniz cevap verin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü