• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebişim

phlv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
5
0
6
35
İzmir
selam 1 şubatta tüp bebek transferi yapıldı ve tuttu şuanda nekadarlık hamile olduğumu nasıl hesaplıyacağım 22 şubat 2014

Son düzenleme:
selam 1 şubatta tüp bebek transferi yapıldı ve tuttu şuanda nekadarlık hamile olduğumu nasıl hesaplıyacağım 22 şubat 2014

canım öncelikle hayırlı olsun darısı başıma :))) benimde 17 şubatta oldu transferim mart 1 de öğreneceğim en son adet günüden itibaren 10 ay koyacaksın yani ekimin son haftası kasım başı gibi doğum olur doktor bana olursa kasımın 9 u gibi doğum olur dedi
bu arada bişey soracağım benim karnım belim sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor seninde ağrımışmıydı

Merhabalar öncelikle hepimizin de güzel sonuçlar alıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza almamızı temenni ediyorum.. :) ben de 20 subat günü embriyoşumuzu rahimime aldım :) 5 mart ta inş sonuç alacagız. Benim de iki gündür aşırı vc ihtiyacı ve sonrasında yanma oluyor dün de çok hafif pembe lekelenme oldu acaba yerleşme mi oldu ?? Transferden sonraki üç gün içerisinde oluyor demişti dr.um. :

canım öncelikle hayırlı olsun darısı başıma :))) benimde 17 şubatta oldu transferim mart 1 de öğreneceğim en son adet günüden itibaren 10 ay koyacaksın yani ekimin son haftası kasım başı gibi doğum olur doktor bana olursa kasımın 9 u gibi doğum olur dedi
bu arada bişey soracağım benim karnım belim sırtım ve kasıklarım çok ağrıyor seninde ağrımışmıydı

İnş güzel sonuç alırız beraber doğurcz :49:

ayy bu beklemek yok mu insanı çıldırtır valla beynimden bir türlü çıkmıyor az bi zaman kaldı umarım bizim gibi olan herkeze allah versin
kaç tane koydurdun bu arada

merhaba ben tüp bebek te 2. denemde hamile kaldım.Şuan 8 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak inş.benim gibi olan arkadaşlar neler hissediyor, ne gibi değişiklikler yaşıyorlar duygularında ve fiziksel olarak.ben çalıyorum birde, benim gibi çalışanlar neler yapıyor duygularınızı paylşabilir misiniz?

merhaba ben tüp bebek te 2. denemde hamile kaldım.Şuan 8 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak inş.benim gibi olan arkadaşlar neler hissediyor, ne gibi değişiklikler yaşıyorlar duygularında ve fiziksel olarak.ben çalıyorum birde, benim gibi çalışanlar neler yapıyor duygularınızı paylşabilir misiniz?

ayy bu beklemek yok mu insanı çıldırtır valla beynimden bir türlü çıkmıyor az bi zaman kaldı umarım bizim gibi olan herkeze allah versin
kaç tane koydurdun bu arada

35yaş altı oldugu için bir tane transfer edildi fakat tek embriyoda da çoğul gebelik olabiliyomuşş

inşallah hayırlı haber alırsın canım benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi bi his oluyordu sırtımda ağrı var hala devam ediyor bende perşembe günü ikizmi tekmi olduğunu öğrenicem ve inşallah kalp atışlarını duyucam enson 17 ocakta adet oldum 1şubatta transfer yapıldı sence ne kadarlık hamileyim ben

inşallah hayırlı haber alırsın canım ben 17 ocakta adet gördüm enson 1 şubatta transfer yapıldı ben nekadrlık hamileyim sence

inşallah hayırlı haber alırsın canım ben 17 ocakta adet gördüm enson 1 şubatta transfer yapıldı ben nekadrlık hamileyim sence

Transferden bir hafta öncesinden hesaplanıyor çünkü yumurta döllenip embriyo olana kadar vücudumuzda geçirdiği süreci embriyoloji laboratuvarında geçiriyor. Normalde de yumurtlama gününden hesaplanır zaten tahminimce dört buçuk haftalık hamilesin canım rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasib etsin darısı ben ve benim gibi sonuç bekleyen kardeşlerimizin başına....

Cnm zannedersem 3 veya 4 haftalık hamilesin tabii doktorun daha iyi bilir bide bişey sorcam ilk denemende mi tuttu benim 2. Denemem üstelik ben bir kerede doğum yaptım ama malesef bebeğimi 2 günlükken kaybettim şimdide olmadı illk denememde hangi ilaçları kullanıyorsun

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah normalde 35 yaş üstüne 2 embriyo trasfer ediliyor 35 yaş altına tek embriyo özeldeki doktorumda aynısını söyledi sanırım yasaklanmış ama bu şekilde 2 tane embriyo içeri atan çok var bir sürü ikiz dünyaya geliyor !!! Bende isterim çift atılmasını umarım doktorum anlayışla karşılar

Kizlar merhaba benim da bugun11 günüm 3 gün sonra test günüm ama evde her gün test yapiyorum hep negatif çikiyor bellim da ağrımıyor lekelenme da olmadi sizce bu normal mi? Yoksa hamile kalmadim. Lütfen biliyorsaniz cevap verin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar merhaba benim da bugun11 günüm 3 gün sonra test günüm ama evde her gün test yapiyorum hep negatif çikiyor bellim da ağrımıyor lekelenme da olmadi sizce bu normal mi? Yoksa hamile kalmadim. Lütfen biliyorsaniz cevap verin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Negatif çıkması normal, dert etme. İdrarda pozitif çıkması için beta hcg değerinin epey yükselmesi lazım. Kan testi doğru sonucu verecektir. Lekelenme herkeste olmuyor. Olunca da insan tedirgin oluyor, acaba tutunma kanaması mı yoksa düşük mü diye. Hayırlısı olsun inşallah. İyi haberlerle

Back
X