İnşallah hepimizin bebecikleri sağlıklı, mutlu, huzurlu olsun. benim 4 aralıkta sezeryanla doğumum olacak,inşallah hepimizin doğumları sorunsuz geçer. bebişimize bir sürü isimden iki tane kalana kadar eledik. kalanlarda eşimle isimlerimizin karışımından isimler. lütfen yardımcı olurmusunuz SERTUĞ veya TUĞKAN hangisi güzel sizce sevgiler
serkan ve tuğba'nın birleşimini yapmaya çalışıyosunuz galiba kullanıcı adınız da o yönde olmuş. anlamı var mı bilmiyorum ortaya çıkan isimlerin ama sırf ikinizin ortak ismi olsun diye anlamsız isimler koymayın bence çocuğunuza.
bu arada Allah tamamına erdirsin analı babalı büyütürsünüz inşallah bebeğinizi hayırlı doğumlar şimdiden.
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAHHH... anladığım kadarıyla eşinle isimlerinizi birleştirmeye çalışmısınız eğer bu isimlerde kararlıysan TUĞKAN derim ben ama anlamlarına bakıp bulabileceğin daha başka isimlerde var... hayırlı uğurlu olsun şimdiden
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al İNŞALLAHHH... anladığım kadarıyla eşinle isimlerinizi birleştirmeye çalışmısınız eğer bu isimlerde kararlıysan TUĞKAN derim ben ama anlamlarına bakıp bulabileceğin daha başka isimlerde var... hayırlı uğurlu olsun şimdiden