bebişimi erkek hissediyorum doktor kız dedi..... yanılabilirmi

papatya82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
8
1
86
Kahramanmaraş
17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.

bende hamileyken kız zannediyodum belirtileri öyleydi ama erkek oldu karın öne doğru çıkmişsa erkek derler büyük ihtimal kızın olacaktır çünkü kız çocukları pek kendini göstermez etrafımda senin durumun gibi bikaç kişi vardı dr kız olabilir göstermiyo dedi hepte kız oldu hem ne farkederki kızı erkeği ikiside senin

cnm tıplkı benım gıbı olmuş ben ögrendıgım gunden berı hep erkek hıssedıyordum dr bacagını acmıyor ama 3 çizgi göruyorum %80 kız dedi esım kızım dıye sevıyordu karnımı ya öyle sevme erkek bu kesın dedım ve 1 ay sonra oglumun olcagını ögrendım

17 haftalık hamileyim doktor bacagını acmıyor bişey görmüyorum.ama yüzde seksen kız dedi.ben ilk günden bugüne erkek hissediyorum.doktormu yanılıyor benmi.belirtiler erkek gibi.benm gibi olanlar yazsın lütfen...yada kız erkek hemileligi farklı olurmu.bu arada ilk hamileligim.

Nedense ilk hamileliklerde herkes "erkek" çocuk ister ve ben buna kıl olurum, sizde kadınsınız ama nedir bu kız çocuğu düşmanlığı ya??

Nedense ilk hamileliklerde herkes "erkek" çocuk ister ve ben buna kıl olurum, sizde kadınsınız ama nedir bu kız çocuğu düşmanlığı ya??

ben bu açıklamada kız düşmanlıgı görmedim arkadaşım anneler kız yada erkek hisseder ha şu var allah ne nasip ettiyse o olur ben baştan beri erkek bebek hissettim ve bebegim erkek arkadaşta belirtiler erkek bebege işaret dio yanılada bilir yanılmayada bilir ama burda kıza karşı bi düşmanlık göremedim:CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşım egerki kalçan güccülmüşse yatınca göbegin serilmiyosa ordada tp gibi duruyosa erkekdir bide ben hareketlerini hep rahmin üstünde hissettim kızda göbek üstü hissediliyolmuş bilemem haktan hayırlısı olsun doktorda görmeden demiş yanılabilir:asigim:

kız düşmanlığı değilde bir yerde çok doğru bir konuya parmak bastın yapılan araştırma sonuçlarına göre kadınlari ilk hamileliklerinde yüzde 90 oranda erkek bebek isteyip öyle hissediyorlarmış hatta doktoruma sordum doğru dedi kaydirigubbakcemile3ataerkil bir toplum olduğumuzdandır belkide :uhm:bende ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum :dance::dance:

bende hep erkek olduğunu hissediyordum öyleki ultrasona falan gerek yok kesin erkek diyordum,taki bebeğim doğana kadar..yanlış anlamayın erkek istediğimden değil,ben kız çocuk istiyordum zaten...şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var ve ben dünyanın en şanslı kadınıyım.....

bende hep erkek olduğunu hissediyordum öyleki ultrasona falan gerek yok kesin erkek diyordum,taki bebeğim doğana kadar..yanlış anlamayın erkek istediğimden değil,ben kız çocuk istiyordum zaten...şimdi dünyalar tatlısı bi kızım var ve ben dünyanın en şanslı kadınıyım.....

benim arkadaşımda kız çocuklara deli olurdu kızı olsun isterdi hamile kaldı erkek hissediyorum demeye başaldıkaydirigubbakcemile3 şimdi kızı var aynen senin gibi hihoyyyt araştırma doğru bence kadınların yüzde doksanı erkek olsun istiyor ilk başta .bilinçli veya bilinçaltında öyle istiyor CADIARZUCADIARZU

erkek kız hiç farketmez canım hayırlısı olsun ben hep kız istemiştim hamile kalmadan bile kızım olacak diyordum kızm oldu allaha çok şükür
rabbim herkesin gönlündekini versin
şimdi ikinci bebeğimi istiyoruz insan illa değişk olsun istiyo

ben bu açıklamada kız düşmanlıgı görmedim arkadaşım anneler kız yada erkek hisseder ha şu var allah ne nasip ettiyse o olur ben baştan beri erkek bebek hissettim ve bebegim erkek arkadaşta belirtiler erkek bebege işaret dio yanılada bilir yanılmayada bilir ama burda kıza karşı bi düşmanlık göremedim:CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşım egerki kalçan güccülmüşse yatınca göbegin serilmiyosa ordada tp gibi duruyosa erkekdir bide ben hareketlerini hep rahmin üstünde hissettim kızda göbek üstü hissediliyolmuş bilemem haktan hayırlısı olsun doktorda görmeden demiş yanılabilir:asigim:

Peki Arkadaşım, o zaman neden herkes "erkek" hissediyor??? :1shok:

kız düşmanlığı değilde bir yerde çok doğru bir konuya parmak bastın yapılan araştırma sonuçlarına göre kadınlari ilk hamileliklerinde yüzde 90 oranda erkek bebek isteyip öyle hissediyorlarmış hatta doktoruma sordum doğru dedi kaydirigubbakcemile3ataerkil bir toplum olduğumuzdandır belkide :uhm:bende ilk çocuğumun erkek olmasını istiyorum :dance::dance:

Erkeklerin "erkek" istemesi normal ama sizleri anlamıyorum, hatta anlamak bile istemiyorum kadını değersiz gören hiç bir düşünceye saygı göstermiyorum lütfen kusura bakmayın.. :enbuyukkk:

yanılabilir tabiki..ama yanılmasa ne olucak ? erkek olunca madalyamı veriyolar? kalbini kırıyosam özür dilerim ama evhamın bana çok anlamsız geldi..

erkek kız hiç farketmez canım hayırlısı olsun ben hep kız istemiştim hamile kalmadan bile kızım olacak diyordum kızm oldu allaha çok şükür
rabbim herkesin gönlündekini versin
şimdi ikinci bebeğimi istiyoruz insan illa değişk olsun istiyo

Sizi tüm ruhumla kutlarım, inşallah bir gün benimde bir kızım olur.. alkisalkisalkis

Erkeklerin "erkek" istemesi normal ama sizleri anlamıyorum, hatta anlamak bile istemiyorum kadını değersiz gören hiç bir düşünceye saygı göstermiyorum lütfen kusura bakmayın.. :enbuyukkk:

pardonda siz kim oluyorsunuzda beni yargılıyorsunuz kadını değersiz gördüğümü nerden uyduruyorsunuz yazık sizin gibi önyargılı insanlara acıyorum neden oğlum olsun istiyorum biliyormusun babamın vasiyeti oğlun olursa adımı koy kızımsenağlamasenağlama ölürken vasiyet etti anladınız mı beni şu anda üzdüğünüz yaramı kanatığınız için bende sizin İNSANLIĞINIZA saygı göstermiyorum kusura bakmayın:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım banada 18 haftalıkken erkek demişlerdi ama hep kız hissettim diğer kontrolde bende kız olduğnu öğrendim karışabiliyo canım kordonu karıştırıyolarr

pardonda siz kim oluyorsunuzda beni yargılıyorsunuz kadını değersiz gördüğümü nerden uyduruyorsunuz yazık sizin gibi önyargılı insanlara acıyorum neden oğlum olsun istiyorum biliyormusun babamın vasiyeti oğlun olursa adımı koy kızımsenağlamasenağlama ölürken vasiyet etti anladınız mı beni şu anda üzdüğünüz yaramı kanatığınız için bende sizin İNSANLIĞINIZA saygı göstermiyorum kusura bakmayın:enbuyukkk::enbuyukkk:

Siz bir istisna olabilirsiniz ama bu ülkede bir çok kadın KIZ DOĞURMAKTAN UTANIYOR, ve ben de o kadınlardan utanıyorum, onlar her kimse..

tartismaya ne gerek varki herkezin gonlunden gecen kendine herkezin istedigi kendine allah herkeze hayirli evlatlar versin eli ayagi duzgun elbette anneler kiz olsun erkek olsun diye isteye bilir buna kimsede karisamazz yuce Allahtan baska....kirmaya uzmeye insanlari yargilamaya ne gerek varki surada guzel guzel dusuncelerimizi paylasiyoruz kusura bakmayinda kimse sizin sayenizde yada sizin yuzunuzden istedigi cinsiyettende vaz gececek degilll bence herkez birbirinin dusuncesine saygili olsun haddini bilsin kimsenin kimseyi uzmeyede hakki yokkkkkkk

slm...benimde eltim 2. doğurdu ilki kızdı buda kızdiye okadar çoç ağladıki erkek olsun çok istedi isimler bile bulmuştu...şimdi bebeği 1 aylık hala mutlu deyil. aslında okadar şanslıki iki kızı olduğu için.benimde bir oğlum var ikinci inşallah allahın izniyle kız olsun isterim.ama yine oğulum olursada hiççç üzülmem yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun.bunun için dua edelim.

Ben bazı doktorlara çok kızıyorum, hamileleri ikilemde bırakıyorlar. Yüzde 80 kız ne demek yani? Geriye kalan yüzde 20 de erkek. Bu ne allahaşkına! Bir bebek ya % 100 kızdır ya da %100 erkektir.(Diğer çift cinsiyetli bebekleri buna katmazsak). Bunun tahmini olur mu ve bu tahminin kime ne faydası olur anlamış değilim. Bence bir doktor emin olmadan konuşmamalı, olan hamilelere oluyor. Kadın % 70 erkek(ya da kız) diye duyuyor, hazırlığını yapıyor sonra öğreniyor ki bebeğin cinsiyeti tam tersi.

Back
X