Aman olsun da ev versin savaş alanı olsun
Tabi ki Allahım hayırlı olanı nasip etsin hepimizeolur canım oda olur. gelir bebişin. ne umudu olmayanın bebeği oluyor. Allah ol dedi mi olamayacak birşey yok.
Bekarken birini sevemezsem sırf çocuk için bile evlenebilirim derdim. Sevdim evlendim şimdi çocuk için uğraşıyorum. 2012 de evlendim evlendiğimden beri hiç korunmadım. Gerçi genç kızlığımdan beri abartılı adet düensizliğim var pko benim derdim. Senede 1 adet olduğum oluyordu. Daha doğrusu keyfi nezaman isterse adetim ozaman oluyordu. Evlenip bebeğim olsun istediğimde sorun yaşayacağımı biliyordum ama bukadar sıkıntı çekeceğimi tahmin etmezdim. 2014 ten beri aşılama vs uğraşıp duruyorum. Aşılamalarda yumurta gelişmedi zaten 5 sefer ilaç kullandım sadece 1 seferinde yumurta yeteri seviyeye geldi ve sadece 1 sefer aşılama yapıldı o da tutmadı zaten.İş son olarak tüp bebek evraklarını hazırlamaya geldi.
Aşılama dönemlerinde psikolojim alt üst oldu haber seyrederken bile salya sümük ağladığım oldu. İlaçların verdiği duygu yükünden. Eşime karşı alınganlıklarımı hiç saymıyorum bile. Yumurta gelişmediği dönemlerde masaya Allahım inşallah busefer gelişmiştir diyerek yatıp gelişmediğini öğrenerek hayal kırıklığına uğrayıp doktordan çıkıp ağladım defalarca.
Alternatif yöntemler de denedim hacamat, soğan kürü,incir kürü,çörek otu vs vs. Dediğim gibi son olarak tüp bebeğe geçtik ama boşverdim artık. Sırf milletin ağzı kapansın diye uğraşıyorum. Yoruldum artık herkesin tedavin nasıl gidiyor sorularına maruz kalmaktan.
Kuzenimin 9-10 yıldır çocuğu olmadı herhangi bir tedavi falan da görmediler. Sonra bi hocaya gidip bişeyler yaptırmışlar hatta kuzenim dalga geçmiş bununla mı olacak falan diye. Sonra birden çocukları oldu. Herşeyin bir vakti zamanı var Allah isterse eğer nasibimizde varsa birşeyleri vesile kılacaktır.
Her namazdan sonra dua ediyorum Allah isteyen ve bu uğurda çaba sarfeden tedavi olan yıpranan herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu uzun ömürlü evlat nasip etsin diye. İnşallah kabul olur..
Amin canım insallahBekarken birini sevemezsem sırf çocuk için bile evlenebilirim derdim. Sevdim evlendim şimdi çocuk için uğraşıyorum. 2012 de evlendim evlendiğimden beri hiç korunmadım. Gerçi genç kızlığımdan beri abartılı adet düensizliğim var pko benim derdim. Senede 1 adet olduğum oluyordu. Daha doğrusu keyfi nezaman isterse adetim ozaman oluyordu. Evlenip bebeğim olsun istediğimde sorun yaşayacağımı biliyordum ama bukadar sıkıntı çekeceğimi tahmin etmezdim. 2014 ten beri aşılama vs uğraşıp duruyorum. Aşılamalarda yumurta gelişmedi zaten 5 sefer ilaç kullandım sadece 1 seferinde yumurta yeteri seviyeye geldi ve sadece 1 sefer aşılama yapıldı o da tutmadı zaten.İş son olarak tüp bebek evraklarını hazırlamaya geldi.
Aşılama dönemlerinde psikolojim alt üst oldu haber seyrederken bile salya sümük ağladığım oldu. İlaçların verdiği duygu yükünden. Eşime karşı alınganlıklarımı hiç saymıyorum bile. Yumurta gelişmediği dönemlerde masaya Allahım inşallah busefer gelişmiştir diyerek yatıp gelişmediğini öğrenerek hayal kırıklığına uğrayıp doktordan çıkıp ağladım defalarca.
Alternatif yöntemler de denedim hacamat, soğan kürü,incir kürü,çörek otu vs vs. Dediğim gibi son olarak tüp bebeğe geçtik ama boşverdim artık. Sırf milletin ağzı kapansın diye uğraşıyorum. Yoruldum artık herkesin tedavin nasıl gidiyor sorularına maruz kalmaktan.
Kuzenimin 9-10 yıldır çocuğu olmadı herhangi bir tedavi falan da görmediler. Sonra bi hocaya gidip bişeyler yaptırmışlar hatta kuzenim dalga geçmiş bununla mı olacak falan diye. Sonra birden çocukları oldu. Herşeyin bir vakti zamanı var Allah isterse eğer nasibimizde varsa birşeyleri vesile kılacaktır.
Her namazdan sonra dua ediyorum Allah isteyen ve bu uğurda çaba sarfeden tedavi olan yıpranan herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu uzun ömürlü evlat nasip etsin diye. İnşallah kabul olur..
Çok zor hem de ben de her ay bu hüsranı yaklaşık 7 yıldır yaşıyorum her ay gün sayıyorum ve hep hüsran maalesef3 yıldır bekliyorum.. her ay görev gibi iliski , her ay ayni umut ve hüsran .. zor cok zor Rabbim hepimize tez vakitte anne olabilmeyi nasip etsin hayırlı , saglikli evlatlar nasip etsin
Anladim canim. Neler okudum.burda.. olur sabir.Biz ilk 2 yıl istemedik simdi de olmuyor eşimin spermlerinin morfolojiso düşük o nedenle olmuyor
Allah'im hayırlı olanı versin hepimiz içinAnladim canim. Neler okudum.burda.. olur sabir.
Bizim.her sey iyi ama bak yine olmuyo
Banada ole diyolar yaBu bebek gelene kadar surekli konu acicam anlasilan ...
HER AY ayri bi umut,herseyi saglama alma cabasi,bu ay kesin haberini alcam bekleyisi...
sadece ben degil ki esiminde ici gidiyo farkindayim beni strese sokmamak adina icine atiyo duygularini...
2.5 yildir bekliyoruz tez zamanda hayirlisiyla gelsin insallah.. saglikli,sihhatli hayirli bi evlat olsun..
Bebisini bekleyen arkadaslar sizde duygularinizi yazin,dertleselim, icimizi dokelim..
hamile ve anne olan arkadaslarda ayri bi cabayla hamile kalmislarsa tecrubelerini bizimle paylassin..
etrafimda kimseyle konusamiyorum.. Annem uzuluyo, arkadaslar aman acelen ne diyo stres yapma vs vs gecistiriliyo yasamayan bilmez sanirim...
Amin insallahBizde 2 bucuk yıldır evliyiz evlendiğimiz günden beri çocuk istiyoruz ama olmadı evlendiğimizin 14. Ayında kimyasal geçirdim öğrendim ve beş gün sonra kaybettim sadece beş gün sürdü mutluluğu. Yazın 2 aşılama yapıldı yine olmadı şimdi haftaya adetim gelecek ve tüp bebeğe başlayacağız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese tedavi sürecinde olan herkese de kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?