- 9 Ocak 2017
- 182
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Aslında bende yalan soyemek istedim bu gittiğim 5 doktor 1 sene olmuyo diyicektim ama eşim izin vermedi catlatma iğnesi felan yapar diye. Acaba bu ayda olmazsa senin gibi mi yapsam gerçi başka çarede bırakmıyorlar ki insanaCAnım bende 15 aylık evliyim hiç korunmadım iki aylık evliyken dr gitmeye başladım ilgilenmediler başta sonra mecbur yalan söyledim 1.5 yıllık evliyim diye o zaman ilgili oldular. Psikolojine takma
Canım zorla kan testini yaptırdım zaten değerler sinirdaymış yani yaşıma göre çok az yuksekmis ama bunun içinde bi ilaç felan vermiyoCanim öncelikle doktora 1 senedir deniyoruz ama olmuyor diyebilirsin. Adetinin 3. Git ve hormin testi yaptir. Eger sonuclarin duzgün gelirse eşın spermiyogram versin.en azindan bi problem varsa ortaya çikar yoksada icın rahatlsmis olur zamani varmis daha demekki dersin. Allah yardımcımız olsuñ
Ya benim eşimde istemiyordu yalan söylememi ama olsun test yapmadan hiç bir çatlatma iğnesi vermez Bak bana doktor 3. Gün 21. Gün ve hsg istedi çatlatma iğnesi vermedi bile önce bu testlere bakacağız dediAslında bende yalan soyemek istedim bu gittiğim 5 doktor 1 sene olmuyo diyicektim ama eşim izin vermedi catlatma iğnesi felan yapar diye. Acaba bu ayda olmazsa senin gibi mi yapsam gerçi başka çarede bırakmıyorlar ki insana
Yaşın kaçCanım zorla kan testini yaptırdım zaten değerler sinirdaymış yani yaşıma göre çok az yuksekmis ama bunun içinde bi ilaç felan vermiyo
Gerçekten sağol canım eğer bu ay da olmazsa kesin senin dediğini yapıcam en azından test yapmadan öyle bişey yapıyorlarmış bunu öğrenmiş oldum içim rahatladiYa benim eşimde istemiyordu yalan söylememi ama olsun test yapmadan hiç bir çatlatma iğnesi vermez Bak bana doktor 3. Gün 21. Gün ve hsg istedi çatlatma iğnesi vermedi bile önce bu testlere bakacağız dedi
Canım sakin korkma doktorlar arastirmadan klomen veya çatlatma iğnesi falan vermez. Aytica gerekiyorsa ve olacaksa keşke çatlatma ignesi ile olsa mesela bana doktor çatlatma ignesi ile gebe kalabilirsin dese koşa koşa giderimmm.Aslında bende yalan soyemek istedim bu gittiğim 5 doktor 1 sene olmuyo diyicektim ama eşim izin vermedi catlatma iğnesi felan yapar diye. Acaba bu ayda olmazsa senin gibi mi yapsam gerçi başka çarede bırakmıyorlar ki insana
24 canimYaşın kaç
Aynı yaştayız aynı beklenti içinde Allah hayretsin inşallah24 canim
Aynen çok doğru söyledin canım yeter ki gelsin de iğneyle gelsin dediğin gibi inşallah hayırlı bir zamanda allah bizede çocuk nasip ederCanım sakin korkma doktorlar arastirmadan klomen veya çatlatma iğnesi falan vermez. Aytica gerekiyorsa ve olacaksa keşke çatlatma ignesi ile olsa mesela bana doktor çatlatma ignesi ile gebe kalabilirsin dese koşa koşa giderimmm.
Bebisler gelsin yeterki igne nedirkiiii
İnşallah. Allah en hayırlı zamanda ikimize de nasıp eder çocuk için beklicegim hiç aklıma gelmemişti vardir bunda da bi hayır diyip kendimi sakinlestiriyorum doktorlarda gıcık ediyorlar zatenAynı yaştayız aynı beklenti içinde Allah hayretsin inşallah
Aslında soğan kuru uygulamak istiyorumAmin canim insallah. Once problem var mi onu arştir eger varsa onu çozmek icin kürler uygula. Yoksa ne ala rabbim geleceği günü bekletiyordur annesi merak etme
Yaptılar hormon testi ama yaşına göre biraz fazla değerlerin dedi ne ilaç verdi ne başka bişey ilaç için erken dedi zaten sadece sebze tüket dediBen de 5 aydır bekliyorum Rabbim inş nasip eder doktor doktor gezmeden
Ben kırmıızıları görüp ağlama krizine girdiğimde eşim bana ' ya rabbim verip 10 yıl sonra alsaydı daha kötü olmaz mıydı' dedi ve o zaman hayırlı sağlıklı Salih bir evlat olsun yeter ki diye dua etmeye başladımİnşallah. Allah en hayırlı zamanda ikimize de nasıp eder çocuk için beklicegim hiç aklıma gelmemişti vardir bunda da bi hayır diyip kendimi sakinlestiriyorum doktorlarda gıcık ediyorlar zaten
Hangisi yüksek çıktı kilolumusunYaptılar hormon testi ama yaşına göre biraz fazla değerlerin dedi ne ilaç verdi ne başka bişey ilaç için erken dedi zaten sadece sebze tüket dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?