- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 53
- 36
- Konu Sahibi Yelizakinci
-
Kiloluysan kilo vermeye çalış oda hormonları etkileyebilirHangisi yüksek çıktı kilolumusun
Şuan bende öyleyim kırmızıları görünce oturup ağlamaya başlıyorum eşim napicagini sasiriyo zaten işinin verdiği yorgunluk yetmiyormuş gibi bide bu kaç aydır benim kabrislerimle uğraşıyoBen kırmıızıları görüp ağlama krizine girdiğimde eşim bana ' ya rabbim verip 10 yıl sonra alsaydı daha kötü olmaz mıydı' dedi ve o zaman hayırlı sağlıklı Salih bir evlat olsun yeter ki diye dua etmeye başladım
Yani mecbur çekecekler onlar daha az belli ediyorlar duygularını birilerinin bize destek olması gerekŞuan bende öyleyim kırmızıları görünce oturup ağlamaya başlıyorum eşim napicagini sasiriyo zaten işinin verdiği yorgunluk yetmiyormuş gibi bide bu kaç aydır benim kabrislerimle uğraşıyo
Sadece 5 kilo vermem gerekiyormuş 71 kıloyum boyuma göre fazlaymış. Fsh hormonu 10 sinirmis bende 9lu bişeyler çıktı bide bu süt hormonu biraz fazla dedi. Kisacasi butun hormonlarim siniri gecmemis ama sınıra yakınmışHangisi yüksek çıktı kilolumusun
Eşlerinizi bu kadar bunaltmayin. Daha yolun basindasiniz 6 ay umutsuzluga kapilmak icin çok kısa bi süre. Eslerinizle olan cinselliginizi sakin çocuk odaklı bi hale getirmeyin bunu iş gibi yapmayin. Eslerinizi strese sokarak sperm kalitesini bozduğunuzu unutmayın kızlarr..Şuan bende öyleyim kırmızıları görünce oturup ağlamaya başlıyorum eşim napicagini sasiriyo zaten işinin verdiği yorgunluk yetmiyormuş gibi bide bu kaç aydır benim kabrislerimle uğraşıyo
Sabah aç karnına ikimize keçi boynuzu pekmezi yediriyorum. Ama havuç suyu içemiyoruz işte ikimizde havucu sevmedigimizdenYapabilirsin canim esin icinde istersen bir seylet yapabilirsin havuç suyu veya keçiboynuzu kürü gibi
Hayır adet olunca bu moda giriyoruz adet bitince eski modda daha motive evet olacak diy e başlıyorızEşlerinizi bu kadar bunaltmayin. Daha yolun basindasiniz 6 ay umutsuzluga kapilmak icin çok kısa bi süre. Eslerinizle olan cinselliginizi sakin çocuk odaklı bi hale getirmeyin bunu iş gibi yapmayin. Eslerinizi strese sokarak sperm kalitesini bozduğunuzu unutmayın kızlarr..
Doğru söylüyorsun ama insan sabırsızlasiyoCanım yasınız daha 24 müs, bu aceleniz ne, kendinize bu kadar eziyet etmeyin elbet olur bebeğiniz. Biraz hayatı yasayın.
Olabilir aslında doğru soyluyosunTamam canim olsun o zaman e vitamini olarak hapta icirebilirsin eşine. Vitamin takviyesi sonucta
Benimde süt hormonum yüksek çıktı çok değil ama daha aşağı olması gerekiyor dostinex verdi doktor normalde lh hormonu fsh den düşük olması gerekir onada dikkat et fsh de biraz yüksek çıkmış sen de yemek yeme uyuma egzersiz hepsine dikkat edersen ınsalahhh duzelicek seviyelerSadece 5 kilo vermem gerekiyormuş 71 kıloyum boyuma göre fazlaymış. Fsh hormonu 10 sinirmis bende 9lu bişeyler çıktı bide bu süt hormonu biraz fazla dedi. Kisacasi butun hormonlarim siniri gecmemis ama sınıra yakınmış
Lh 9.91 Fsh 9.17 prolaktin 27.47 buna rağmen doktor bana ilaç felan vermedı bişey de uygulamadı yani neyseki senden duydum şimdi bide medical parka özel bi hastaneye gittim devlettekiler ilgilenmiyor diyo oda farksız değilmiş neyse tekrar doktor değişikliğiBenimde süt hormonum yüksek çıktı çok değil ama daha aşağı olması gerekiyor dostinex verdi doktor normalde lh hormonu fsh den düşük olması gerekir onada dikkat et fsh de biraz yüksek çıkmış sen de yemek yeme uyuma egzersiz hepsine dikkat edersen ınsalahhh duzelicek seviyeler
Prolaktinin çok yüksek değil ilaç vermeyebilir ama fsh lh yüksek çıkmış biraz onada sen bitkisel çay kullan hayıt tohumu veya aslan pençesi tiroitlerine baktırdın miLh 9.91 Fsh 9.17 prolaktin 27.47 buna rağmen doktor bana ilaç felan vermedı bişey de uygulamadı yani neyseki senden duydum şimdi bide medical parka özel bi hastaneye gittim devlettekiler ilgilenmiyor diyo oda farksız değilmiş neyse tekrar doktor değişikliği
Hayır trioitlerime bakmadılar. Ben aslında hayit otunu çok duydum acaba şimdi yumurtlama dönemim kullanırsam sıkıntı olur mu yoksa bi dahaki ay mı baslasamProlaktinin çok yüksek değil ilaç vermeyebilir ama fsh lh yüksek çıkmış biraz onada sen bitkisel çay kullan hayıt tohumu veya aslan pençesi tiroitlerine baktırdın mi
Evet utrasyonda baktı yumurtaliklarinda kist felan yok dedi alttan muayenede oldum bi problem olmadığını söyledi hatta yumurtaligin büyümeye başlamış (afedersiniz ama ) gun asiri ilişkiye baslayin dedi. Kızlar dua edin lutfen ya çok istiyorum bu ay olur inşallahYani olmaz ama sen bır dahaki ay başla reglenin 2 günü başka 1 ay kullan.kist var dedi mi ultrosonla bakti mi
İnşallah canım isteyen herkes kavuşur inşallah bizde bekliyoruz inş Rabbim nasip edecek hayırlı evlat olsunlarEvet utrasyonda baktı yumurtaliklarinda kist felan yok dedi alttan muayenede oldum bi problem olmadığını söyledi hatta yumurtaligin büyümeye başlamış (afedersiniz ama ) gun asiri ilişkiye baslayin dedi. Kızlar dua edin lutfen ya çok istiyorum bu ay olur inşallah
İnşallah ya.İnşallah canım isteyen herkes kavuşur inşallah bizde bekliyoruz inş Rabbim nasip edecek hayırlı evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?