Doğuma Hazırlık bebişin elbiseleri ne zaman alınmaya başlanmalı kızlar??

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
H

hell

Ziyaretçi
kızlar sizler bebeklerinize elbiselerini ne zman almaya başlanız ? hangi ayda başlanmalı sizce? bu arada cinsiyetini ögrendim erkek bebegim

fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
canım maşallah allah hayırlısı kucağına almayı nasip etsin benim de nasipse oğlum olacak şu anda 28 hafta bitti ben 5 ay civarı başladım eksikleri tamamlamaya annemde bayağı bir şey almış sağolsun kıyafet yönünden eksiği kalmadı tabi ilk zamanlar için sölüyorum bir tek mobilyaları kaldı anneannesi hediye edecek ama haziranda temizlik badan falan var şu anda alıp o dağınıklığın içinde beklesin istemiyorum badana işinden sonrada onları hallederiz
senin kaç haftalık oldu oğluşun

benim bebegim çok erken daha ama annemler yatak filan alınca çok özendim elbise almaya daha 13 haftalık ablası bende 5inci aymı başlıyım sence elbise almaya çok aklım karışık şimdidenmi başlasam yavaştan yoksa 5.aydan sonramı? bu arada saolasın hemen cevap yamışsın :teselli:

ben ılk 3 ay hıcbırsey almadım
ama 3.aydan sonra herseyını aldım sımdı ufak tefek eksıklerı kaldı sadece
bıberon emzık gıbı onlarıda alırsam tamamdır....

hımm bende 4.ay başlıyım ozman saolun arkadaşlar sizleri seviyorum... :1hug:

daha yeni evliyken heves edip cok sey almistik ama bebegimiz olmadi simdi emeklerken dizleri acimasin diye dizliklerine kadar herseyi var emzikleri su kaplari biberonlari ayakkabilari kiyafetleri..kesinlikle hepsini giyemez..tek ihtiyacimiz bebek bezleri ...kaynanamda sagolsun bana hicbisey birakmiyo alma dedigim halde durmadan biseyler alio daha 3 ayi yeni bitiriyoruz cinsiyetimiz belli degil ama erkek -kiz hosuna giden birsey olursa hemen aliyo..bugün bile bidolu sey almis getirdi..kiyefet eksigimizi babannemiz karsiliyo odasini, bebek arabasi setini, salincaginida o alicak..bende artik cok hosuma giden bisey olursa alicam cinsiyet belli olunca banagöre en az 7 aylik olmali alisveris icin

Son düzenleme:
7 aydan önce almak pek iyi değil derler.o yüzden ben 30.haftama kadar hiçbirşey almadım.şu an 34 haftalık herşeyi de alındı.acele etmeyın bence.sonuçta 1 günde bile nerdeyse alınabilir herşeyi.

ben hemen hemen hiçbirşey almadım. gerçi bu 2. oğlum olacağı için büyük eşyalarımız var zaten ama kıyafet, ıvır zıvır tarzı şayleri 30. haftadan sonra alıcam. gerçi nasıl çıkıcam bu sıcakta bilmiyorum :) ama 7. aya kadar birşey almayı düşünmüyorum, arkadaşın dediği gibi 1 günde alınıyor herşey a.s.

canım cevabı hemen yazdım ama cevabına ancak cevap verebiliyorum çünkü evden çıkmıştım :))) bende biraz takıntılıydım bu konuda hani büyüklerimiz derler ya son zaman kadar bir şey alma uğursuzluk die bütün arkadaşlarım doldurmuştu ben 5 aydan sonra başladım o taraftan düşünecek olursan allah kkorusun hepimizin yavrusunu bi şey olcak olsa son zamndada olur ben kendim rahat rahat gezebilirken alıyorum bütün ihtiyaçlarını heves ediyorum napım sağlıkla kavuşalım bebişlerimize hepimiz inşallah

bende beşinci ayda başladım alışverişe bence 5-6 aylıkken başlanmalı ağaralşınca gezmekte ayakta durmakta zorlaşıyor ve bir anda herşeyini alamıyorsunuski zaten ben erken başladığım halde birsürü eksiği kalmıştı

ben 31 haftalığıum daha geçen hafta almaya başladım...bekleyin derim kızcıklarım..

benimde her şeyim genelde 6 aydan sonra alınmaya başlandı ama ilk 3 ay kendimi kontrol etmek ve hevesimi yenmek için öyle küçük çorap patik emzik zincirini falan aldım sende öyle yap allah korusun kötü şeyler düşünmemek lazım ama yinede büyük takımlar 7 aydan sonra alındı 28.haftada beşiği geldi ama halaaaa kendisi gelmedi 40 haftaya girdimmm:a015:

canım ben 7 aylık olana kadar hiç bişey almadım bişey olursa bebeğimı çok üzülürüm diye kendımı alışveriş yaparak dahada heveslendırmek ıstemedım ama hep bakındım hangisi iyi hangisi alerjık değil süreklı araştırıyodum takı annem 7. ayımda kızım herşeye hazırlıklı olmak lazım deyıp bi battanıye hastane çıkışı almıştı.. ben son ay aldım herşeyı zabi biraz zor oluyo bazı seyler ama ben son gunume kadar süreklı kıpr kıpır gezdiğim için halletmiştim size tavsıyem 8. ayınbitimınde alışverış işi en aza ındırılmelı dogumdan sonra ilk zaman gelen gıden derken bıde bebiş çıkmak zor oluyooo

tatlım senin bebeginde oglan sanırım neler almıştın birde erkek bebkler için çok altarnetif yok deyip morelimi bozldular..

hihoyyyt ay kıyamam ben sana çok az kalmış bize haber ver olurmu bebişin geldikten sonra allah bir nefeste dogurmanı nasip etsin inşallah kolaylıkla bebegine kavuşman dilegim dualarımı z seninle olcak en önemli allah yanında..walla ben bazen diyorumki hemen zman geçsede 8 aya filan girsem:)

bende 27 haftalık hamileyim daha bişey almadım. bir iki hafta sonra alırım nasipse.arkadaşalrın dediği gibi acele etmeye gerek yok,bir günlük işi var.

canım bende ilk üç ay hiç birşey almadım açıkcası korrktum Allah korusun birşey olursa bebeğime eşyalarıyla depresyona girerim diye.4.aydan sonra biraz biraz almaya başladım gerçi ben çokda fazl birşey almadım genelde kızımın çeyizlerin çoğunu annanesiyle babanesi alıyor

tatlım senin bebeginde oglan sanırım neler almıştın birde erkek bebkler için çok altarnetif yok deyip morelimi bozldular..

kım söyluyo bu saçmalıgı benımde oğlum erkek ama herseyı mukemmel oldu tek kelımeyle bence bunun zevkle alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…