H
hell
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hell
-
canım cevabı hemen yazdım ama cevabına ancak cevap verebiliyorum çünkü evden çıkmıştım :))) bende biraz takıntılıydım bu konuda hani büyüklerimiz derler ya son zaman kadar bir şey alma uğursuzluk die bütün arkadaşlarım doldurmuştu ben 5 aydan sonra başladım o taraftan düşünecek olursan allah kkorusun hepimizin yavrusunu bi şey olcak olsa son zamndada olur ben kendim rahat rahat gezebilirken alıyorum bütün ihtiyaçlarını heves ediyorum napım sağlıkla kavuşalım bebişlerimize hepimiz inşallahbenim bebegim çok erken daha ama annemler yatak filan alınca çok özendim elbise almaya daha 13 haftalık ablası bende 5inci aymı başlıyım sence elbise almaya çok aklım karışık şimdidenmi başlasam yavaştan yoksa 5.aydan sonramı? bu arada saolasın hemen cevap yamışsın :teselli:
canım ben 7 aylık olana kadar hiç bişey almadım bişey olursa bebeğimı çok üzülürüm diye kendımı alışveriş yaparak dahada heveslendırmek ıstemedım ama hep bakındım hangisi iyi hangisi alerjık değil süreklı araştırıyodum takı annem 7. ayımda kızım herşeye hazırlıklı olmak lazım deyıp bi battanıye hastane çıkışı almıştı.. ben son ay aldım herşeyı zabi biraz zor oluyo bazı seyler ama ben son gunume kadar süreklı kıpr kıpır gezdiğim için halletmiştim size tavsıyem 8. ayınbitimınde alışverış işi en aza ındırılmelı dogumdan sonra ilk zaman gelen gıden derken bıde bebiş çıkmak zor oluyooo
benimde her şeyim genelde 6 aydan sonra alınmaya başlandı ama ilk 3 ay kendimi kontrol etmek ve hevesimi yenmek için öyle küçük çorap patik emzik zincirini falan aldım sende öyle yap allah korusun kötü şeyler düşünmemek lazım ama yinede büyük takımlar 7 aydan sonra alındı 28.haftada beşiği geldi ama halaaaa kendisi gelmedi 40 haftaya girdimmm:a015:
tatlım senin bebeginde oglan sanırım neler almıştın birde erkek bebkler için çok altarnetif yok deyip morelimi bozldular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?