- Konu Sahibi esrayagmur
-
Geçmiş olsun canım ya..Merak etme bende böyle rüyalar görüyorum..Çoğu anne görüyordur..İçimizde bir canlı büyüyor,gayet normal...midemden rahatsızım kızlar ya..hala geçmedi..mide yanması ve midemde ağrı var..bu salı ikili test için doktora gidicem..geçen hafta arabamla ufak bi kaza yaptım..baya derin bi çukura kaçtım..allahtan bişey olmadı ama ben soluğu doktorda aldım..ufak bir kasılma olmuş..ama bebek iyiydi..geceleri çok kötü rüyalar görüyorum ve korkuyorum..sizde de oluyormu..bebekle ilgili..
Geçmiş olsun canım ya..Merak etme bende böyle rüyalar görüyorum..Çoğu anne görüyordur..İçimizde bir canlı büyüyor,gayet normal...
kızlar merhaba..
dün doktora gittim ikili test için..ultrasonda muayene etti..bebek gayet iyi..gelişimi çok güzel sağlıklı dediaman nazar değmesin yavruma..kalp atışlarının normal ve bebeğin hareketlendiğini söyledi..burun kemiği oluşmuş..ense kalınlığını ölçtü normal çıktı..sonra kan verdim..sonucu haftaya belli olacak..yarabbim inşallah o da güzel çıkar..
midemden rahatsızım kızlar ya..hala geçmedi..mide yanması ve midemde ağrı var..bu salı ikili test için doktora gidicem..geçen hafta arabamla ufak bi kaza yaptım..baya derin bi çukura kaçtım..allahtan bişey olmadı ama ben soluğu doktorda aldım..ufak bir kasılma olmuş..ama bebek iyiydi..geceleri çok kötü rüyalar görüyorum ve korkuyorum..sizde de oluyormu..bebekle ilgili..
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine çok geçmiş olsun
gözün aydın canımm ne güzel inşallah bizde gideriz bakalım 12 haftalıkken gel dedi allah nasip ederse haftaya gideriz inşş ikili test 13 14 haftalıkken ölçülmüuyomu darısı hepimize inşş
burası uzun zamandır sessiz kalmış ya..kızlar nerdesiniz..
cnm sen gittin terkedilmiş liman m,iman misali kimse uğramaz oldu...bu gün ikili test yapılcaktı ama bizim afacan amuda kalkıp sürekli tekme savurmaktan zaman bulamadık ki..cuma yine gidicez inş..
esmacım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim..inşallah sonuna kadar böyle gider..bol bol istirahat et kendini yoracak işler yapma..ben de fazla nete takılamıyorum..bulantılarım falan geçti ama hala halsizliğim ve uyku durumum devam ediyor..okula gittiğim zamanlarda da eve gelince öyle dinleniyorum..eşim hizmet ediyor:))ben de ayın 28 inde doktora gidicem inşallah cinsiyetini öğreniriz..canım görüşüşürüz..iyi hamilelikler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?