Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

midemden rahatsızım kızlar ya..hala geçmedi..mide yanması ve midemde ağrı var..bu salı ikili test için doktora gidicem..geçen hafta arabamla ufak bi kaza yaptım..baya derin bi çukura kaçtım..allahtan bişey olmadı ama ben soluğu doktorda aldım..ufak bir kasılma olmuş..ama bebek iyiydi..geceleri çok kötü rüyalar görüyorum ve korkuyorum..sizde de oluyormu..bebekle ilgili..

CNM arkadaşım üst üste gelmiş herşey..moralini yüksek tut..rüyalara gelince o gün kötü bişey geçirdiğimde yada düşündüğümde rüyama giriyo..ALLAH HEMEN SANA ŞİFA VERSİNDE FORUMA DÖN..SENSİZ ÇEKİLMİYO..

esracım çok teşekkür ederim..ben de artık iyleşip burda yazmak istiyorum..planlarımı bile internette eşim hazırladı..canım bu arada forumda okudum yeğeninin başına gelenlere çok üzüldüm..geçmiş olsun..

sağol cnm..bana herkes diyo ki nie bu kadar özele para döküyosun..benim yakınımda tek güveneceğim yer hisar hast.. erken doğumdan çok korkuyorum...bize gelin idrar yollarını üşüttü ondan bebek erken geldi.. oda var..doktorlar yanlış tedavi hadi geçtim kontrolleri tam yaptık die kağıt imzalıyorlar hiç alakası yok...biraz karışık ve üzücü... NASILSIN CNM BU ARADA..KONTROLÜN NE ZAMAN

Geçmiş olsun canım ya..Merak etme bende böyle rüyalar görüyorum..Çoğu anne görüyordur..İçimizde bir canlı büyüyor,gayet normal...

kızlar merhaba..
dün doktora gittim ikili test için..ultrasonda muayene etti..bebek gayet iyi..gelişimi çok güzel sağlıklı dediaman nazar değmesin yavruma..kalp atışlarının normal ve bebeğin hareketlendiğini söyledi..burun kemiği oluşmuş..ense kalınlığını ölçtü normal çıktı..sonra kan verdim..sonucu haftaya belli olacak..yarabbim inşallah o da güzel çıkar..

gözün aydın canımm ne güzel inşallah bizde gideriz bakalım 12 haftalıkken gel dedi allah nasip ederse haftaya gideriz inşş ikili test 13 14 haftalıkken ölçülmüuyomu darısı hepimize inşş

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine çok geçmiş olsun

gözün aydın canımm ne güzel inşallah bizde gideriz bakalım 12 haftalıkken gel dedi allah nasip ederse haftaya gideriz inşş ikili test 13 14 haftalıkken ölçülmüuyomu darısı hepimize inşş

teşekkür ederim..umarım sizler de iyi haberler alırsınız..bilmem doktorum bu hafta ikili test yapıcam dedi..ben de tamam dedim tabiki..

burası uzun zamandır sessiz kalmış ya..kızlar nerdesiniz..

cnm sen gittin terkedilmiş liman m,iman misali kimse uğramaz oldu...bu gün ikili test yapılcaktı ama bizim afacan amuda kalkıp sürekli tekme savurmaktan zaman bulamadık ki..cuma yine gidicez inş..

cnm sen gittin terkedilmiş liman m,iman misali kimse uğramaz oldu...bu gün ikili test yapılcaktı ama bizim afacan amuda kalkıp sürekli tekme savurmaktan zaman bulamadık ki..cuma yine gidicez inş..

hadi ya:))neyse hayırlısı olsun..haberlerini bekliyorum..

slm arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli int peki girmiyorum nasılsız görüşmeyeli biz de geçen hafta doktora gittik ikili testi yaptırdık alaha şükür ense kalınlığı gayet güzel dedi doktor benden kan aldılar 3 lü test için sonucu gelmedi bakalım bekliyoruz inş hayırlısıyla güzel sonuç gelir. bu arada bebeişim nasıl büyümüş nasıl şaşırdım yerinde durmuo bebğim kıpır kıpır tekmeler atıyor çok güzel bir duygu allahım herekse nasip etsin bu duyguları. cinsiyete kız gibi ama kesin değil dedi 2 hafta sonra 14 haftalıkken gelin kesin belli olur dedi bakalım bu hafta gidecez inş. bende sağ kasıkta acayip var arkadaşlar zaten bende bel fıtığı var şimdi sağ kalçam sağ bacağım o kadar çokağrıyo ki anlatamam ağrı sırasında yürüyemiyorum her hareketmde ağrı saplanıo kalıyo. bi görseniz yaşlılar gibiyim oturup kalmakmakta zorlanıyorum az ayakta kalayım hemen ağrı giriyor hiç iş yapamıyorum doktora sorcam bakalım napmam gerek dayanamıyorum ağrıyaa.. sizin bebişer nasıl sizlerde de benim gibi ağrısı olan var mı allah hepimizin yardımcısı olsun kendinize ve bebişlere çok ii bakın.....

esmacım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim..inşallah sonuna kadar böyle gider..bol bol istirahat et kendini yoracak işler yapma..ben de fazla nete takılamıyorum..bulantılarım falan geçti ama hala halsizliğim ve uyku durumum devam ediyor..okula gittiğim zamanlarda da eve gelince öyle dinleniyorum..eşim hizmet ediyor:))ben de ayın 28 inde doktora gidicem inşallah cinsiyetini öğreniriz..canım görüşüşürüz..iyi hamilelikler:)

saol cnm bakalım doktor bize 12 haftalıkken kız gibi demişti fakat kesin değil dedi bu hafta sonu gidiyoruz doktora ozman kesin belli olurdemişti sende yat dinlen cnm dnlemek en güzeli walla.kendine çok i bak grzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…