- Konu Sahibi esrayagmur
-
ya kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız ya ben çok kötüyüm nezle grip oldum boğazımda gıcık var burnum hiç durmuyor geceleri rahat uyuyamıyorum burnum tıkalı oluyor yarın doktora gidicem öksürükte var ne yapacam bilmiyorum hiç halimde yok(( geçen arkadaşlara gittik çocukları kendisi çok hastaydı sanrım onlardan bana geçti daha önce hiç bir şeyim yoktu. inşallah geçer yaaa sinir oldum ben birde kolay kolay atlatamıyorum hastalığı. neler önerirsiniz bitkisel çaylar falan içmiyorum korkuyorumzararı olur die. yarın doktor ne dicek bakalım. sizlerde ne var ne yok kendinize ve bebişlere ii bakın grz..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..anne olunca insan sabrın son hatlarını bile öğreniyor :)
Üç gündür yine kusmalar başladı..Hastaneye gitmememk için elimden geleni yapıyorum..Bugünde düzelmezsem gece acile gideceğim...Artık besinsizlikten tansiyonumda düşüyor...Oğlumu da bırakıp gitmek istemiyorum ,çok üzülüyor..Hayırlısı ile şu iki haftayıda atlatıp iyi olurum inşallah...Gerçekten çok yoruldum arkadaşlar...Sizler iyisiniz okudum..Aman iyi olun sizin adınıza seviniyorum...Yinede dikkat edin kendinize.. Sevgiyle kalın...
yarın doktoruma gidiyorum..bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim..dua edin buna çok ihtiyacım var..yarın haberleri yazarım..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?