Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

ya kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız ya ben çok kötüyüm nezle grip oldum boğazımda gıcık var burnum hiç durmuyor geceleri rahat uyuyamıyorum burnum tıkalı oluyor yarın doktora gidicem öksürükte var ne yapacam bilmiyorum hiç halimde yok (( geçen arkadaşlara gittik çocukları kendisi çok hastaydı sanrım onlardan bana geçti daha önce hiç bir şeyim yoktu. inşallah geçer yaaa sinir oldum ben birde kolay kolay atlatamıyorum hastalığı. neler önerirsiniz bitkisel çaylar falan içmiyorum korkuyorumzararı olur die. yarın doktor ne dicek bakalım. sizlerde ne var ne yok kendinize ve bebişlere ii bakın grz..

Cnm benm geçmiş olsun....ya valla idkkat et kendine....inşallah çabuk atlatırsın...çok şükür şuan herkez iyi..maşallah..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..anne olunca insan sabrın son hatlarını bile öğreniyor :)

Üç gündür yine kusmalar başladı..Hastaneye gitmememk için elimden geleni yapıyorum..Bugünde düzelmezsem gece acile gideceğim...Artık besinsizlikten tansiyonumda düşüyor...Oğlumu da bırakıp gitmek istemiyorum ,çok üzülüyor..Hayırlısı ile şu iki haftayıda atlatıp iyi olurum inşallah...Gerçekten çok yoruldum arkadaşlar...Sizler iyisiniz okudum..Aman iyi olun sizin adınıza seviniyorum...Yinede dikkat edin kendinize.. Sevgiyle kalın...

geçmiş olsun canım..umarım çabuk atlatırsın..doktor ilaç verebilir..ben de gripten çok korkarım vücuduma bşir bulaştı mı kolay çıkmaz..bir de çocuklardan falan bulaşıyor..ben de doktoruma grip aşısını olabilir miyim diye sorucam..

canım geçmiş olsun..inşallah düzelirsin..bu ufaklık seni baya yıprattı:)hayırlı haberlerini bekliyoruz..

yarın doktoruma gidiyorum..bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim..dua edin buna çok ihtiyacım var..yarın haberleri yazarım..görüşürüz..

yarın doktoruma gidiyorum..bakalım kalp atışlarını duyabilecekmiyim..dua edin buna çok ihtiyacım var..yarın haberleri yazarım..görüşürüz..

Bebişinin güzel kalp atışlarını duyacaksın inşallah canım..Çok güzel bir duygu...Ceviz yedim biraz iyi geldi..Emedur alıyorum oda rahatlattı biraz..Bu haftadan sonra azalıyormuş..İnşallah gerçekten çok yoruldum...

kızlar merhaba..bugün doktora gittim..evet bebeğimin kalp atışlarını duydum..o kadar mutlu oldum ki anlatamam..ama yalnız rahmimde bir kaç tane miyom oluşmuş..ona canım sıkıldı..doktor bebek için gelişimi çok iyi dedi..ama miyomlar ya büyürse ondan korkuyorum..kötü huylu olmazlarmış genellikle..biraz internette araştırdım eerken doğuma ve düşüğe sebep olabilirmiş eğer miyomlar büyürse..kızlar sizin bir bilginiz var mı bu konuda..ya hayırlısıyla doğsaydı şu çocuk..bunu da kaybedersem kafayı yerim galiba..

Bebeğinin kalp atışlarını duymana sevindim canım..
Bende miyon ameliyatı oldum..Hamilelikte bebekle beraber büyüdüğünü ve doğumda onlarında temizlendiğinin biliyorum..Böyle olup doğuran çok bayan var...Miyonların büyüklüğü ne kadarmış?

Cnm miyomun oluştuğu yerde önemli dediği gibi büyüyüp kaybola biliyo önemli olan kanallarda olmasın...doğumu engelliyo...ozaman sezeryan oluyo..bişi olmaz inş..bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…