Bebişini Sbırsızlıkla Dünyaya Getirmek isteyen...Yeryüzü Melekleri..

gözün aydın canım çok güzel bir duygu cidden :))) miyom ilk kez duyuyorum ben fikrimde yok inşalah kötü irşey değildir geçer hemen.ya bu arada sizin nasıl durum benim acayip uykum geliyo şimdi bile zor duruyorum :))) uyuyasım geliyo sürekli bu aralar int baktığım yok çok uykum var kendinize ve bebişlere çok ii bakın öpt sizi

kızlar slm...ev taşıdığımız için giremedim int..kocacıma sağolsun benim üzülmemem için evi 3 günde btirdi...annemde sağolsun oda baya yardım etti....bide temizlikçi aldımmı bitmiştir bu iş...neyse asıl konuya gelim..bugün doktora gittim..yüreğim ağzıma geldi..ugs den baktı doktor bebek yok..baya baktı her yerime garip tarafı rahimide görmedikeyvahedigeldismile doktora dedim sağ tarafımda olablir die hissettim..baktı orda ama bu sefer kalp atışı yokmafoldumben ne olduğumu şaşırdım o anda dondum..ama doktorum o kadar iyi ki üstüne kimseyi tanımam...dediki bi alttan bakalım.ufaklk bizimle oyun oynuyo dedi..alttan baktık veeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanzemuszemusbayanssulusmile:kedi: bebişim orda..sıpa bizimle dalga geçmiş..meğer rahmim arkadaymış benim..ondan görememişiz..rahmin dışındaki kan gitmiş..tertemiz bizimki 2 cm olmuş...kollar görnüyo kıpırdıyo dedi ama emin değilim...doktorum dediki..seni seni bi doğ senin popona iki şaplak atıcam dedim bende seni sıpa bi doğ anneyi üzmek neymiş gör...meğersem göz rengi gibi siyah yeşil nasıl oluyosa kiminin önde;kiminin arkada yada çarpık olurmuş....oh eşimde bi tedirgin oldu...çok şükür...çük şükür...ELHAMDÜLİLLAH..ARTIK 4 HFT SONRA GİDİCEM..RASK YOK ÇOK ŞÜKÜR...hihoyyytalkisalkisalkis

Hayırlı olsun esrayagmur...Bizde dün doktordaydık..Bebişin hareketlerini gördük..Bende bant riski vardı şükür gerilemiş..İki hafta sonra gideceğim ikili test yapılacak..O da iyi çıkar inşallah..Bir de bulantılarımda azaldı..Allahım dün yemek yedim uzun bir aradan sonra...

sağol cnm...korkuttu bizi kereta... dün benimde ilk defa midem bulandı ve baya kustum...erken kalktığım normal günlerde bile öle oluyo...midem bulanıyo..bu kusmayıda ona bağladım...

esracım hayırlı olsun..inşallah böyle hep güzel haberler duyarız..benim de bulantılarım var hala..geçen akşam yatmadan bi su içeyim dedim hay içmez olaydım..kaç saat kustum..öldüm öldüm dirildim ya..sabaha kadar midemle boğazım yandı..

hayırlı olsun ne güzel valla..bant riski ne anlayamadım..ben de 2 hafta sonra gitcem ikili test yapılacak..inşallah iyi sonuçlar alırız..

sağol cnm..inş bebişim iyi olsunda..hep güzel haberileri vericem inş...

İyi canım şükür bulantılarımda azaldı artık..Cuma doktora gideceğim ense kalınlığı ve ikili test için...Yazdıklarını okudum yiğeninle ilgili nisan annelerinde okursun...

desteğe ihtiyacın varsa söyle cnm basarım bağrıma seni.....çocukluğunu dönelim istersen

demek boş zamanlarınızda psikiyatristlikte yapıyosunuz????? ne kadar ucuz sözler..durum iyice açığa çıktı...benim de istediğim buydu zaten..siz eminim peyzaj mimarı falanda değilsiniz..uzun cümleleri anlayamıyor,laf kalabalığı sanıyor;üstüne 'çocukluğuna dönelim gibi'bayağı cümleler kuruyorsunuz.tartışmayı bile beceremiyorsunuz..

kızlar maşallah 10 haftalara hatta 12. haftalara gelen arkadaşlar oldu...buraya ilk yazdığım zamanı çok uzak değil ama kimseyle paylaşmamışken burada yazdık...MAŞALLAH baya ilerledik.. inş bebişlerin geldiği o günleride yazarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…