- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi esrayagmur
-
kızlar merhaba..bugün doktora gittim..evet bebeğimin kalp atışlarını duydum..o kadar mutlu oldum ki anlatamam..ama yalnız rahmimde bir kaç tane miyom oluşmuş..ona canım sıkıldı..doktor bebek için gelişimi çok iyi dedi..ama miyomlar ya büyürse ondan korkuyorum..kötü huylu olmazlarmış genellikle..biraz internette araştırdım eerken doğuma ve düşüğe sebep olabilirmiş eğer miyomlar büyürse..kızlar sizin bir bilginiz var mı bu konuda..ya hayırlısıyla doğsaydı şu çocuk..bunu da kaybedersem kafayı yerim galiba..
Hayırlı olsun esrayagmur...Bizde dün doktordaydık..Bebişin hareketlerini gördük..Bende bant riski vardı şükür gerilemiş..İki hafta sonra gideceğim ikili test yapılacak..O da iyi çıkar inşallah..Bir de bulantılarımda azaldı..Allahım dün yemek yedim uzun bir aradan sonra...
esracım hayırlı olsun..inşallah böyle hep güzel haberler duyarız..benim de bulantılarım var hala..geçen akşam yatmadan bi su içeyim dedim hay içmez olaydım..kaç saat kustum..öldüm öldüm dirildim ya..sabaha kadar midemle boğazım yandı..
maşallah cnm..benim daha var ama dayanamıcam gidicem sanırım... doktoruma..
desteğe ihtiyacın varsa söyle cnm basarım bağrıma seni.....çocukluğunu dönelim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?