- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Tatlycadyy38
-
Ben kendimden eminim bebegime bakabilirim cunkundaha oncesinden kardesime de ben baktim hayat sartlari istte16 yaşındasın doğum yapmak üzeresin..
1 senelik evlisin..
15 de evlendin o halde..
eşin askere gidecek sen bebeğe bakabilir miyim tutabilir miyim diye endişeleneceğine eşim aldatır mı diyorsun...
şok içindeyim...
yapacak yorum bulamadım o yüzden..
Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var
Verebilirsin canim resmi nikahim varAile ve sosyal politikalar bakanlığina haber vericem,bilgileriniz doğru ise bu yasta evlilik yapmak ve yetmezmiş gibi çocuk
Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var
Ben kendimden eminim bebegime bakabilirim cunkundaha oncesinden kardesime de ben baktim hayat sartlari istte
Evet ailem yuzunden erken evlenmek zorunda kaldm yoksa bir sene sonra ogretmen olucaktim o zamana kadarda esim askerden gelmis olurdu
valla bazen şu KK ya inanamıyorumAile ve sosyal politikalar bakanlığina haber vericem,bilgileriniz doğru ise bu yasta evlilik yapmak ve yetmezmiş gibi çocuk
Ogretmen olmak icin kac yil okumak gerekir, resmi nikah icin yas siniri nedir, hangi sartlarda kiyilir, once bir arastirip ona gore senaryo yazsaydin...
valla bazen şu KK ya inanamıyorum
güzel tehdit arada kullan
he evet ben 13 yaşındayım üç çocuğum var kocamdan dayak yiyorum bide bana kuma getirdi sence napmalıyım :)Bu konuda takıldigin tek nokta o mu? Konu içeriğini okumadın mi? 16 yaş diyor hamileyim diyor normalmi bu yoksa sende mi oylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?