Bebişle asker beklemek :(

Ben kendimden eminim bebegime bakabilirim cunkundaha oncesinden kardesime de ben baktim hayat sartlari istte

Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var

e okulunu bitirseydin ya.. kaçıyomuydu sevdiğin adam..
çok vuracaksın kafana çok..

Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var

15 yaşında evlenmeyi biliyorsunda,annen evlenmek isteyince neden kabullenmedin..
O zaman başka nedenlerin vardı itiraz etmen için..

Ben kendimden eminim bebegime bakabilirim cunkundaha oncesinden kardesime de ben baktim hayat sartlari istte

kardeşini emzirmedin, gecelerce sen uykusuz kalmadın, ateşlendiğinde en fazla ateşölçeri getirip annene verdin vb. vb.
kendi bebeğine bakmakla annenin bebeğine bakmak çok farklı...
zaten esas problem bebeğe bakmak değil.. nasıl bir durumun içine attın sen kendini böyle..
ahh allahımm akıl fikir versin.. inşallah sağ salim doğum yapıp bakabilirsin o bebeğe...

Evet ailem yuzunden erken evlenmek zorunda kaldm yoksa bir sene sonra ogretmen olucaktim o zamana kadarda esim askerden gelmis olurdu

16 yasinda nasil 1 sene sonra ogretmen olacaktin? üniversite son sınıfta miydin?

Vah caniiiim, her seye derman bulunur da buna bulunmaz.

Kardesime bakmistim diyosun bide ya onuda sen dogurdun, kocam askerde isim gücüm yok nasil doyurcam bu cocugu nasil bakcam diye sen düşündüm çünkü dimi minik.
Neyse zaten bi dedigin bi dedigini tutmuyo salliyosun belli ki resmi nikahlar ogretmenlikler he gülüm he

Hakim kararıyla 16 yaş doldurulduğunda resmî nikah yapılabilir . Öğretmen olma durumu da , konu sahibi meslek lisesinde çocuk gelişimi tarzı bir bölüm okuyordu galiba ondan bahsediyor. Her zamanki gibi YALANNNN , İFTİRAAAA diye başlamış hanımlar . Öyle bile olsa en azından bu konuyu okuyan evlenmeyi düşünen cahil kızlarımıza yardım edebiliriz diye düşünüyorum . Çok genç yaşta evlenmişsin ve böyle evlenen herkesin dediği gibi hayat şartları seni zorlamış. Bu yaşta evlenip de mutlu olan kimseyi görmedim maalesef. Sen de evlenmişsin artık. Kocam beni aldatırsa diye bu kadar korkuyorsan kendini sağlama almaya çalış. Okulunu bitir , bir işe gir. Yoksa korktuğun başına gelirse "bebeğim var, ailem sahip çıkmıyor , eşim aldattı ayrılamıyorum " diye konu açarsın. Evlilik hiç bi zaman kurtuluş değildir. Tek kurtuluş okuyup , meslek sahibi olup kendi ayaklarınız üstünde durmanızdır sevgili küçük kızlar. Çocuk bile olamadan anne olan kızlar.

Bu konuda takıldigin tek nokta o mu? Konu içeriğini okumadın mi? 16 yaş diyor hamileyim diyor normalmi bu yoksa sende mi oylesin
he evet ben 13 yaşındayım üç çocuğum var kocamdan dayak yiyorum bide bana kuma getirdi sence napmalıyım :)
boşanmalı mıyım ay bide çok seviyorum
beni de şikayet etsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…