- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Tatlycadyy38
-
Himmm yani ben aksamlari kitap okudugum icin esimi aldatiyorum size gore
Peki..
Nasil yapiyorsaniz bu kafayi tarifini verin de bizde yasayalim valla supermis
Aldatan insan şerefli o zaman öyle mi okŞeref ayrıdır aldatmak ayrıdır karıştırma.
Aldatan insan şerefli o zaman öyle mi ok
Tamam anladik aldatildin kocani terk edemedin bi ton zirvaya kendini inandirdin tamam kocan serefsiz degil tamam sen guzel yemekler yapip libidosunu da doyurursan senden baskasina bakmayacak sende onun kulu kölesi ol mutlu mesut yaşayın ama kocan bunlarla yanında durmayacak bi kere yapmışsa gene yapacak sadece seni kandirmis o da kulaginin bi kenarinda dursunİnsanlar anlamak istediği yana çeker.
Tamam anladik aldatildin kocani terk edemedin bi ton zirvaya kendini inandirdin tamam kocan serefsiz degil tamam sen guzel yemekler yapip libidosunu da doyurursan senden baskasina bakmayacak sende onun kulu kölesi ol mutlu mesut yaşayın ama kocan bunlarla yanında durmayacak bi kere yapmışsa gene yapacak sadece seni kandirmis o da kulaginin bi kenarinda dursun
aile izniyle ve hakim jarariyla 16 yasinda resmi nikah olabiliyor
aile izniyle ve hakim jarariyla 16 yasinda resmi nikah olabiliyor
sanirim gec yapilmis nikahiKonu sahibi şu an 16 yaşında ,bir yıllık evli olduğuna göre 15 yaşında evlenmiş oluyor
sanirim gec yapilmis nikahi
benim yakinim var emin olun evlenmesi daha hayirdi yani sunu demek.istiyorum ailelerin hepten bir sucu yok kiz ya kacacakti ya da nikah .. Mecbur kaliniyor ..ama yinede bu kardesime saygi duyuyorum belliki baska skntisi yokMuhtemelen öyle ,bu aileler çocuklarına bu kötülüğü nasıl yaparlar gerçekten anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?