- 7 Ocak 2015
- 640
- 432
- 133
- Konu Sahibi Tatlycadyy38
-
valla bazen şu KK ya inanamıyorum
güzel tehdit arada kullan
siz böyle yaptıkça bu durumda olan hiçbir insan size dertlerini açamayacak ..Ne diyelim??
" ay hayirli olsuna gelmek istiyoruz, ne zmn musaitsin tatlim" mi desin??
Arada bir yemini kumunu degistirsin basini oksasin dimi hey allam ya tek sorun bu degilde o olsa da bunlari yapsa aldatmayacak sanki ya da bunlari yapmayan kadin aldatilmayi hakeder sankiama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma
Arada bir yemini kumunu degistirsin basini oksasin dimi hey allam ya tek sorun bu degilde o olsa da bunlari yapsa aldatmayacak sanki ya da bunlari yapmayan kadin aldatilmayi hakeder sanki
Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.soruya cvp verdim yorum yapmadım
Sana somurtan ağlamaklı olan insandan hoşlanırmısın
saygısız itici davranırsan eve gelirmisin
sevmediğin yemek sürekli yersen bir daha sofraya oturmak isermisin
Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.
15 yaşında nikah kıyan belediye neresi? Üşenmeyip şikayet etmek, kendilerine kıymak isterim. De hele.Hayir hicbiri boyle olmadi annemle babam senelerdir ayri ben annemle yasiyordum oda baska bi adamla evlenmek istedigini soyledi bende bunu kabul etmedim ve sevdigim insanla evkendim resmi nikahim var
ama askere gitmeden güler yüzlü ilgini azatmazsan aldatmaz aksine seni görmek için izni sayar bile
sevdiği yemekler yaparsan bunaltmazsan arada bir taktir edersen korkma
Yogunluktan ben yazamamistim elinize saglik :)))Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.
Merhaba kizlar yaklasik bir senelik evliyim hamileyim ve dogumuma cok az kaldi esimde kasimda askere gidicek beklemek benim icin sikinti degil ölene kadarda beklerim ama tek korkum askerde carsi izninde felan aldatmasi cok korkuyorum cok ne yapacagimi bilmiyorum sizce askerde aldatirmi
Siz hizmet sektöründe mi çalışıyorsunuz? Hemcinslerine geyşa aklı veren kadınlardan hiç haz etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?